inşallah canım... cümlemiz için son olur inşallah....
Evet kuzum yaamesaj attım güzel uçuşlar diye sağol demiş sadece...Dün bu bağırınmaya başlayınca gidip yatmıştım ona da kızmış...Ben de küsersem evde 2 yabancı gibi gezeriz dedi...Bir sorunumuz varsa konuşcaz yoksa biteriz dedi...Ben bu filmi daha önce de gördüm 2 gün konuşmaz benimle şimdi bazen çocuk yapmayı bu kadar istemesemmi diye düşünmüyorum değil
Aminnnn hatisimmmm yaaa insaallah dedigin gbi olur yaaa...su an 6 tane 3.gun donmusum varrr..hayirlisi Allahtannnn
selam hanımlar
bi kaç gündür aktif değilim özledim sizlerii
nasılsınız ne var ne yok bakalım
hamiş var mı hamiş
bu arada diyete başladım can sıkıntısına bari kilo veriyim dedim 3 4 fazlam vardı da
Evet kuzum yaamesaj attım güzel uçuşlar diye sağol demiş sadece...Dün bu bağırınmaya başlayınca gidip yatmıştım ona da kızmış...Ben de küsersem evde 2 yabancı gibi gezeriz dedi...Bir sorunumuz varsa konuşcaz yoksa biteriz dedi...Ben bu filmi daha önce de gördüm 2 gün konuşmaz benimle şimdi bazen çocuk yapmayı bu kadar istemesemmi diye düşünmüyorum değil
26 Sında gitcen demek canım.hadı hayırlısı bakalım..
biz yaz sonu başlıcaz oyle karar aldık umarım bu son olur..
merhaba canımcım..
iyi yapmışşsın valla ya bende bi ara diyetteydım ne güzel 4 kılo vermıstım tatıle gıttım 2 sını gerı aldım
sana kılo vermede başarılar
Anladimmmm cnmmmmm
püf ama yaaaaaa...... meb de başka yer açılmıyo zatenGüvenlik sorunu yaratıyormuş site için önlem amaçlı kaldırdılar canım..
Çok üzgünüm oynayan bir kimse olarak boşluğa düştüm
evet oldum, olmamam gerekirmiş ama oldum. çünkü miyomlarım çok küçüktü.... eski doktoruma sevgilerrr... bursa da soranus tüp bebek merkezine pek yanaşmayın erken menopoz riskiniz varsa, anlamıyolarBisey sorucaktim cnm sana.
Sen miyomdan ameliyat oldun dimii
:))))) kız utanma, elbette ki beterin beteri var diye düşünmek lazım ama insan bazen olduğundan da iyi olmak istiyor.... doktor son randevum da işte şu şekilde tedavi edilmezse çocuğu olmaz bu kadını diyiverdi, benden az ilerde; ama ben de duydum.... o zamanlarda da bazen, neden ben diye bi soru düşüveriyo insanın aklına... önemli olan çarçabuk o soruyu ve şeytanı def etmek... bu sadece bi sınav ve geçecek.... daha iyisi olsaydı elbette çok güzel olurdu, ama daha beteri de olabilirdi.....
püf ama yaaaaaa...... meb de başka yer açılmıyo zaten
evet oldum, olmamam gerekirmiş ama oldum. çünkü miyomlarım çok küçüktü.... eski doktoruma sevgilerrr... bursa da soranus tüp bebek merkezine pek yanaşmayın erken menopoz riskiniz varsa, anlamıyolar
Kuzum özledim seniselam hanımlar
bi kaç gündür aktif değilim özledim sizlerii
nasılsınız ne var ne yok bakalım
hamiş var mı hamiş
bu arada diyete başladım can sıkıntısına bari kilo veriyim dedim 3 4 fazlam vardı da
Sende biosterona devam ediyorsun değil mi?
merhaba canımcım..
iyi yapmışşsın valla ya bende bi ara diyetteydım ne güzel 4 kılo vermıstım tatıle gıttım 2 sını gerı aldım
sana kılo vermede başarılar
:))))) kız utanma, elbette ki beterin beteri var diye düşünmek lazım ama insan bazen olduğundan da iyi olmak istiyor.... doktor son randevum da işte şu şekilde tedavi edilmezse çocuğu olmaz bu kadını diyiverdi, benden az ilerde; ama ben de duydum.... o zamanlarda da bazen, neden ben diye bi soru düşüveriyo insanın aklına... önemli olan çarçabuk o soruyu ve şeytanı def etmek... bu sadece bi sınav ve geçecek.... daha iyisi olsaydı elbette çok güzel olurdu, ama daha beteri de olabilirdi.....
püf ama yaaaaaa...... meb de başka yer açılmıyo zaten
evet oldum, olmamam gerekirmiş ama oldum. çünkü miyomlarım çok küçüktü.... eski doktoruma sevgilerrr... bursa da soranus tüp bebek merkezine pek yanaşmayın erken menopoz riskiniz varsa, anlamıyolar
Kuzum özledim seniparsende yok ooo rejim ha hadi bakalım hayırlı olsun gitsin kilolar
Hadi yaa...
Bende kaçtım hayırlı geceler...
pişttt kaçış o kaçış olmuş yanii nerlerdesin şekerim
kuzucuummmmmm maşallah bebiş baya büyümüşş yaa
nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?