2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

senin gibi bal kaymak hatunu bulmuş azıcık kıymetini bilsin
küsmek iyi değil evet konuşmak lazım ama olayın gerginliği taze iken konuşmakta kırıcı olmaya zemin hazırlar 1 gün geçebilir sonra konuşulur zaten..sen küstün al işte ben daha çok küserim mantığınada sinir oluyorum...

selam hanımlar
bi kaç gündür aktif değilim özledim sizlerii
nasılsınız ne var ne yok bakalım
hamiş var mı hamiş

bu arada diyete başladım can sıkıntısına bari kilo veriyim dedim 3 4 fazlam vardı da

merhaba kızlarr raporla tüp yaptıran varmı aranızda bana yardımcı olabilir mi
ben bugün evraklarımı aldım hastaneden birde doktorun imzaladığı kağıt var
o rapor mu oluyor ana tavsiyeleriniz var mı

merhaba canımcım..
iyi yapmışşsın valla ya bende bi ara diyetteydım ne güzel 4 kılo vermıstım tatıle gıttım 2 sını gerı aldım
sana kılo vermede başarılar

Ama bak güzel demiş sorunumuz varsa konuşalım diye. Sende madem öyle bundan sonra konuş, benimkisi asla konuşmaz

26 Sında gitcen demek canım.hadı hayırlısı bakalım..
biz yaz sonu başlıcaz oyle karar aldık umarım bu son olur..

canımm hoşgeldin nerelerdeydin sen nasılsın neler yaptın yoktun valla
yaz sonu başlıyorsun demek hadi hayırlısı canım

merhaba canımcım..
iyi yapmışşsın valla ya bende bi ara diyetteydım ne güzel 4 kılo vermıstım tatıle gıttım 2 sını gerı aldım
sana kılo vermede başarılar

bu alıntını görmeden sana yazmış bulundum
ama tatilde de napcaksın yani illa yiceksin mecbur binbir çeşit yemekler dondurmalar vs.
olsun tatilin tadını çıkarmışsın işte ne güzl yine verirsin istedikten sonra
benimkide can sıkıntısına kafamı dağıtck bişi bulayım dedim diyet geldi aklıma

Anladimmmm cnmmmmm

:))))) kız utanma, elbette ki beterin beteri var diye düşünmek lazım ama insan bazen olduğundan da iyi olmak istiyor.... doktor son randevum da işte şu şekilde tedavi edilmezse çocuğu olmaz bu kadını diyiverdi, benden az ilerde; ama ben de duydum.... o zamanlarda da bazen, neden ben diye bi soru düşüveriyo insanın aklına... önemli olan çarçabuk o soruyu ve şeytanı def etmek... bu sadece bi sınav ve geçecek.... daha iyisi olsaydı elbette çok güzel olurdu, ama daha beteri de olabilirdi.....

Güvenlik sorunu yaratıyormuş site için önlem amaçlı kaldırdılar canım..
Çok üzgünüm oynayan bir kimse olarak boşluğa düştüm
püf ama yaaaaaa...... meb de başka yer açılmıyo zaten

Bisey sorucaktim cnm sana.
Sen miyomdan ameliyat oldun dimii
evet oldum, olmamam gerekirmiş ama oldum. çünkü miyomlarım çok küçüktü.... eski doktoruma sevgilerrr... bursa da soranus tüp bebek merkezine pek yanaşmayın erken menopoz riskiniz varsa, anlamıyolar

Son düzenleme:

Sende biosterona devam ediyorsun değil mi?

Kuzum özledim seniparsende yok ooo rejim ha hadi bakalım hayırlı olsun gitsin kilolar

Kuzum

Kuzum özledim seniparsende yok ooo rejim ha hadi bakalım hayırlı olsun gitsin kilolar

bende ösledim sizleriiiii dr dan haber yokmu daha:26:
parsen yok onun yazısından bi alıntı yapmak lazım sanırım ozaman görüp geliyor

ayyy ivit rejime başladımmmm bi kot begendim ama basenim çok geniş durdu(durmuş eşime göre)
o sebep oldu zayıf olsaymışmışım alırmışmış kocişim böle olmamışmış
dedim sen misin bu kotu almayan hemen başladım 4 kilo veriyim yeter zaten i
deal kilomun altındayım ama işte zayıf olcam dahada

kuzucuummmmmm maşallah bebiş baya büyümüşş yaa
nasılsınn

iyiyim canımmmmm sen nasılsın , bebiş büyüyor evet yarısını katettik yolun ama zaman geçmiyor gibi ya yazın bu sıcaklarda beni mahvedecek sanırım :26: sen napıosun nasıl gidiyor tatil planın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…