Evdeyim tembellik yapıyorum.siz neler yapıyorsunuz.
Ohhh kocaya inat zayifla aldım o kotubende ösledim sizleriiiiidr dan haber yokmu daha:26:
parsen yok onun yazısından bi alıntı yapmak lazım sanırım ozaman görüp geliyor
ayyy ivit rejime başladımmmmbi kot begendim ama basenim çok geniş durdu(durmuş eşime göre)
o sebep oldu zayıf olsaymışmışım alırmışmış kocişim böle olmamışmış
dedim sen misin bu kotu almayanhemen başladım 4 kilo veriyim yeter zaten i
deal kilomun altındayım ama işte zayıf olcam dahada
Evdeyim tembellik yapıyorum.siz neler yapıyorsunuz.
bak alıntı yapınca geldi gördün mü
Parsen yine kaçtıtembel teneke seni
bende öleyim ya hiçbişi yapasım yok hele ki 2 gündür diyete girdim valla sersem gibiyim
Ohhh kocaya inat zayifla aldım o kotuaksamlari gelmiyorsun:26 halacim olaya el attı sanırım sorun olmuş maili tekrar atıcam
alıntı yapmasak geleceğin yok parsen hanim tembel tembel caktirma ama suan bende o durumdayım
Gördüm gördüm hatta kızdım bile
Parsen yine kaçtıparsen artık bizi sevmiyor
canımm hoşgeldin nerelerdeydin sennasılsın neler yaptın yoktun valla
yaz sonu başlıyorsun demek hadi hayırlısı canım
bu alıntını görmeden sana yazmış bulundum
ama tatilde de napcaksın yani illa yiceksin mecbur binbir çeşit yemekler dondurmalar vs.
olsun tatilin tadını çıkarmışsın işte ne güzlyine verirsin istedikten sonra
benimkide can sıkıntısına kafamı dağıtck bişi bulayım dedim diyet geldi aklıma
Tatil güzeli nasılsıntatil nasıl geçti:26:
iyiyim canımmmmmsen nasılsın , bebiş büyüyor evet yarısını katettik yolun ama zaman geçmiyor gibi ya yazın bu sıcaklarda beni mahvedecek sanırım :26: sen napıosun nasıl gidiyor tatil planın var mı
Canim doktor amcadan haber var mi:26:
evet canım devam ediyorum. gerçi 2 gündür içmeyi unuttum amaSende biosterona devam ediyorsun değil mi?
evet canım devam ediyorum. gerçi 2 gündür içmeyi unuttum amadevam ediyorum....
evet kuzucumm tatil yaptım geldim..çok güzel geçti yaa ama maalesef kı bıttı...
senın esın de alemmıs yanı..
ideal kılonun altındaysan neden kılo vermeye çalışıyorsun kı..kafanı başka şekilde de dağıtabılırsın bence..çok zayıf olmakta hoş olmuyor..
tedaviye gelince doktorum hemen gel başlayalım dedı ama ama esım yaz geçsin diyor..sanırım eylül ekim adetinle başlıcam
kuzuucummmmmmmmm ya cok guzeldı nasıl olsun..
oteli çok beğendımm herkese şiddette tavsiye ederim..iyiyimm allaha şükür iştee sen nasılsın? kız otobüsle gitmiştik tatıle izmir de mola verdı aklıma sen geldın yemınle
canımmm benım sıcaklarda zor oluyordur tabı amaaa tadını çıkart hamıslığın bitanemmmm..rabbım nasip etti ne güzell içini ferah tut..
ben tatilimi yaptım geldım bılem kız..
yaz sonu yenıden baslıcaz ınsallah
ya ben bal polen çörekotu falan filan bikaç şey daha vardı karıştırıp içmiştim....Apitera arı sütü bal polen propolis de al canım sabah aç karnına bir kaçık ye...
Demek biosteron ile incir kürü çok iyimiş haa sevindim valla Allah senden razı olsun
ya ben bal polen çörekotu falan filan bikaç şey daha vardı karıştırıp içmiştim....
inan artık hiç bi şey yapasım yok, çünkü başlayınca hayatımı onlara göre idame ettiriyorum, şu ana eve git bi şeyler hazırla yada iç istemiyorum....
bi biosteron içiyorum... 1 haftalığına işe kv nin yazlığından gidip geliyoruz, eve gelince de incire başlıycam...
evet canım diğer topikten güzbahar ablamız var... o söyledi bana da sağolsun. doktoru öyle söylemiş, birlikte kullan demiş. bi de kaç tane içiyosun sen biosteronu? ben 3 tane içiyorum yatmadan evvel
kuzu sen nereye gititn??? otel adını da ver de bi bakıyımevet kuzucumm tatil yaptım geldim..çok güzel geçti yaa ama maalesef kı bıttı...
senın esın de alemmıs yanı..
ideal kılonun altındaysan neden kılo vermeye çalışıyorsun kı..kafanı başka şekilde de dağıtabılırsın bence..çok zayıf olmakta hoş olmuyor..
tedaviye gelince doktorum hemen gel başlayalım dedı ama ama esım yaz geçsin diyor..sanırım eylül ekim adetinle başlıcam
kuzuucummmmmmmmm ya cok guzeldı nasıl olsun..
oteli çok beğendımm herkese şiddette tavsiye ederim..iyiyimm allaha şükür iştee sen nasılsın? kız otobüsle gitmiştik tatıle izmir de mola verdı aklıma sen geldın yemınle
canımmm benım sıcaklarda zor oluyordur tabı amaaa tadını çıkart hamıslığın bitanemmmm..rabbım nasip etti ne güzell içini ferah tut..
ben tatilimi yaptım geldım bılem kız..
yaz sonu yenıden baslıcaz ınsallah
kuzu sen nereye gititn??? otel adını da ver de bi bakıyımsanırım niyetim bozuk benim tek tatil kesmemiş olabilir
canım benim süpersin ya tatilini bile bitirmişsin ohhhh ne güzel iyi gelmiştir dinlenmek, valla allaha hergün şükrediyorum tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
kuzu sen nereye gititn??? otel adını da ver de bi bakıyımsanırım niyetim bozuk benim tek tatil kesmemiş olabilir
Vayyyy git bakalım ben Ağustosta komple tatile çıkacağımÜzüntüde var sevinçte var anlamadım ben
Vayyyy git bakalım ben Ağustosta komple tatile çıkacağımÜzüntüde var sevinçte var anlamadım ben
rabbım buyuk caanım yaaa cok saoll dualarında bizi de unutmadığın ıcın..
allahım sana hayırlı evlat versın
amaya cnm bizde eşimle onu konuştuk aslındaa keşke hem basında hem sonunda rezervasyon yaptırsaydık dıe yetmedı vala..
VENOSA BEACH RESORT CNM..
3 aile vardı mesela kapalılar ve haşema ile havuza girdiler..
bol bol yemek yedık yaaa havuzu ve denizi çok güzeldi
otel pek güzelmiş gerçekten.... eminim yetmemiştirrabbım buyuk caanım yaaa cok saoll dualarında bizi de unutmadığın ıcın..
allahım sana hayırlı evlat versın
amaya cnm bizde eşimle onu konuştuk aslındaa keşke hem basında hem sonunda rezervasyon yaptırsaydık dıe yetmedı vala..
VENOSA BEACH RESORT CNM..
3 aile vardı mesela kapalılar ve haşema ile havuza girdiler..
bol bol yemek yedık yaaa havuzu ve denizi çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?