2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hanımlar kestane kebap acil cevap plsss :)
Bugün adetim geçeli 1 gün oldu ve transferimin 7. günü...Benim gibi adet tarihi test tarihinden önce olan var mı? Ara ara kasık ağrısı ve jelin 2 gündür pembe gelmesi adet olacağım anlamına mı geliyor (

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BU GÜN BIDIKIM SÜNET OLDU AMA BEN YANINDA DEĞİLDİM EŞİMİN KONTROLÜ VARDI HAS KOŞTURMACA İÇİNDEYDİK AMA GELİRKEN BIDIKIMA KUMANDALI ARABA ALDIM ÇOK MUTLU OLDU

Erken gitsende kese küçük çıkacak belki görülmeyecek.sen gönlünü ferah tut zamanında git hamilelik ruhuna bürün.sonra ları ayda bir göreceksin bebegini zaten

Aslında jelin pembe gelmesi normal bence sonuçta rahim tabakası kanlı oluyor oraya sürünen jelde renk degiştiriyor.az kalmış inşallah pozitifi görürsün

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BU GÜN BIDIKIM SÜNET OLDU AMA BEN YANINDA DEĞİLDİM EŞİMİN KONTROLÜ VARDI HAS KOŞTURMACA İÇİNDEYDİK AMA GELİRKEN BIDIKIMA KUMANDALI ARABA ALDIM ÇOK MUTLU OLDU

Gozunuzaydın canım Rabbim damatligini göstersin
Eşinin kontrolü nasıl geçti:26:

Yok daha neler birden o kadar düşme olur muymuş bu amh vaktimiz geçtikçe azalıyorsa ve amh 1.2 iken bir yıl içinde bilmem 0.09 oluyorsa aslın da bu amh değerinin ne kadar trişka bir şey olduğunu anlamış oluyoruz. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Ne yani seneye baktırsan 0 mı olacakmış o zaman menopoza girenin kaç oluyor - (eksi) mi oluyor yani komik bence

Gozunuzaydın canım Rabbim damatligini göstersin
Eşinin kontrolü nasıl geçti:26:

TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM BİZEDE EVLATLAR VERSİN ONLARINDA SÜNETLERİNİ DÜĞÜNLERİNİ YAPALIMM İNŞŞŞŞ İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR KÖTÜYE GİDEN BİR ŞEY YOKMUŞ

Yoook bayramdan önce ayrılır miyim hiç, ayrılırsam para alamam ayrılmayacağım ki hem bayram tatilim olacak hem para mı ayrılacağım, hatta ayrılacağı mı söylemeden 1 hafta da izin alacağım. Etti mi sana 2 hafta, sonracıma temmuz sonu dicem ki ağustosta ayrılmayı düşünüyorum ama madem tatile gideceksiniz ağustosun ilk haftası sizin için çalışacağım diyeceğim e oradan da üç beş para gelir hem böylelikle git diyemezler (yani bu kız madem gidecek bayram parası almayayım diye gönderemicekler çünkü tatil için ben onlara lazımım)

Canim ben Amh testi yaptirdigimda 1.15 felan mi ne çıkmıştı drum elimizi çabuk tutalım iki tane çocuk istiyorsan tahmini 5 senen var demisti.bukadar oynamasi imkansız bence
P

kızlarr bu gun transferimin 3. gunu ara ara kasıklarıma derin bir sancı giriyorrr normalmii?? 5. gün embriyosu

Evet canm çok normal
Nşallah tutmuştur ben kasık ağrısından ölücem resmen dedim daha dur bu ney ki tutunda gör nefesin kesiliyor resmen.benimkşde 5. Gün idi tuttu çok şükür bol bol dinlen güzel beslen

Evet canim buyuk ihtimal hamilesin,tabii en kesin yarin belli olacak:))

canım ben amh a inanıyorum onu yaptırdıktan sonra arada 4 tane tedavi oldum.. bu tedaviler vücudumuzu çok yıpratıyor ve illaki etkiliyor.. önümüze gelen ne varsa kullanıyoruz faydalarının yanında yan etkileri mutlaka oluyor..
tek başına herşeyi göstermesede amh oranlarıma göre hep orantılı gitti yumurta sayım.. birde arada 0.48 de var ayrıca..
hayırlısı yaa herşeyin.. şimdi eğriçayırdan arı sütü ampülü aldım direk tüp tedavisi için yapılmış bişey bakalım 2 ay hergün kullanacağız eşimle.. Qenzim Q10 ada başladım bugün.. biesteron kullanamayacağım arada baskılama tedavim var onu etkiler dedi doktorum.. diğerleri en azından kaliteyi etkiler sayı değişmez ama..

Son düzenleme:

:)) delisinnn ne güzel planlamışsın.. ohh olsunn onlara en iyisi canım..
azda olsa herşey önemli bizim için..

Canim ben Amh testi yaptirdigimda 1.15 felan mi ne çıkmıştı drum elimizi çabuk tutalım iki tane çocuk istiyorsan tahmini 5 senen var demisti.bukadar oynamasi imkansız bence
P

canım geçen yıl 2013 nisanda 0.48 çıkmış farkında bile değilim iki sayfalık toplu testte kalmış incelememişim ayrıntılı..
sonra üreme koçu saçmalıklarına gittimya bir ara kaç ay o adam bana temmuzda amh yaptırmış kendi kliniğinde 1.2 çıkmış onun farkındaydım.. memorial aradaki farkı farketti iki üç ayda bu imkansız 0.48 doğrudur dedi.. biz en doğrusu tekrar yapalım dediler oranın laboratuvarı çok güvenilir.. demekki 0.48 doğruymuş şimdide 0.09 olmuş ne yazıkki..

Canim bence amh'yi cok kaile alma derim,yas faktoru diyorsun da ben de 38 yasindayim.yumurtalarimizda 3asagi 5yukari ayni seninle.moralini bozma,bak benim tuttu,seninde bu tedavinde olacak insallah..ignelerle 4-5 yumurta oluyorsa yada tedavisiz her ay 1tane oluyorsa gerisi bos..ama daha kaliteli olmasi icin dhea ilaci m vardi,ondan kullanabilrsin.ama benim dr onermemsti bana..

bilmiyorum ki canımmm bi ara umutlanıyorum bı ara yine olmadı diyorum karmakarışık durumdayım. ama surekli yatmam gerekmiyo degilmi? evin icinde gezinmemde bir sakınca yoktur sanırımm. sana kac embriyo transfer edildi? bana 2 tane biri 4ab biri 3bb gibi bieşeylerdi anlıyormusun bu rakamlardann?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…