2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yarin sonucum gelecek kizlar kanamam o an oldu ve kesildi hamileligim devam ediyormu bana biraz bilgi verirmisiniz yeni geldim araniza

Bir karışıklığa meyil vermemek için doğru embriyo getirilmesi için ne olur ne olmaz diye

Yaa di mi ne zor.gecenlerde ispanyada mi oldu,tum ulkede tup bebek islemlerini durdurmuslardi.baska birinin embriyosunu baska kadina trasfer ediyorlar,kadin hamile kaldi,yanlislik ortaya cikti..kadin kurtaji kabul etmemis,o bebegi doguracakmis,hakli da zaten belki bi daha anne olma sansi yok...

benim arkadaş öyle rastgele zamanda gitti yaptırdı canım öyle hatırlıyorum sanki.sen hangi hastaneye gideceksin her hastanede yapılmıyor diye biliyorum.

Öğrendim canım istediğim zaman gidebilir mişim, bakırköy sadi konuk genetik bölümüne gidicem

inşl bebeğin seninle olur...

tatlım tatil güzel geçmiştir umarım aman nerde olsak bebek mevzusu bizi bulur zaten hep bizimle oldukları için..

gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...

evet cnm aynen oyle..
hep aklımızdaaaa olduğu için kaçış yok

Yarin sonucum gelecek kizlar kanamam o an oldu ve kesildi hamileligim devam ediyormu bana biraz bilgi verirmisiniz yeni geldim araniza

Canim insallah pozitif cikar sonucun.ilk kez kan tahlili yaptiriyorsun saniyorum o yuzden simdiye kadar gebelik cikmadi icin devamini konusmak zor.ama o kanaman, tutunma kanamasi olabilir..

sagol canimm cok tesekkur ederim

Himmm anladim canim :)) ayy allah korusun bir karisiklik falan ayyy ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok olmaz da onu demek istemedim, her türlü tedbir zaten alınıyor bunlar biraz daha fazla tedbir alıyorlar o kadar.

Taşıyıcılık yapmış oluyor yani. Aslında yumurta da spermde onlara ait değil. Ay Allah korusun ben doğurmazdım her halde. Hem onun çocuğu olmuyor ki madem öyle doğunca versin annesine babasına:26:

Süper hayatım daha ne olsun

Canim insallah pozitif cikar sonucun.ilk kez kan tahlili yaptiriyorsun saniyorum o yuzden simdiye kadar gebelik cikmadi icin devamini konusmak zor.ama o kanaman, tutunma kanamasi olabilir..

Cnm cok sagolun ins hamileyimdir ayin 12.de dayanamadim idrar testi yapmistim pozitif cok net iki cizgi dun kanamam geldi birden hemen uzandim aksama dogru kalktim gecmisti sancimda vardi ama simdi iyiyim hic agrimda kanamamda yok bu durumda hamile olabilirmiyim

IMSI IMSI IMSI IMSI
canımmmm canımmmm IMSİ araştırması devam ediyor
nasılsın naptın görüşmeyeli ?
Ben tatil deniz Kum güneş zaman geçiyorum kuzum sanırım kararim bursa Acıbadem
Canım Şahin hocadan haber var, özel mesaj kutun dolu o yüzden sana bir şey yazacaktım yazamadım, temizlersen yazacağım.

Canim temizlik isi tamam bekliyorum

Bu bekleyis acabalar inaninki idrar testimde okadar mutlu oldumki idrar testi pozitifti dogru sonuc veriyor dimi arkadaslar

Kizlar burdan sizlere guzel haberlker vermek istiyorum yarin insalah herkezin bebegi olur allah buyuk dualarinizi esirgemeyin benim dualarimda sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…