2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet yaptirdim bugun 246 cikti,dr 10gun sonra gel kese bakalim dedi...sperm sayisi mi az yoksa morfoloji mi? Caninin sikkin olmasini anliyorum ama bir suru destekleyici vitamin vs.aliyorsunuz,bunlarin etki etmesi icin de 2ay sure yeter,yetmezse bir ay daha beklersiniz..moralin yerinde olsun

cok tesekkur ederim ıyıkı böyle bır olusum var gercekten ıyı gelıyor bana cok sagolun biz basladık artık gen art ta, kaan bey önermişti biraz da arastırdık makul geldi basladık
bakalım hayırlısı

GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM

Cnm peki kanama olmasi normalmi her hamilelikte olurmu bana iki embriyo yerlestirdiler kanamamda birini kayipmi ettim endiseliyim boyle bir durum olabilirmi

Bi iki damla kan ile kaybetmezsin merak etme,eger biri olmayacaksa kendiliginden kayboluyormus.her hamilelikte olmaz ama kisiye gore degisir.bebeginin tutundugu bolgede cok damar varsa kanamaya sebep olmus olabilir..su an kanaman devam etmiyorsa endiseye gerek yok.dinlen keyfine bak,yarin da guzel haberini alirsin...

sayi 200 bin, hareket % 10, morfoloji 0 canim.. bakalim yillardir bu kullandiklarimizda ayri bir maliyet artik mecbur kullanacagiz.. cnm senin adina cok cok sevindim masallahhhh.. ne olur dikkat et kendine..yorma kendini ev isleriyle.. Allahim kat kat arttirsin cnm cok optum..

Cok is yapmiyorum,cogunu esime yaptiriyorum allah size maddi manevi guc versin canim,tum bu zorluklari insallah eylulde alacagin guzel haber ile unutursun.cok opuyorum

Sorma ya adam çağırmadı gitti anlamadım ben de. Son testte artmıştı. Belki olumsuz hemen müdahale edilmesi gereken bişey var di mi Allah korusun. Bu cumartesi başka doktora gidicem ben.

Erken gitsende kese küçük çıkacak belki görülmeyecek.sen gönlünü ferah tut zamanında git hamilelik ruhuna bürün.sonra ları ayda bir göreceksin bebegini zaten

Ama ben öğreneli bi hafta oldu canım 2 hafta da önümüzde var.
3 hafta sonra çağırılır mı öğrendikten sonra. :/

Bugün transfer olacaktı. Çok yumurta toplandığı icin embriyolar dondurularak gelecek ay transfer olacak.
Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu.
Teansfer olacak güzel haber alacağım icin umutluydum şimdi hayal kırıklığı var. Saskinim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma ya adam çağırmadı gitti anlamadım ben de. Son testte artmıştı. Belki olumsuz hemen müdahale edilmesi gereken bişey var di mi Allah korusun. Bu cumartesi başka doktora gidicem ben.

Canim kotu bisey osa sence cagirmaz mi dr bak beni de 10gun sonraya cagirdi.cunku 6.hafta kese 7.hafta da kalp atisi goruluyor.stres yapma ve kendi dr gitmeyi bekle

Canim kotu bisey osa sence cagirmaz mi dr bak beni de 10gun sonraya cagirdi.cunku 6.hafta kese 7.hafta da kalp atisi goruluyor.stres yapma ve kendi dr gitmeyi bekle

Ultrason ile görülecek bi olumsuzluk demek istedim canım inşallah yoktur tabi. Kendi doktoruma mı gideyim benim de aslında ona gidesim var her şeyi biliyor diye. Yarın benim 5. Hafta oluyor 7. hem kese hem kalp atışı falan hepsi olsun diye öyle istedi demek ki.

Phala!
Diğer topikte biri sağa sola dönmemde sakınca var mı transfer oldum demiş de senin bana şey deyişin geldi aklıma kıza yazcaktım yazmadım "öyle bişey olsaydı SAKIN KIPIRDAMAYIN diye uyarı geçerlerdi"
:):) aklıma geldikçe gülüyorum Allah iyiliğini versin.

İnsallah cnm yarin olsunda insallah hayirli haberler alirim allahim herkezin yuzunu guldursun yarabbim.. kizlar insallah sevincli haberler veririz

Canim olumsuzluk uzerine kurgulama durumunu..tabi ki hepsi bir arada osun diye oyle cagirmistir.senin suan vajinal kanaman var mi,yada kasiklarda agri? Bunlar yoksa (bildigim kadariyla bunlar dusuk habercisi olabiliyor) rahat ol.beslenmene dikkat et,yuruyusunu yap vaktini bekle sabirla..biliyorum su an bana da uzun geliyor ama napalim:)) sen transferin kaciinci gunundesin?

Hafif ağrım var ama normal dedi ona dr. Sabrın benimle uzaktan yakından alakası yok :):):) transferin 18. Günü canım 29 mayısta oldu. Herkes kese sonra kalp atışı vs ilerliyor ya benim de öyle olcak sandım. Sen ne zaman öğrendin? Benden önce gidicen. Hayırlısıyla sağlıkla görürsün ve hep öyle devam eder inşallah.

Hayirli olsun cnm darisi keseye..

Merak etme in ş.bişey yoktur.. Doktorunda bildiği vardır .Ama en azından bakılsın ne durumda, kese görunuyor mu dıye.. herşeyın hayırlısı olsun.. inş hayırlı sonuçlr alırsın sende..Değerin artmasına sevındım canm.. Bende perşembe tekrar gıtcem..

Son düzenleme:

Zaten o agri farkli oluyomus,seninki normal..benim 14.gunumdu bugun.haftaya persembe gidiyorum kontrole..valla sabredemem diyorsan kendi dr da gidebilirsin bi kese gormeye geldim diye,en fazla bi muayene parasina bakar is:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…