2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Dondurdukları 6 embriyonun dışındakilerden haber var mı? Diğerleri iyi değil derken onlardan mı bahsediyorsun?

Aminnn cnm insaallah tutunr bu sefer bebisimmm....Allahim sana da bebegini kucaginda sevdirsin Aminnn

Canım benden 17 yumurta toplanmisti ama 3. Gune sadece 2 embriyom kalmisti onlarinda biri birinci kalite diğeri ikinci kaliteydi üzülme bosuna yetetki Rabbim istemis olsun evladin seni bulur

Insaallah cnm sizler beni cok rahatlattiniz..umarim hersey guzel.olurr....bebisini ve seni opuyorummm

Yok günaydın deyip gidiyorsun, bizi bırakıyorsun ya o yüzden dedim gitmeden sen peşinen söyliyim dedim

Yoğun bi kimseyim ama ben..
Son 2 aydır bilhassa ekstra çok şey çıktı...
Yatılı misafirlerim gittiler..
Boşa çıktım derkene istanbula gitmem söz konusu 2 günlüğüne..
Bi de bugün belediye başkanımızla bir randevum var üst düzey bir görüşme beni bekliyor

Dondurdukları 6 embriyonun dışındakilerden haber var mı? Diğerleri iyi değil derken onlardan mı bahsediyorsun?

Evet kuzumm onlari atmislar..ohss oldum kac gundur giremedim..bugun biraz iyiyim..adet olunca tam duzelecekmisim...kizdim cok hormon verdniz bu kadar yumurta toplanir mi dedim..onlarda ne yapsin savundular kendilerini tabi..her tedavi farklidir overler farkli cvp verebilir falan dediler.oyle iiste cnm regli bekliom simdi hayirlisiyla transfer icin

Cnm gunaydin bende ayni oldum..37 yumos toplandi... 6 tane 3.gun donduruldu..ohss oldum..4 gun sistim..6 aylik hamile gbi gezdim...bugun biraz sisim indi..hic moral bozma rahim vucut dinlenmis olarak transfer olmak daha iyi diyor doktor..tabi kismet olduktan sonra taze donmus fark etmiyo..Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin...

Kız söyle de tüp bebek tedavilerimiz için bize ödenek çıkarsın Benim Belediye başkanım da üst katım da ben söyleyemem ona

Son düzenleme:

Ben o arkadaşa senin ismini vermiştim canım

Neyse canım 6 yumurtamız var, hadi adet ol da hemen onları al.

bendeee kocaamann öpüorumm senii

Kız söyle de tüp bebek tedavilerimiz için bize ödenek çıkarsın Benim Belediye başkanım da üst katım da ben söyleyemem ona

Kardeşimin iş başvurusunu iletecem kendisine bi de bana tüp yapsanız hatta phala arkadaşım var onun elinden de tutsanız diyebilirmiyim tabiki hayır

oyyy ohss ye teslimmi oldun sen..
östrojen hormonu kendini kaybediyor bazen benimkide tedaviye başlayınca coşuyor tutabilene aşkolsun
kaç doz kullanmıştın sen acaba:44::44:

canıımmmm...
ne durumdasın kocişin germiş seni

Evet kuzum yaa mesaj attım güzel uçuşlar diye sağol demiş sadece...Dün bu bağırınmaya başlayınca gidip yatmıştım ona da kızmış...Ben de küsersem evde 2 yabancı gibi gezeriz dedi...Bir sorunumuz varsa konuşcaz yoksa biteriz dedi...Ben bu filmi daha önce de gördüm 2 gün konuşmaz benimle şimdi bazen çocuk yapmayı bu kadar istemesemmi diye düşünmüyorum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…