Bu bekleyis acabalar inaninki idrar testimde okadar mutlu oldumki idrar testi pozitifti dogru sonuc veriyor dimi arkadaslar
Ben yanmaya çözüm buldum kızlar soğuk buz kalıpları var ya bu iğneleri korumak için kullandığımız onu karnıma birkaç dk tutuyorum.uyuşturup vuruyordum. Bu arada negatif alan arkadaşım içine atma sakın açık ağla ama isyan etmek pes etmek yok allah büyük canım.
Arkadaşlar Merhaba
Eşimle kısa bi tatilden sonra kürkçü dükkanına döndük :)
Dün babalar günüydü benim içim burkuldu tabi yine eşimin de kutladım seneye inşallah bizde herkes gibi bebeğimizle kutlarız..
Hayat çok garip arkadaşımın kız kardeşi üniversitede okuyordu erkek arkadaşıyla birlikte olmuş ve hamile kalmış aldırmayı düşündüler sonra anlaşmışlar şimdi okulu fln bıraktı evlenecekler..
Kimi ilk günden kalır kimi bizim gibi uğraşır rabbim herkesi nasıl imtihan ediyor. İçimdeki umut hiç bitmiyor birgün bizimde olacak buna çok inanıyorum. Bir arkadaşımda eşimle beni rüyasında görmüş suyun içindeymişiz ve kucağımızda ikiz bebeklerimiz varmış :) inşallah gerçek olur.
Öğrendim canım istediğim zaman gidebilir mişim, bakırköy sadi konuk genetik bölümüne gidicem
Ben tatil deniz Kum güneş zaman geçiyorum kuzum sanırım kararim bursa Acıbadem
Canim temizlik isi tamam bekliyorum
canım gecmş olsun. senın ne sorunun var kan pıhtılaşma ile ilgili.. Bende doktora keseyı görmeye gittiğimizde kesenın yanında kan pıhtılaşması var dedi. Senın durum nedir.? Bna da bi iğne verdi. çok yakıyor.. bu iğne düşmemesi içinmi acaba? Aynı mı sorunumuz anlatırmısın?
Arkadaşlar Merhaba
Dün babalar günüydü benim içim burkuldu tabi yine eşimin de kutladım seneye inşallah bizde herkes gibi bebeğimizle kutlarız..
Hayat çok garip arkadaşımın kız kardeşi üniversitede okuyordu erkek arkadaşıyla birlikte olmuş ve hamile kalmış aldırmayı düşündüler sonra anlaşmışlar şimdi okulu fln bıraktı evlenecekler..
Kimi ilk günden kalır kimi bizim gibi uğraşır rabbim herkesi nasıl imtihan ediyor. İçimdeki umut hiç bitmiyor birgün bizimde olacak buna çok inanıyorum. Bir arkadaşımda eşimle beni rüyasında görmüş suyun içindeymişiz ve kucağımızda ikiz bebeklerimiz varmış :) inşallah gerçek olur.
ben kullanıyorum canım bende pıhtılaşma faktörü var doğuma kadar kullanacağım malesef ilaç yakıyo ama neyseki 2-3 dk. sonra geçiyo bir arkadaşım (kardiyoloji hemşiresi) vurduktan sonra bastık morarmaz dedi ama acıya yapacak bişey yok dedi
aslında arkadaş bana da önerdi.tüp bebek yaptırmadan her ihtimale karşı git yaptır.diye.Çünkü bir arkadaşın tutmuyordu gitti yaptırdı.Tedavisini oldu.Ama 2-3 düşüğüm var demen lazımmış.Genetik tahlil yapmaları için.aklında bulunsun.Bu arada nasıl randevu alacaksın randevu sayfasından mı telefonlamı belki ben de tüp bebeğe başlamadan önce yaptırırım.Bilgi verirmisin
Canım aradım hastaneyi randevusuz çalışıyo genetik bölümü gelebilirsiniz dediler ama ben genetik doktorunu bağlatıp kendisiyle görüştüm, durumumu anlattım randevu veriyim sana gel dedi bende başka zaman gidiceğimi söyleyince gelmeden önce beni tekrar ara randevu veriyim eşinle beraber gel ve bugüne kadar yapılmış bütün herşeyi getir dyanında dedi. 2-3 düşüğüm var diye bişey diyemiyosun çünkü düşük patolojilerini görmek istiyo ve istek fişi olmadan kafana göre gitme çünkü bakmıyo.
Aman ne gıcık bişey ya,tüp bebeği yaptır para harca öyle gel diyorlar... neyse canım ben c.tesi selman bey e gittim.bugünde fiyat vereceklerdi.Sen 4500 mü demiştin ? bir de yakın zamandamı yaptırdın.Fiyatı henüz vermediler merak ettim de.
Ben tromboli testi yaptırdım iki gende heterezigot çıktı.dr.transferden sonra pıhtılaşma ignesi verdi.hibor 3500 kullanıyorum seninki ne muhtemelen pıhtılaşma ignesidir seninkide sürekli kullanacaksan
Arkadaşlar Merhaba
canım ekim/2013 te yaptırdım 4500 tl ye ama bildiğim kadarıyla ocak ayında zam geldi ama sen yinede yapış yakalarına indirim yaptırt, dondurulmuşlar 1500 tlydi, ocakta zam yapmışlarda marttaki denememe 1750 tl ödedim..
İnşallah hayırlısı olur, memnun kaldın mı peki doktordan ve merkezden.
valla doktor iyi sohbetçi ağzı laf yapıyor.ama dondurulmuşlar çok para tutmaz 600 civarı falandır demişti.kaç tane dondurdunki...valla söyledim birkaç yerle görüştüm fiyatı uygun verirseniz ona göre karar vereceğim dedim.İndirim yapsınlar diye.Peki sperm testi ne kadar yaptırdınız.Ne zaman yaptırdınız.Eşim merak edip duruyor da. Burası da klasik heryer gibi bizim burda sperm testi yapmanız lazım dedi.Bir de eşim doktorun acele edin demesine takılmış.Eşime demiş.Yumurta rezervinde azalma var bu da erken menapoz olabileceğini gösterir demiş.Ailemde erken menapoz yok.Ama tabi belli de olmaz.Ya böyle az yumurta rezerviyle devam ederim 48 yaşına kadar ya da olur menapoz...
Kızlar durumlarında değişiklik olanlar bana özel mesajla ulaşsın lütfen..
Sohbet ederken yazdıklarınızı kaçırıyorum..
Listeye eklenmek isteyen kızçelerimde bana özelden yazsın
İşe yaradığını sevindim bide ilacı yavaşça sık.hızla olunca acıtıyor.Bende buz tuttum igne hiç acıtmadı ama ilacın gittigi yerleri hissediyorum resmen
Ne şanslısın yaaaa deniz kum yanı başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?