2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ben senin bahsettiğin ilaçları aldım y indirilmiş fiyatıyla 270 lira ödedim bitiyorlar nerdeyse napıcam bilmşyorum. Bu eğriçayırdan arı sütüampülü ne? Fiyatını da söyler misin?

:)) delisinnn ne güzel planlamışsın.. ohh olsunn onlara en iyisi canım..
azda olsa herşey önemli bizim için..

Bencede ohhh, yıllardır asgari ücretle çalışıyorum, bizim odacımız evrak götürüyor getiriyor hatta o kadar ağır ki onun işinide ben yapıyorum bazen, benim 2 katı maaş alıyor. Odacı olduğu için değil asla yadırgamam ama iki üni. okudum 13 yıllık iş deneyi mim var, benimle başlayan onca kişi işten çıkartıldı beni tuttular işimi çok iyi yapıyorum diye ama asgari ücret.

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:nannnnnnnnnnnnnn ben tedavi konuşmuyorum diyemi kimse bana yazmıyor

cnm tek tarafli infertilite olsa hic kaale almayacagim ama zaten erkek infertilitesi var.. canim cok sikkin hersey ters gidiyor..
dhea yillardir kullaniyorum cnm bana pek etki etmiyor.. diger seyleri yine kullanmaya devam edecegim..
sen tekrar test yaptinmi cnm..

kocalarınız böyle olsun

Eklentiler

• $Face.gif
    34,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Ben senin bahsettiğin ilaçları aldım y indirilmiş fiyatıyla 270 lira ödedim bitiyorlar nerdeyse napıcam bilmşyorum. Bu eğriçayırdan arı sütüampülü ne? Fiyatını da söyler misin?

sana dedigim apiterada iyi cnm ondan kullanip faydasini cok gordum ben.. cok kullanan var.. bu ampul 20 li cam ampul seklinde kutusu 120 tl.. ikimizde kullaninca on gunde bir alacagiz.. oldukca masrafli olacak ama birde onu denim degerlerimiz col dipteya ondan.. esimede doktor bugun proxeed plus verdi onuda on gunde bir alacagiz 130 tl den.. iki bucuk ay battik daha boyle alinan tonla sey var.. insallah sonu iyi gelir..

kızlarınız çekiç kulansın

Son düzenleme:
oğlanlarınız böyle olsun

Eklentiler

• $post4011052801776gq.gif
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $post17611263364812qq.gif
    7,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

evett yaa oldukca kotu.. aslinda ozel sektorlerde ayni hep somuru duzeni.. en iyisi devlet memuru olmak en azindan calisma sartlarin kesin kurallara baglanmis.. yila gore kademe aliyorsun...
hakkimizda hayirlisi cnm..

böyle olursunuz inşşşşşşşşşşş

Eklentiler

• $avatar186262_85.gif
    49,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM BİZEDE EVLATLAR VERSİN ONLARINDA SÜNETLERİNİ DÜĞÜNLERİNİ YAPALIMM İNŞŞŞŞ İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR KÖTÜYE GİDEN BİR ŞEY YOKMUŞ

Amin canım inşallah
Çok şükür canım eşinin iyi olmasına sevindim

Buda phala

Eklentiler

• $Nun_dances.gif
    2,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Buda eguşşşşşşşşşşşş

Eklentiler

• $clarice_by_kmygraphic-d6k5wik.gif
    91,3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Kızlar başarısız tüp bebek sonrası sol kasığımda batma oluyor bide göğüs uçlarım karıncalanıyor neden olabilir nabzım yükseliyor 110 larda sizde böyle oldumu cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…