Himm anladim tatlim simdi :)) esim icin de benim icinde en ince ayrintisina kadar dikkatli olundugunu biliyorum doktorum oyle soylemisti :)Ben tatil deniz Kum güneş zaman geçiyorum kuzum sanırım kararim bursa Acıbadem
Canim temizlik isi tamam bekliyorum
benım pıhtılaşma ile ilgili bi tahlıl istenmedi..Böyle bir risk varsa nye bakılmadıkı.. Biz kese görmeye gittik mınık kese görundu.. Doktorum kese yanında kan pıhtısı var dedi. bilmıyorum ilk defa duyuyorum.. nasıldır nasıl geçer fıkrım yok.. istırahat etmemı istedi sadece.. bebek düşmemesi için heralde bu iğne.. 2 tane proluton iğnesi verdi kalçadan. hafta da 1 kere vurulcakmışım.. Bişey demedi devamı için.. inş geçer ya.. iğneden de çok korkuyorum Bu tedavıde de baya vuruldum..inş geçerde. sağlıklı bir şekılde bebeği kucagıma alırım hayırlısıyla..
Süper hayatım daha ne olsun
İşe yaradığını sevindim bide ilacı yavaşça sık.hızla olunca acıtıyor.
Allahima bin sukurrr canim benim benim tanidigim doktor ablam var ankara gata da calisiyir tup bebek doktoru oda bugun onunla konustum ve sonuclarimin gayet iyi oldugunu soyledi onunda tup bebekle bebegi oldu 2 yasina gircek hatta :) o bana buyuk umit yumurtasi bulunamiyordu hatta zor bela oldu bebegi ben sana en buyuk umut isigi olayim diyor bana yumurtasi olmayanlar bile hic umitsiz olmasin allah cok buyuk canlarim hepimizin bebegi olcak insallahhh :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablan mı tüp bebek doktoru?
ablan mı tüp bebek doktoru?
Yok kizz :) ablam olsa keske komsumun kiz kardesi
Canim Yaa sen neden bana hep supheli yaklasiyosun ben anlamadim ??? Gecen aylardada yazmistim ben yasadigim olaylarla ilgili orda da aynisini yaptiydin(
Ben ne yaptığımı anlamadım sananasıl şüpheli yaklaştım, ne dedim ki? Sadece yazdığını okudum bazı şeyleri anlayamadım ablan mı tüp bebek doktoru dedim sana o kadar!!!! Daha önce ne olduğunu da hatırlamıyorum!!!
Neyse onemli degil
Onuda deneyim benim igneleri eşim vuruyor
Ne şanslısın yaaaa deniz kum yanı başında
canımmm benimm nasılsınnn özledimmm seniii
işten ayrılmayı düşünüyordun ne yaptın canım..
Onuda deneyim benim igneleri eşim vuruyor
Anladım cnm seninki farklı bir durum ablamdada olmuştu istrahatle geçti.allaha emanet yavrularımız.pıhtılaşma testini tekrarlayan negatiflerde yada tekrarlayan düşüklerde istiyorlar.prolutonu bende kullanıyorum
Ay sorma çok karışık
Bende seni özledim canııım.
Bu gün bana tatile çık diyorlar ağustosta onlar çıkacakmış halbuki bilmiyorlar ben Ağustosta işi bırakacağım
Kızlar selam herkese
Doktor aradı teee 15 gün sonra çağırdı ilk kontrol için. Transferin 8. Günü test yapmış insanım ben nerden bulayım o sabrı diyemedim ya.
Başka doktora gitsem problem olur mu acaba?
Alla alla anlamadım ben bu işi.. senın bı ultrsana girmen gerek ne durumda dıye. senınle aramızda fazla yok kı.. kesın kesen görunur.. Bence başka doktora git canım. Öle şey mi olur.. Bi sürü tahlıller isteyecek daha senden.. Bence çağırmalıydı..Bugun gitcektın doktora hıç mı bakmadı.. 3. kan testınde ne çıktı yaptırdnmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?