Bir karışıklığa meyil vermemek için doğru embriyo getirilmesi için ne olur ne olmaz diye
canım maşallah çok güzel 5.güne gitmesi buarada IMS yapıldı mi:26:
kızlaaaarrrrcevap bekliyorum
benim arkadaş öyle rastgele zamanda gitti yaptırdı canım öyle hatırlıyorum sanki.sen hangi hastaneye gideceksin her hastanede yapılmıyor diye biliyorum.
inşl bebeğin seninle olur...
tatlım tatil güzel geçmiştir umarım aman nerde olsak bebek mevzusu bizi bulur zaten hep bizimle oldukları için..
gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...
Yarin sonucum gelecek kizlar kanamam o an oldu ve kesildi hamileligim devam ediyormu bana biraz bilgi verirmisiniz yeni geldim araniza
Yok olmaz da onu demek istemedim, her türlü tedbir zaten alınıyor bunlar biraz daha fazla tedbir alıyorlar o kadar.sagol canimm cok tesekkur ederim
Himmm anladim canim :)) ayy allah korusun bir karisiklik falan ayyy ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa di mi ne zor.gecenlerde ispanyada mi oldu,tum ulkede tup bebek islemlerini durdurmuslardi.baska birinin embriyosunu baska kadina trasfer ediyorlar,kadin hamile kaldi,yanlislik ortaya cikti..kadin kurtaji kabul etmemis,o bebegi doguracakmis,hakli da zaten belki bi daha anne olma sansi yok...
canım maşallah çok güzel 5.güne gitmesi buarada IMS yapıldı mi:26:
Yarin sonucum gelecek kizlar kanamam o an oldu ve kesildi hamileligim devam ediyormu bana biraz bilgi verirmisiniz yeni geldim araniza
Bu arada kizlar az once aradilar beniiii :)) 8 yumosum da orda gayeeet keyiflilermis :)) hepsi gelismeye devam ediyomus fakat 4 tanesi daha iyi gelisim gosteriyormus doktor buyuk ihtimal 5. Gun transferi yapilacak dedi yarin tekrar arayip transfer gununuzu konusuruz dedi sizce sonuclarim iyi mi kizlar yaaa ???
Canim insallah pozitif cikar sonucun.ilk kez kan tahlili yaptiriyorsun saniyorum o yuzden simdiye kadar gebelik cikmadi icin devamini konusmak zor.ama o kanaman, tutunma kanamasi olabilir..
neden geç çıkıyor kan sonucun canım?
neden geç çıkıyor kan sonucun canım?
Sagol canim cok tesekkur ederim :) sonucuda guzel olur insallah :) IMS ne canim bilrmedim :/
Imsi spermin 6000 - 8000 büyütme işlemi genellikle morfoloji sorunu olanlara uygulanıyor gittiğin hastanede bu işlem var kuzum
Ben tatil deniz Kum güneş zaman geçiyorum kuzum sanırım kararim bursa AcıbademIMSI IMSI IMSI IMSI
canımmmm canımmmmIMSİ araştırması devam ediyor
nasılsın naptın görüşmeyeli ?
Canım Şahin hocadan haber var, özel mesaj kutun dolu o yüzden sana bir şey yazacaktım yazamadım, temizlersen yazacağım.
Bilmiyorum cnm 16. Gun istediler ilaclarima devam ediyorum kani verdim sonuc yarin belli olucakmis simdi uzandim yatiyorum
Kizlar burdan sizlere guzel haberlker vermek istiyorum yarin insalah herkezin bebegi olur allah buyuk dualarinizi esirgemeyin benim dualarimda sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?