Bencede baktır canım.. bak benım haberım yoktu. kesenın yanında kan pıhtısı görüldü.. 2 tane iğne verdi.. En azından bakılsın ne durumda, kese görunuyor mu dıye.. herşeyın hayırlısı olsun.. inş hayırlı sonuçlr alırsın sende..Değerin artmasına sevındım canm.. Bende perşembe tekrar gıtcem..
Hayirli olsun cnm darisi keseye..
Zaten o agri farkli oluyomus,seninki normal..benim 14.gunumdu bugun.haftaya persembe gidiyorum kontrole..valla sabredemem diyorsan kendi dr da gidebilirsin bi kese gormeye geldim diye,en fazla bi muayene parasina bakar is:))
Aa bak o pıhtı olayını söyliycektim sana coraspin falan kullanmadın mı sen pıhtılaşmayı önlesin diye? Veriyolar ya normalde. İnşallah önemli bişey değildir canım hemen müdahale edilmesi güzel olmuş çok şükür. Perşembe kontrolde her şey yolunda gider inşallah.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Cumartesi bi yalancılık yapıp ağrım vardı geldim mi desem diye düşünmedim değil. Zorla muayene ettiriyorum zorla para kazandırıyorum adama :)
İnsallah canim,olmicak bisii degil.yalana bile gerek yok,meraktan catlicam dersinbende arayip pzt.ye cekelim mi randevuyu diyim diyorum.bilmem ne der?dr gorsem ona gore gezme planlari yapacagim bende
Hayır kullanmadım canım. sen kullandın mı..Vermediler bana..inş canm düzelir.. Sende sabredemem dıyorsan soyle keseyı görmek istıyorum dersin.. Zaten hangı doktora gitsen bakar mutlaka. sadece test sonrası muayne gibi olur. sonra doktoruna dönersın, kendı doktoruna gidersin.
İnsallah canim,olmicak bisii degil.yalana bile gerek yok,meraktan catlicam dersinbende arayip pzt.ye cekelim mi randevuyu diyim diyorum.bilmem ne der?dr gorsem ona gore gezme planlari yapacagim bende
Ben de iş yerınden haftaya izin almıştım. Senelık ıznımden , gezme, yolculuk yapacaktık.. Ama korktum bişey olcak dıye kararsız kaldım. heralde iptal olcak.. bebeğime bişey olmasın.. Ben sandım kı hamıle olunca artık düzelir rahat yurumeye geçerim sandım. yıne istırahat yavaş hareket gerekti.. hayırlısı olsun napalım..5 haftalık 5 gunlukken doktora gitcem tekrar, kalp atışına bakacaz dedi. duyulcakmı acaba bakalım..
Kullandım ben her gün bi tane transferden sonra hala kullanıyorum her aradığında ilaçları soruyor dr ben de sayıyorum hepsine devam dedi progestan iğneye de devam ediyorum coraspine de.
En iyisi bu oldu evet çok yakınımda güzel bi hastane var oraya gideyim daha önceden gittiğim yer bizim dr gibi pahalı da değil cihaz aynı cihaz nasılsa.
tatlım değerin bayağı yüksek bişey yoktur bence hemen paniğe kapılmaCrinone jel koydum şimdi ve çubuğu çıkardığımda kandı ağrım var adet olcakmışım gibi ağrıo transferin 16 gunu bugun bt hcg 1261 nolut yardım edin
tatlım değerin bayağı yüksek bişey yoktur bence hemen paniğe kapılma
inşlh bi şey yoktur cnm bende pek vakıf değilim bu duruma ama sen genede rahat olmaya çalış stres ii gelmez şimdi sanaSabah bi kahverengi leke geldi spnra kesildi şimdide akşam ezanından beri hem kahcerengi leke hemde sancım var bide jel çubuğu kan olunca panik oldum bide benim daha onceden duşuğum var çok korkuyorum bennnn
sana dedigim apiterada iyi cnm ondan kullanip faydasini cok gordum ben.. cok kullanan var.. bu ampul 20 li cam ampul seklinde kutusu 120 tl.. ikimizde kullaninca on gunde bir alacagiz.. oldukca masrafli olacak ama birde onu denim degerlerimiz col dipteya ondan.. esimede doktor bugun proxeed plus verdi onuda on gunde bir alacagiz 130 tl den.. iki bucuk ay battik daha boyle alinan tonla sey var.. insallah sonu iyi gelir..
herkese günaydınnn bugün bu topik güzel haberlerle dolsun taşsın inş
herkes güzel haberler versin şenlensin
Kızlar bunu resmen hıçkırarak ve ağlayarak yazıyorum...Eşim işten gelir gelmez bana bağırmaya başladı.Her yaptığım yanlış hiçbişeyi kabul ettiremiyorum...Benim artık hiç umudum yok bu seferki tüp bebek için de...Adet sancıları çekiyorum diye zaten kalbim ağrıyo...Tanrı beni cezalandırıyo...:'((((((( çok mutsuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sana da söyliyim, bak bi arkadaşım bahçeciye gidiyor, doktorunu hatırlamıyorum. biosteronla birlikte incir kürü yapmasını söylemiş.... çok çok çok daha iyi sonuçlar alıyoruz öyle demiş. genelde doktorlar bunu pek söylemez ama böyle kullan demiş....Proxeed i eşime doktoru vermişti ama kendini kötü hissediyor onu içtikten sonra bıraktı içmedi bence sadece psikolojik ne var ki onda yani, ayyy bizimki de çok saraylı(annem damadına saraylı damat ismini taktı da) ben o kadar iğne oluyorum ne hormonlar alıyorum beyefendi alt tarafı toz suya karıştırılan şeyi içemiyor. Bak şimdi aklıma getirttin, evde duruyor ben ona içirteyim. O zaman apiteraya devam nasılsa doğal besin, eşimin solgarını alırım onun ki nasıl olsa o kadar pahalı değil. Benim solgarı da biraz ara verir öyle alırım nasıl olsa biosteron kullanıyorum. Yakında kürlere de başlayacağım. Başını şişirdim yaaaa
noldu tatlım yaaa.... adet sancıları aynı zamanda belirti de olabiliyor. ona takılma ama eşin ne diye kızdı da bağırdı anlayamadım yani.... en hassas zamanların, daha anlayışlı olması gerekirKızlar bunu resmen hıçkırarak ve ağlayarak yazıyorum...Eşim işten gelir gelmez bana bağırmaya başladı.Her yaptığım yanlış hiçbişeyi kabul ettiremiyorum...Benim artık hiç umudum yok bu seferki tüp bebek için de...Adet sancıları çekiyorum diye zaten kalbim ağrıyo...Tanrı beni cezalandırıyo...:'((((((( çok mutsuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?