canımm benimm ne yaptınn 4. hatta 5. üye için buz bebeklerini aldınmı... transferin oldumu..
anladım canım.. ben bide çalışıyorum, artık akşamları dinleneceğim. inş. geçer..
Kızlar selam herkese
Doktor aradı teee 15 gün sonra çağırdı ilk kontrol için. Transferin 8. Günü test yapmış insanım ben nerden bulayım o sabrı diyemedim ya.
Başka doktora gitsem problem olur mu acaba?
Aslında jelin pembe gelmesi normal bence sonuçta rahim tabakası kanlı oluyor oraya sürünen jelde renk degiştiriyor.az kalmış inşallah pozitifi görürsünHanımlar kestane kebap acil cevap plsss :)
Bugün adetim geçeli 1 gün oldu ve transferimin 7. günü...Benim gibi adet tarihi test tarihinden önce olan var mı? Ara ara kasık ağrısı ve jelin 2 gündür pembe gelmesi adet olacağım anlamına mı geliyor(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MRHB KIZLAR NASILSINIZBU GÜN BIDIKIM SÜNET OLDU AMA BEN YANINDA DEĞİLDİM EŞİMİN KONTROLÜ VARDI HAS KOŞTURMACA İÇİNDEYDİK AMA GELİRKEN BIDIKIMA KUMANDALI ARABA ALDIM ÇOK MUTLU OLDU
:)) bırak canım yazlığa gitt tedavi öncesi güzelce dinlen tatili yap.. hatta bayrama ayrılmış gir:))
canım ben tekrar amh testi yaptırdım.. 2013 yılındaki testlerim 0.48 ve 1.2 di.. şimdiki çok fena vahim 0.09 çıktı..
yaşım çok etken galiba..
Gozunuzaydın canım Rabbim damatligini göstersin
Eşinin kontrolü nasıl geçti:26:
:)) bırak canım yazlığa gitt tedavi öncesi güzelce dinlen tatili yap.. hatta bayrama ayrılmış gir:))
canım ben tekrar amh testi yaptırdım.. 2013 yılındaki testlerim 0.48 ve 1.2 di.. şimdiki çok fena vahim 0.09 çıktı..
yaşım çok etken galiba..
Canim ben Amh testi yaptirdigimda 1.15 felan mi ne çıkmıştı drum elimizi çabuk tutalım iki tane çocuk istiyorsan tahmini 5 senen var demisti.bukadar oynamasi imkansız bence:)) bırak canım yazlığa gitt tedavi öncesi güzelce dinlen tatili yap.. hatta bayrama ayrılmış gir:))
yaşım çok etken galiba..
kızlarr bu gun transferimin 3. gunu ara ara kasıklarıma derin bir sancı giriyorrr normalmii?? 5. gün embriyosu
Transfer im oldu c.tedi günü 26 haziran ı bekliyoruz bakalım ailemize kaç üye katılcak
Cnm cok sagolun ins hamileyimdir ayin 12.de dayanamadim idrar testi yapmistim pozitif cok net iki cizgi dun kanamam geldi birden hemen uzandim aksama dogru kalktim gecmisti sancimda vardi ama simdi iyiyim hic agrimda kanamamda yok bu durumda hamile olabilirmiyim
Yok daha neler birden o kadar düşme olur muymuş bu amh vaktimiz geçtikçe azalıyorsa ve amh 1.2 iken bir yıl içinde bilmem 0.09 oluyorsa aslın da bu amh değerinin ne kadar trişka bir şey olduğunu anlamış oluyoruz. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Ne yani seneye baktırsan 0 mı olacakmış o zaman menopoza girenin kaç oluyor - (eksi) mi oluyor yani komik bence
Yoook bayramdan önce ayrılır miyim hiç, ayrılırsam para alamam ayrılmayacağım ki hem bayram tatilim olacak hem para mı ayrılacağım, hatta ayrılacağı mı söylemeden 1 hafta da izin alacağım. Etti mi sana 2 hafta, sonracıma temmuz sonu dicem ki ağustosta ayrılmayı düşünüyorum ama madem tatile gideceksiniz ağustosun ilk haftası sizin için çalışacağım diyeceğim e oradan da üç beş para gelir hem böylelikle git diyemezler (yani bu kız madem gidecek bayram parası almayayım diye gönderemicekler çünkü tatil için ben onlara lazımım)
Canim ben Amh testi yaptirdigimda 1.15 felan mi ne çıkmıştı drum elimizi çabuk tutalım iki tane çocuk istiyorsan tahmini 5 senen var demisti.bukadar oynamasi imkansız bence
P
yaşım çok etken galiba..
Evet canm çok normal
Nşallah tutmuştur ben kasık ağrısından ölücem resmen dedim daha dur bu ney ki tutunda gör nefesin kesiliyor resmen.benimkşde 5. Gün idi tuttu çok şükür bol bol dinlen güzel beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?