aslında tam olarak uzun da değil.... o iki iğne tedaviye başlamadan önce olcak, sonra sı kısa galiba....
Ay cok tesekkur ederim yetercimallah once esine ve sana saglik versin sonrada bebek
inşallah canım... cümlemiz için son olur inşallah....26 Sında gitcen demek canım.hadı hayırlısı bakalım..
biz yaz sonu başlıcaz oyle karar aldık umarım bu son olur..
günaydın şekerim....Günaydın kızlar...
Canım bazen ikiside...Ama eşim hep bana " benim param ikimizin parası" yarısı senin der...Daha bu hafta sonu Kıbrısta 2000 dolar kaybetti...Bi de gelmiş bana vicdan yapıyo...Benim evimde kedim var bu halde kalkıp 2 günde bir ev mi süpüreyim? Yani 12. Güne kadar bile beklese bana yeter!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) sen çok yufka yüreklisin canım yaa kıyamam sana.. güzel huylu arkadaşım benim..
bensee cadııııııı
aslında tam olarak uzun da değil.... o iki iğne tedaviye başlamadan önce olcak, sonra sı kısa galiba....
BilmiyorumYoğurt makinesi almıştım...Herşeyi makineler yapıyo sen ne işe yarıyosun diye başladı bağırmaya gecenin o saatinde :'(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kan akıntı şeklinde mi? Geçen gece benim de jeli koyduğumda aplikatörde çizgi şeklinde kan oldu ama sonra ne çamaşıra ne peçeteye birşey gelmedi. Sabah'ta yoktu sabah ki jeli yaparken de birşey olmadı. Sabah doktoru aradım akıntı şeklinde falan değilse korkma bazen tahriş de yapabiliyor demişti bana. Şimdi nasıl senin? Doktoruna görüştün mü?
Günaydın kızlar...
kuzum sıkma canını bi tek senin ki değil hepimizin eşleri zaman zaman yapıyo böyle densizlikler onlar ince düşünmezler biz kadınlar kadar hassas ve düşünceli değiller malesef
Kız 6 tane yumurta neyine yetmiyor ki daha diğerleri ne olacağı da belli değil. Bak beni kızdırma gelirim oraya benim 4 tane yumurta toplandı 2 si transfer edildi nasıl şükrettim.
tatlım benim ilk tedavimde 3 yumurta toplandı, 2 si bölünebildi, birini 2. Gün transfer ettiler diğerini de 3. Gün dondurdular.... Negatif sonuç aldım, diğeri de çözülemedi....
Sonraki tedavime başladıktan 1 hafta sonra miyom rahme baskı yapıyo diye miyom ameliyatı oldum.
Ve en son mayıs ayı başında kontrole gittiğimde doktor büyüyebilecek gibi görünen 2 yumurtam olduğunu söyledi...
Bilmem anlatabildim mi????
Benden bu tedavide 10 yumurta toplaninca uctuuuum ama besi dollenmisti ve ikisi sadece 3.gune yetisti onlar transfer edildi baskada hic donmusum yok yani..hamdolsun iki transferden biri tutmus sansa bakönemli olan kismetimizde olup olmamasi...inşallah kismetin bu sefer senle kalir
Canim bence hiç moralini bozma çok şükür şimdiden 6 tane donmusun var,diğerleri de devam eder insallah.önemli olan bir tanesinin bile döllenmiş olması.benim sadece 2 tane yumurtam dollenmisti bir tanesi transfer edilip diğeri dondurulmustu.yani diyeceğim umutsuLuga kapilacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?