2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar Merhaba
Eşimle kısa bi tatilden sonra kürkçü dükkanına döndük :)
Dün babalar günüydü benim içim burkuldu tabi yine eşimin de kutladım seneye inşallah bizde herkes gibi bebeğimizle kutlarız..
Hayat çok garip arkadaşımın kız kardeşi üniversitede okuyordu erkek arkadaşıyla birlikte olmuş ve hamile kalmış aldırmayı düşündüler sonra anlaşmışlar şimdi okulu fln bıraktı evlenecekler..
Kimi ilk günden kalır kimi bizim gibi uğraşır rabbim herkesi nasıl imtihan ediyor. İçimdeki umut hiç bitmiyor birgün bizimde olacak buna çok inanıyorum. Bir arkadaşımda eşimle beni rüyasında görmüş suyun içindeymişiz ve kucağımızda ikiz bebeklerimiz varmış :) inşallah gerçek olur.

Bu bekleyis acabalar inaninki idrar testimde okadar mutlu oldumki idrar testi pozitifti dogru sonuc veriyor dimi arkadaslar

Eğer ikinci çizgi belirmişse sevin canım ama şunu da unutmamak lazım kimyasal gebelikte de o çizgi gözüküyor ama çok hafif. Resmini çekip paylaşırsan belki daha iyi yorum yapabilirim.

Bende buz tuttum igne hiç acıtmadı ama ilacın gittigi yerleri hissediyorum resmen

Canım bu hayat çok garip ne olacağımız ne yaşayacağımız belli değil Allah hepimize güzel ve hayırlı kader versin. Rüya çok güzel canım inşallah senin de en yakın zamanda bebeğin olur

Öğrendim canım istediğim zaman gidebilir mişim, bakırköy sadi konuk genetik bölümüne gidicem

aslında arkadaş bana da önerdi.tüp bebek yaptırmadan her ihtimale karşı git yaptır.diye.Çünkü bir arkadaşın tutmuyordu gitti yaptırdı.Tedavisini oldu.Ama 2-3 düşüğüm var demen lazımmış.Genetik tahlil yapmaları için.aklında bulunsun.Bu arada nasıl randevu alacaksın randevu sayfasından mı telefonlamı belki ben de tüp bebeğe başlamadan önce yaptırırım.Bilgi verirmisin

Ben tromboli testi yaptırdım iki gende heterezigot çıktı.dr.transferden sonra pıhtılaşma ignesi verdi.hibor 3500 kullanıyorum seninki ne muhtemelen pıhtılaşma ignesidir seninkide sürekli kullanacaksan

benim eşim de diyorki,şimdi çocuğumuz olsaydı..babalar günümü kutlardınız :))) inşallah birdahaki babalar gününe...

Neyse inşallah tutar bebişlerde dayanıcaz artık

Canım aradım hastaneyi randevusuz çalışıyo genetik bölümü gelebilirsiniz dediler ama ben genetik doktorunu bağlatıp kendisiyle görüştüm, durumumu anlattım randevu veriyim sana gel dedi bende başka zaman gidiceğimi söyleyince gelmeden önce beni tekrar ara randevu veriyim eşinle beraber gel ve bugüne kadar yapılmış bütün herşeyi getir dyanında dedi. 2-3 düşüğüm var diye bişey diyemiyosun çünkü düşük patolojilerini görmek istiyo ve istek fişi olmadan kafana göre gitme çünkü bakmıyo.

Aman ne gıcık bişey ya,tüp bebeği yaptır para harca öyle gel diyorlar... neyse canım ben c.tesi selman bey e gittim.bugünde fiyat vereceklerdi.Sen 4500 mü demiştin ? bir de yakın zamandamı yaptırdın.Fiyatı henüz vermediler merak ettim de.

canım ekim/2013 te yaptırdım 4500 tl ye ama bildiğim kadarıyla ocak ayında zam geldi ama sen yinede yapış yakalarına indirim yaptırt, dondurulmuşlar 1500 tlydi, ocakta zam yapmışlarda marttaki denememe 1750 tl ödedim..

İnşallah hayırlısı olur, memnun kaldın mı peki doktordan ve merkezden.

Ben tromboli testi yaptırdım iki gende heterezigot çıktı.dr.transferden sonra pıhtılaşma ignesi verdi.hibor 3500 kullanıyorum seninki ne muhtemelen pıhtılaşma ignesidir seninkide sürekli kullanacaksan

benım pıhtılaşma ile ilgili bi tahlıl istenmedi..Böyle bir risk varsa nye bakılmadıkı.. Biz kese görmeye gittik mınık kese görundu.. Doktorum kese yanında kan pıhtısı var dedi. bilmıyorum ilk defa duyuyorum.. nasıldır nasıl geçer fıkrım yok.. istırahat etmemı istedi sadece.. bebek düşmemesi için heralde bu iğne.. 2 tane proluton iğnesi verdi kalçadan. hafta da 1 kere vurulcakmışım.. Bişey demedi devamı için.. inş geçer ya.. iğneden de çok korkuyorum Bu tedavıde de baya vuruldum..inş geçerde. sağlıklı bir şekılde bebeği kucagıma alırım hayırlısıyla..

ben eşim üzülmesin die bişey diyemedim babalar gününde.. zor cnım ya..
cnm hersey nasıp kısmet napalımm bizimde kaderimiz buymuş...

valla doktor iyi sohbetçi ağzı laf yapıyor.ama dondurulmuşlar çok para tutmaz 600 civarı falandır demişti.kaç tane dondurdunki...valla söyledim birkaç yerle görüştüm fiyatı uygun verirseniz ona göre karar vereceğim dedim.İndirim yapsınlar diye.Peki sperm testi ne kadar yaptırdınız.Ne zaman yaptırdınız.Eşim merak edip duruyor da. Burası da klasik heryer gibi bizim burda sperm testi yapmanız lazım dedi.Bir de eşim doktorun acele edin demesine takılmış.Eşime demiş.Yumurta rezervinde azalma var bu da erken menapoz olabileceğini gösterir demiş.Ailemde erken menapoz yok.Ama tabi belli de olmaz.Ya böyle az yumurta rezerviyle devam ederim 48 yaşına kadar ya da olur menapoz...

Kızlar durumlarında değişiklik olanlar bana özel mesajla ulaşsın lütfen..
Sohbet ederken yazdıklarınızı kaçırıyorum..
Listeye eklenmek isteyen kızçelerimde bana özelden yazsın

Canım dondurma ücreti 600 tl, biz dondurtmayacaktık paramız yok diye ama onlar çok zorladı 200 tl ye dondurdular 5 taneydi, dondurulmuş transferi yaptırdık martta 2 tanesini kullandık 1750 tl ödedik, bence çoğu özel hastaneye göre fiyatları gayet iyi, sperm testini de 100 yada 150 tl ödedik tam hatırlamıyorum ekimde.

Kızlar durumlarında değişiklik olanlar bana özel mesajla ulaşsın lütfen..
Sohbet ederken yazdıklarınızı kaçırıyorum..
Listeye eklenmek isteyen kızçelerimde bana özelden yazsın

Mrb canim nasilsin? Hep takip ediyorum ama telden yazmak zor olduğu için yazmaya üşeniyorum. Gelelim bendeki degisiklige nasip olursa tek kese ikizlerim geliyor insaallah hulusi bebeleri. Kalp atışı dinlemeye gittigimizde çok büyük sürpriz yaptilar bize. Rabbim sana ve burdaki bütün kizlara en kisa zamanda hayirlisiyla bu duyguyu yasatsin herkese insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…