cnm tek tarafli infertilite olsa hic kaale almayacagim ama zaten erkek infertilitesi var.. canim cok sikkin hersey ters gidiyor..
dhea yillardir kullaniyorum cnm bana pek etki etmiyor.. diger seyleri yine kullanmaya devam edecegim..
sen tekrar test yaptinmi cnm..
Canim benim öncelikle hoşgeldin,burda hepimizin ayrı ayrı sorunları var,hepimiz sizin gibi duyduğumuz ne varsa yedik içtik,drlar çeşitli iğneler haplar verdi içtik.yani aynı sıkıntıları yaşıyoruz.haaa tüp bebege gelince kimi ilkinde tutuyor kimi ikincide kimide10. Yu bile deniyor.sen elinden ne gelirse yapıyorsun zaten gerisi allaha kalmış güzelim.hiç stres yapma kendine insallah olacak de umutlu ol...burda morfoloji problemi yaşayan arkadaşlar var onlar ims cihazı olan hastaneleri tercih ediyorlar,sende bunun üzerinde araştırma yapabilirsin
Evet yaptirdim bugun 246 cikti,dr 10gun sonra gel kese bakalim dedi...sperm sayisi mi az yoksa morfoloji mi? Caninin sikkin olmasini anliyorum ama bir suru destekleyici vitamin vs.aliyorsunuz,bunlarin etki etmesi icin de 2ay sure yeter,yetmezse bir ay daha beklersiniz..moralin yerinde olsun
Evet canim buyuk ihtimal hamilesin,tabii en kesin yarin belli olacak:))
Cnm peki kanama olmasi normalmi her hamilelikte olurmu bana iki embriyo yerlestirdiler kanamamda birini kayipmi ettim endiseliyim boyle bir durum olabilirmi
Evet yaptirdim bugun 246 cikti,dr 10gun sonra gel kese bakalim dedi...sperm sayisi mi az yoksa morfoloji mi? Caninin sikkin olmasini anliyorum ama bir suru destekleyici vitamin vs.aliyorsunuz,bunlarin etki etmesi icin de 2ay sure yeter,yetmezse bir ay daha beklersiniz..moralin yerinde olsun
sayi 200 bin, hareket % 10, morfoloji 0 canim.. bakalim yillardir bu kullandiklarimizda ayri bir maliyet artik mecbur kullanacagiz.. cnm senin adina cok cok sevindim masallahhhh.. ne olur dikkat et kendine..yorma kendini ev isleriyle.. Allahim kat kat arttirsin cnm cok optum..
GÖZÜN AYDINÇOK SEVİNDİM
Alla alla anlamadım ben bu işi.. senın bı ultrsana girmen gerek ne durumda dıye. senınle aramızda fazla yok kı.. kesın kesen görunur.. Bence başka doktora git canım. Öle şey mi olur.. Bi sürü tahlıller isteyecek daha senden.. Bence çağırmalıydı..Bugun gitcektın doktora hıç mı bakmadı.. 3. kan testınde ne çıktı yaptırdnmı..
Erken gitsende kese küçük çıkacak belki görülmeyecek.sen gönlünü ferah tut zamanında git hamilelik ruhuna bürün.sonra ları ayda bir göreceksin bebegini zaten
Sorma ya adam çağırmadı gitti anlamadım ben de. Son testte artmıştı. Belki olumsuz hemen müdahale edilmesi gereken bişey var di mi Allah korusun. Bu cumartesi başka doktora gidicem ben.
Canim kotu bisey osa sence cagirmaz mi drbak beni de 10gun sonraya cagirdi.cunku 6.hafta kese 7.hafta da kalp atisi goruluyor.stres yapma ve kendi dr gitmeyi bekle
Bi iki damla kan ile kaybetmezsin merak etme,eger biri olmayacaksa kendiliginden kayboluyormus.her hamilelikte olmaz ama kisiye gore degisir.bebeginin tutundugu bolgede cok damar varsa kanamaya sebep olmus olabilir..su an kanaman devam etmiyorsa endiseye gerek yok.dinlen keyfine bak,yarin da guzel haberini alirsin...
Ultrason ile görülecek bi olumsuzluk demek istedim canım inşallah yoktur tabi. Kendi doktoruma mı gideyim benim de aslında ona gidesim var her şeyi biliyor diye. Yarın benim 5. Hafta oluyor 7. hem kese hem kalp atışı falan hepsi olsun diye öyle istedi demek ki.
Canim olumsuzluk uzerine kurgulama durumunu..tabi ki hepsi bir arada osun diye oyle cagirmistir.senin suan vajinal kanaman var mi,yada kasiklarda agri? Bunlar yoksa (bildigim kadariyla bunlar dusuk habercisi olabiliyor) rahat ol.beslenmene dikkat et,yuruyusunu yap vaktini bekle sabirla..biliyorum su an bana da uzun geliyor ama napalim:)) sen transferin kaciinci gunundesin?
Sorma ya adam çağırmadı gitti anlamadım ben de. Son testte artmıştı. Belki olumsuz hemen müdahale edilmesi gereken bişey var di mi Allah korusun. Bu cumartesi başka doktora gidicem ben.
Hafif ağrım var ama normal dedi ona dr. Sabrın benimle uzaktan yakından alakası yok :):):) transferin 18. Günü canım 29 mayısta oldu. Herkes kese sonra kalp atışı vs ilerliyor ya benim de öyle olcak sandım. Sen ne zaman öğrendin? Benden önce gidicen. Hayırlısıyla sağlıkla görürsün ve hep öyle devam eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?