2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Oooo Kıbrıs olayı çok kötü 2000 dolarla tüp bebek yaptırılıyor
Canım kedini bence dışarı çıkar, senin için zor oluyor hem sağlık açısından da iyi değil.

:))) sen çok yufka yüreklisin canım yaa kıyamam sana.. güzel huylu arkadaşım benim..
bensee cadııııııı

Evet biraz öyleyim galiba:26: Diyorum ki cadılık yapacağım sonra kıyamıyorum Cadı arkadaşım benim

Bilmiyorum Yoğurt makinesi almıştım...Herşeyi makineler yapıyo sen ne işe yarıyosun diye başladı bağırmaya gecenin o saatinde :'(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzum sıkma canını bi tek senin ki değil hepimizin eşleri zaman zaman yapıyo böyle densizlikler onlar ince düşünmezler biz kadınlar kadar hassas ve düşünceli değiller malesef

Benim sabah koyduğumda aplikator bu sefer kan değil kahverengi leke oldu peçetemdede kan man yok ama çok korkuyorum genede hemşiremi aradım sana ne desilerse bamada onu dediler cnm allah yardımcımız olsun

kuzum sıkma canını bi tek senin ki değil hepimizin eşleri zaman zaman yapıyo böyle densizlikler onlar ince düşünmezler biz kadınlar kadar hassas ve düşünceli değiller malesef

kuzucuummmmmm maşallah bebiş baya büyümüşş yaa
nasılsınn

Gunaydin bayanlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız 6 tane yumurta neyine yetmiyor ki daha diğerleri ne olacağı da belli değil. Bak beni kızdırma gelirim oraya benim 4 tane yumurta toplandı 2 si transfer edildi nasıl şükrettim.

Gunaydin cnm..evet cok sukur bugunumeeeeee....cnm dun merkezdeydim..6 tane 3.gunle uyumlu embriyo donduruldu..digerleri iyi deildi dedi..ama bunlar 1.ve 2. Kalite dedi.bakalim cnm hayirlisi artik..benim sorun rahimle ilgili galiba...o yuzden embriyoya takilma dediler...blast yerlestirildi yine olmad diye..bekleyip goruces cnmcimm....

Anladimmmm cnmmmmm

Aminnnn hatisimmmm yaaa insaallah dedigin gbi olur yaaa...su an 6 tane 3.gun donmusum varrr..hayirlisi Allahtannnn

Aynen cnm su an dusundukce sacmalamisim onu fark ettim..neyse ki aklim basima geldi...herseyde vardir bi hayirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…