canım ben amh a inanıyorum onu yaptırdıktan sonra arada 4 tane tedavi oldum.. bu tedaviler vücudumuzu çok yıpratıyor ve illaki etkiliyor.. önümüze gelen ne varsa kullanıyoruz faydalarının yanında yan etkileri mutlaka oluyor..
tek başına herşeyi göstermesede amh oranlarıma göre hep orantılı gitti yumurta sayım.. birde arada 0.48 de var ayrıca..
hayırlısı yaa herşeyin.. şimdi eğriçayırdan arı sütü ampülü aldım direk tüp tedavisi için yapılmış bişey bakalım 2 ay hergün kullanacağız eşimle.. Qenzim Q10 ada başladım bugün.. biesteron kullanamayacağım arada baskılama tedavim var onu etkiler dedi doktorum.. diğerleri en azından kaliteyi etkiler sayı değişmez ama..
:)) delisinnn ne güzel planlamışsın.. ohh olsunn onlara en iyisi canım..
azda olsa herşey önemli bizim için..
Canim bence amh'yi cok kaile alma derim,yas faktoru diyorsun da ben de 38 yasindayim.yumurtalarimizda 3asagi 5yukari ayni seninle.moralini bozma,bak benim tuttu,seninde bu tedavinde olacak insallah..ignelerle 4-5 yumurta oluyorsa yada tedavisiz her ay 1tane oluyorsa gerisi bos..ama daha kaliteli olmasi icin dhea ilaci m vardi,ondan kullanabilrsin.ama benim dr onermemsti bana..
Ben senin bahsettiğin ilaçları aldım y indirilmiş fiyatıyla 270 lira ödedim bitiyorlar nerdeyse napıcam bilmşyorum. Bu eğriçayırdan arı sütüampülü ne? Fiyatını da söyler misin?
Bencede ohhh, yıllardır asgari ücretle çalışıyorum, bizim odacımız evrak götürüyor getiriyor hatta o kadar ağır ki onun işinide ben yapıyorum bazen, benim 2 katı maaş alıyor. Odacı olduğu için değil asla yadırgamam ama iki üni. okudum 13 yıllık iş deneyi mim var, benimle başlayan onca kişi işten çıkartıldı beni tuttular işimi çok iyi yapıyorum diye ama asgari ücret.
TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM BİZEDE EVLATLAR VERSİNONLARINDA SÜNETLERİNİ DÜĞÜNLERİNİ YAPALIMM İNŞŞŞŞ İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR KÖTÜYE GİDEN BİR ŞEY YOKMUŞ
amin canım inşallah
çok şükür canım eşinin iyi olmasına sevindim
kocalarınız böyle olsun
kızlarınız çekiç kulansın
oğlanlarınız böyle olsun
böyle olursunuz inşşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 1159227 böylede olabilirisniz
ay akşam Aksam guldurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?