Gunaydin cnm..evet cok sukur bugunumeeeeee....cnm dun merkezdeydim..6 tane 3.gunle uyumlu embriyo donduruldu..digerleri iyi deildi dedi..ama bunlar 1.ve 2. Kalite dedi.bakalim cnm hayirlisi artik..benim sorun rahimle ilgili galiba...o yuzden embriyoya takilma dediler...blast yerlestirildi yine olmad diye..bekleyip goruces cnmcimm....
canım bence morelını bozacak bişey yok ortada.. maşallah yıne var.. bızım hıç kalmadı dondurmaya bizi düşün bide..son gune 2 tane kaldı onlar transfer edıldi.. Allahıma şükürler olsun bebeğim de tutundu.başka sanşsımız yoktu yanı.. dua et bence halıne.. rabbım yardım etsın hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inş..
günaydın şekerim....
kız bizim oyun kulubuna noldu??????
Gunaydin bayanlar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benden 17 yumurta toplanmisti ama 3. Gune sadece 2 embriyom kalmisti onlarinda biri birinci kalite diğeri ikinci kaliteydi üzülme bosuna yetetki Rabbim istemis olsun evladin seni bulur
günaydın canımmmmm
G-Ü-N-A-Y-D-I-N canımmmmmm
çok ayıp
Yok günaydın deyip gidiyorsun, bizi bırakıyorsun ya o yüzden dedim gitmeden sen peşinen söyliyim dedim
Dondurdukları 6 embriyonun dışındakilerden haber var mı? Diğerleri iyi değil derken onlardan mı bahsediyorsun?
Bugün transfer olacaktı. Çok yumurta toplandığı icin embriyolar dondurularak gelecek ay transfer olacak.
Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu.
Teansfer olacak güzel haber alacağım icin umutluydum şimdi hayal kırıklığı var. Saskinim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoğun bi kimseyim ama ben..
Son 2 aydır bilhassa ekstra çok şey çıktı...
Yatılı misafirlerim gittiler..
Boşa çıktım derkene istanbula gitmem söz konusu 2 günlüğüne..
Bi de bugün belediye başkanımızla bir randevum var üst düzey bir görüşme beni bekliyor
Cnm gunaydin bende ayni oldum..37 yumos toplandi... 6 tane 3.gun donduruldu..ohss oldum..4 gun sistim..6 aylik hamile gbi gezdim...bugun biraz sisim indi..hic moral bozma rahim vucut dinlenmis olarak transfer olmak daha iyi diyor doktor..tabi kismet olduktan sonra taze donmus fark etmiyo..Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin...
Evet kuzumm onlari atmislar..ohss oldum kac gundur giremedim..bugun biraz iyiyim..adet olunca tam duzelecekmisim...kizdim cok hormon verdniz bu kadar yumurta toplanir mi dedim..onlarda ne yapsin savundular kendilerini tabi..her tedavi farklidir overler farkli cvp verebilir falan dediler.oyle iiste cnm regli bekliom simdi hayirlisiyla transfer icin
bendeee kocaamann öpüorumm senii
Kız söyle de tüp bebek tedavilerimiz için bize ödenek çıkarsınBenim Belediye başkanım da üst katım da ben söyleyemem ona
Evet kuzumm onlari atmislar..ohss oldum kac gundur giremedim..bugun biraz iyiyim..adet olunca tam duzelecekmisim...kizdim cok hormon verdniz bu kadar yumurta toplanir mi dedim..onlarda ne yapsin savundular kendilerini tabi..her tedavi farklidir overler farkli cvp verebilir falan dediler.oyle iiste cnm regli bekliom simdi hayirlisiyla transfer icin
canıımmmm...
ne durumdasın kocişin germiş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?