2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bunu burada yaşayan çok arkadaş var. Hatta sana isim vereyim Ballim nickli arkadaşla görüşe bilirsin. Çok yumurta demek daha çok şans demek, bu ay değil bir daha ki aya ertelenmesi de dinlenmiş vücut ve rahim demek. Bence senin için çok iyi olmuş

Son düzenleme:

Aaaa deme kız, zaten bende başlayacağım incir kürüne, iyi ki söyledin kız

Bu arada sen ne yaptın, beyaz saçlı ton ton doktorun ne yapıyor? Tedaviye ne zaman başlıcan artık?

biz neler neler içiyoruz canım içsin boşver unutmasınki biz bu tedavileri onlardaki sıkıntıdan dolayı oluyoruz hiç ses çıkartmadan. apitera doğal iyi birşey canım devam et.. bizimkisi proxeed plus ve antioxidanta birde arı sütüne son gaz devam etmek zorunda yoksa evde kıyamet kopar.. içmezse asla tedavi olmam bunun farkında..
bende qenzim q10, arı sütü, elevit içeceğim.. umarım faydası olur tabi..
tek taraflı fedakarlıkla tedavi olmaz iki tarafta kendindeki rahatsızlığı kabullenip bunu gidermeye çalışmalı yoksa bencillik olur.. ama erkekler bu konuda bencil olmayı çok seviyorlar bende takip edip baskı yapmasam asla içmez..

Bu arada sen ne yaptın, beyaz saçlı ton ton doktorun ne yapıyor? Tedaviye ne zaman başlıcan artık?
beyaz saçlı ton ton doktor amca klomenden sonra gidince hımmmm sen tüp bebek yaptır en iyisi kızım, klomen pek etkilememiş ama moralini yüksek tut, biz vesileyiz unutma... dedi.

sonra fakülteye gidip kontrol oldum. ordaki doktor amca da hemen başlayacaktı ama benim tatil var diye ötelemiştik, 26 sında randevum... muhtemelen reglden sonraki 14. gün ve 21. gün kullanmam için iğne vercek, sonraki reglim ile de tam tedaviye geçicez. inşallah sonu pozitif olup, sağlıkla kucağımıza alacağımız, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü, gaz problemi uyku problemi olmadan bebeklerini geçiren evlatlarımız olur...

Crinone jel koydum şimdi ve çubuğu çıkardığımda kandı ağrım var adet olcakmışım gibi ağrıo transferin 16 gunu bugun bt hcg 1261 nolut yardım edin

Canım kan akıntı şeklinde mi? Geçen gece benim de jeli koyduğumda aplikatörde çizgi şeklinde kan oldu ama sonra ne çamaşıra ne peçeteye birşey gelmedi. Sabah'ta yoktu sabah ki jeli yaparken de birşey olmadı. Sabah doktoru aradım akıntı şeklinde falan değilse korkma bazen tahriş de yapabiliyor demişti bana. Şimdi nasıl senin? Doktoruna görüştün mü?

Evet haklısın canım o bu gün Boluya gidiyor Allah kısmet ederse yarın gelecek, gelsin ben göstereceğim ona

Bilmiyorum Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi makineler yapıyo sen ne işe yarıyosun diye başladı bağırmaya gecenin o saatinde :'(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana uzun protokol yapılacak demek, inşallah sonu güzel olur hepimiz için.

noldu tatlım yaaa.... adet sancıları aynı zamanda belirti de olabiliyor. ona takılma ama eşin ne diye kızdı da bağırdı anlayamadım yani.... en hassas zamanların, daha anlayışlı olması gerekir [/QUOTE]

Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi malükineler yapıyo sen ne işe yararsın? diye bi başladı susmadı :'(

Bilmiyorum Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi makineler yapıyo sen ne işe yarıyosun diye başladı bağırmaya gecenin o saatinde :'(

Hay Allah, ayıp etmiş. Bakma sen ben bir şey alayım benim eşim surat yapıyor. Bağırması her halde o anlık gafleti canım. Bir şey soracağım sen gereksiz harcamalar yapmasan da eşin böyle her şeye her zaman kızar bağırır mı yoksa sende fazla alış veriş yapar dikkatli olmaz mısın?

Canım bazen ikiside...Ama eşim hep bana " benim param ikimizin parası" yarısı senin der...Daha bu hafta sonu Kıbrısta 2000 dolar kaybetti...Bi de gelmiş bana vicdan yapıyo...Benim evimde kedim var bu halde kalkıp 2 günde bir ev mi süpüreyim? Yani 12. Güne kadar bile beklese bana yeter!

Evet haklısın canım o bu gün Boluya gidiyor Allah kısmet ederse yarın gelecek, gelsin ben göstereceğim ona

:))) sen çok yufka yüreklisin canım yaa kıyamam sana.. güzel huylu arkadaşım benim..
bensee cadııııııı

Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi malükineler yapıyo sen ne işe yararsın? diye bi başladı susmadı :'(

makineleri alıyorum sonrada çalıştırıyorum deseydin keşke.... çok sinir oluyorum şu mantığa yaaa..... çamaşırı bulaşığı süpürgeyi hep makine yapıyo diyenlere.... durduğ yerde kendi kendilerine yapmıyo herhalde... hem ayrıca çocuk olunca günlük yoğurt ihtiyacı doğacak..... kıbrısta 2 bin dolar kaybeden adamın da vicdan yapması ayrı bi güzelmiş...

neyse tatlım... tabi ki daha hoş tutulsak daha iyi olur ama kısmetse her türlü tutunuyor.... hati buralardaysa o da söylesin, daha hastanedeyken transfer ücreti sorun olmuştu..... gebiş çok şükür....

sağol canım inş. ıyı haberler alırız.. Ramazan ayı gelmeden öle bi gezelım demiştik ama iptal oluyor sanırım..bu hafta 6 haftadayım.. ramazan ayına denk gelıyor 9. 10 haftalar.. o zman hiç bi yere gidilemez.. hayırlısı bakalım artık sonra yapacaz gezmemizi..:) sağlıklı olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…