Bugün transfer olacaktı. Çok yumurta toplandığı icin embriyolar dondurularak gelecek ay transfer olacak.
Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu.
Teansfer olacak güzel haber alacağım icin umutluydum şimdi hayal kırıklığı var. Saskinim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrrr
canım sana da söyliyim, bak bi arkadaşım bahçeciye gidiyor, doktorunu hatırlamıyorum. biosteronla birlikte incir kürü yapmasını söylemiş.... çok çok çok daha iyi sonuçlar alıyoruz öyle demiş. genelde doktorlar bunu pek söylemez ama böyle kullan demiş....
ilk tedavisinde 1 yumoş oluşmuştu, son kontrolünde 6 tane olmuştu....
evet bi arkadaş avrdı bende hatırladım inşlh hamile haberi verir cnmGaliba bu gün bir haber alacağız arkadaşın ismini unuttum:26:
aydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrrr
canım sana da söyliyim, bak bi arkadaşım bahçeciye gidiyor, doktorunu hatırlamıyorum. biosteronla birlikte incir kürü yapmasını söylemiş.... çok çok çok daha iyi sonuçlar alıyoruz öyle demiş. genelde doktorlar bunu pek söylemez ama böyle kullan demiş....
ilk tedavisinde 1 yumoş oluşmuştu, son kontrolünde 6 tane olmuştu....
noldu tatlım yaaa.... adet sancıları aynı zamanda belirti de olabiliyor. ona takılma ama eşin ne diye kızdı da bağırdı anlayamadım yani.... en hassas zamanların, daha anlayışlı olması gerekir
evet bi arkadaş avrdı bende hatırladım inşlh hamile haberi verir cnm
Proxeed i eşime doktoru vermişti ama kendini kötü hissediyor onu içtikten sonra bıraktı içmedi bence sadece psikolojik ne var ki onda yani, ayyy bizimki de çok saraylı(annem damadına saraylı damat ismini taktı da) ben o kadar iğne oluyorum ne hormonlar alıyorum beyefendi alt tarafı toz suya karıştırılan şeyi içemiyor. Bak şimdi aklıma getirttin, evde duruyor ben ona içirteyim. O zaman apiteraya devam nasılsa doğal besin, eşimin solgarını alırım onun ki nasıl olsa o kadar pahalı değil. Benim solgarı da biraz ara verir öyle alırım nasıl olsa biosteron kullanıyorum. Yakında kürlere de başlayacağım. Başını şişirdim yaaaa
beyaz saçlı ton ton doktor amca klomenden sonra gidince hımmmm sen tüp bebek yaptır en iyisi kızım, klomen pek etkilememiş ama moralini yüksek tut, biz vesileyiz unutma... dedi.Bu arada sen ne yaptın, beyaz saçlı ton ton doktorun ne yapıyor? Tedaviye ne zaman başlıcan artık?
Crinone jel koydum şimdi ve çubuğu çıkardığımda kandı ağrım var adet olcakmışım gibi ağrıo transferin 16 gunu bugun bt hcg 1261 nolut yardım edin
biz neler neler içiyoruz canım içsin boşver unutmasınki biz bu tedavileri onlardaki sıkıntıdan dolayı oluyoruz hiç ses çıkartmadan. apitera doğal iyi birşey canım devam et.. bizimkisi proxeed plus ve antioxidanta birde arı sütüne son gaz devam etmek zorunda yoksa evde kıyamet kopar.. içmezse asla tedavi olmam bunun farkında..
bende qenzim q10, arı sütü, elevit içeceğim.. umarım faydası olur tabi..
tek taraflı fedakarlıkla tedavi olmaz iki tarafta kendindeki rahatsızlığı kabullenip bunu gidermeye çalışmalı yoksa bencillik olur.. ama erkekler bu konuda bencil olmayı çok seviyorlar bende takip edip baskı yapmasam asla içmez..
Canım sakin ol, neden şimdi eşin sana bağırdı bir anlat belki o zaman bir şeyler söyleye bilirim. Hem asla mutsuz olma bak karnında bebeğin var, hamileyken adet sancısı çekersin hatta daha sonra ki aylarda adet dönemlerinde de çekmeye devam edeceksin.
beyaz saçlı ton ton doktor amca klomenden sonra gidince hımmmm sen tüp bebek yaptır en iyisi kızım, klomen pek etkilememiş ama moralini yüksek tut, biz vesileyiz unutma... dedi.
sonra fakülteye gidip kontrol oldum. ordaki doktor amca da hemen başlayacaktı ama benim tatil var diye ötelemiştik, 26 sında randevum... muhtemelen reglden sonraki 14. gün ve 21. gün kullanmam için iğne vercek, sonraki reglim ile de tam tedaviye geçicez. inşallah sonu pozitif olup, sağlıkla kucağımıza alacağımız, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü, gaz problemi uyku problemi olmadan bebeklerini geçiren evlatlarımız olur...
BilmiyorumYoğurt makinesi almıştım...Herşeyi makineler yapıyo sen ne işe yarıyosun diye başladı bağırmaya gecenin o saatinde :'(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hay Allah, ayıp etmiş. Bakma sen ben bir şey alayım benim eşim surat yapıyor. Bağırması her halde o anlık gafleti canım. Bir şey soracağım sen gereksiz harcamalar yapmasan da eşin böyle her şeye her zaman kızar bağırır mı yoksa sende fazla alış veriş yapar dikkatli olmaz mısın?
Evet haklısın canım o bu gün Boluya gidiyor Allah kısmet ederse yarın gelecek, gelsin ben göstereceğim ona
aslında tam olarak uzun da değil.... o iki iğne tedaviye başlamadan önce olcak, sonra sı kısa galiba....Sana uzun protokol yapılacak demek, inşallah sonu güzel olur hepimiz için.
makineleri alıyorum sonrada çalıştırıyorum deseydin keşke....Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi malükineler yapıyo sen ne işe yararsın? diye bi başladı susmadı :'(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim istedigim gezi 9. Ve 10. Haftaya denk geliyor.ucak ile gidecegim zaten.ama gene de riske atmak istemiyorum tabi ki..dr git derse ne ala,sikinti olur derse de yapcak bisii yok( simdi sana da uzun yolculuk iyi gelmeye bilir,iznini evde ayaklarini uzatip gecirirsin,yakinsa denize gidersin belki dr uygun derse..insallah pers iyi seyler soyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?