2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben tatil deniz Kum güneş zaman geçiyorum kuzum sanırım kararim bursa Acıbadem

Canim temizlik isi tamam bekliyorum
Himm anladim tatlim simdi :)) esim icin de benim icinde en ince ayrintisina kadar dikkatli olundugunu biliyorum doktorum oyle soylemisti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım cnm seninki farklı bir durum ablamdada olmuştu istrahatle geçti.allaha emanet yavrularımız.pıhtılaşma testini tekrarlayan negatiflerde yada tekrarlayan düşüklerde istiyorlar.prolutonu bende kullanıyorum

Süper hayatım daha ne olsun

Allahima bin sukurrr canim benim benim tanidigim doktor ablam var ankara gata da calisiyir tup bebek doktoru oda bugun onunla konustum ve sonuclarimin gayet iyi oldugunu soyledi onunda tup bebekle bebegi oldu 2 yasina gircek hatta :) o bana buyuk umit yumurtasi bulunamiyordu hatta zor bela oldu bebegi ben sana en buyuk umut isigi olayim diyor bana yumurtasi olmayanlar bile hic umitsiz olmasin allah cok buyuk canlarim hepimizin bebegi olcak insallahhh :))

ablan mı tüp bebek doktoru?

ablan mı tüp bebek doktoru?

Canim Yaa sen neden bana hep supheli yaklasiyosun ben anlamadim ??? Gecen aylardada yazmistim ben yasadigim olaylarla ilgili orda da aynisini yaptiydin (

Canim Yaa sen neden bana hep supheli yaklasiyosun ben anlamadim ??? Gecen aylardada yazmistim ben yasadigim olaylarla ilgili orda da aynisini yaptiydin (

Ben ne yaptığımı anlamadım sana nasıl şüpheli yaklaştım, ne dedim ki? Sadece yazdığını okudum bazı şeyleri anlayamadım ablan mı tüp bebek doktoru dedim sana o kadar!!!! Daha önce ne olduğunu da hatırlamıyorum!!!

Neyse onemli degil

Onuda deneyim benim igneleri eşim vuruyor

Bende ilk zamanlar hastahane vurulmuş hibor 3500 hemşire bir vuruyordum ki kolumu hissetmiyorum sanki sonra bu yöntemi buldum arkadaşım.inşallah sende de işe yarar.benim canım çok tatlıdır ama ne acılara katlanıyorum gık demeden rabbim sabırlı veriyorum inşallah derman allahtan.

canımmm benimm nasılsınnn özledimmm seniii
işten ayrılmayı düşünüyordun ne yaptın canım..

Ay sorma çok karışık
Bende seni özledim canııım.
Bu gün bana tatile çık diyorlar ağustosta onlar çıkacakmış halbuki bilmiyorlar ben Ağustosta işi bırakacağım

Kızlar selam herkese
Doktor aradı teee 15 gün sonra çağırdı ilk kontrol için. Transferin 8. Günü test yapmış insanım ben nerden bulayım o sabrı diyemedim ya.
Başka doktora gitsem problem olur mu acaba?

Anladım cnm seninki farklı bir durum ablamdada olmuştu istrahatle geçti.allaha emanet yavrularımız.pıhtılaşma testini tekrarlayan negatiflerde yada tekrarlayan düşüklerde istiyorlar.prolutonu bende kullanıyorum

anladım canım.. ben bide çalışıyorum, artık akşamları dinleneceğim. inş. geçer..

Son düzenleme:
Ay sorma çok karışık
Bende seni özledim canııım.
Bu gün bana tatile çık diyorlar ağustosta onlar çıkacakmış halbuki bilmiyorlar ben Ağustosta işi bırakacağım

:)) bırak canım yazlığa gitt tedavi öncesi güzelce dinlen tatili yap.. hatta bayrama ayrılmış gir:))
canım ben tekrar amh testi yaptırdım.. 2013 yılındaki testlerim 0.48 ve 1.2 di.. şimdiki çok fena vahim 0.09 çıktı..
yaşım çok etken galiba..

Alla alla anlamadım ben bu işi.. senın bı ultrsana girmen gerek ne durumda dıye. senınle aramızda fazla yok kı.. kesın kesen görunur.. Bence başka doktora git canım. Öle şey mi olur.. Bi sürü tahlıller isteyecek daha senden.. Bence çağırmalıydı..Bugun gitcektın doktora hıç mı bakmadı.. 3. kan testınde ne çıktı yaptırdnmı..

Son düzenleme:

Cnm ben bir kere kan testi yaptırdim ve benide oyle cagirdi doktor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…