2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ohhh kocaya inat zayifla aldım o kotu aksamlari gelmiyorsun:26halacim olaya el attısanırım sorun olmuş maili tekrar atıcam
Evdeyim tembellik yapıyorum.siz neler yapıyorsunuz.
alıntı yapmasak geleceğin yok parsen hanimtembel tembelcaktirma ama suan bende o durumdayım
bak alıntı yapınca geldi gördün mü

Gördüm gördüm hatta kızdım bile

evet akşamları bi kaç gündür evde değildim o yüzden gelemedim canım

Parsen yine kaçtıparsen artık bizi sevmiyor

evet sevmiyoo bizi

canımm hoşgeldin nerelerdeydin sen nasılsın neler yaptın yoktun valla
yaz sonu başlıyorsun demek hadi hayırlısı canım

evet kuzucumm tatil yaptım geldim..çok güzel geçti yaa ama maalesef kı bıttı...
senın esın de alemmıs yanı..
ideal kılonun altındaysan neden kılo vermeye çalışıyorsun kı..kafanı başka şekilde de dağıtabılırsın bence.. çok zayıf olmakta hoş olmuyor..

tedaviye gelince doktorum hemen gel başlayalım dedı ama ama esım yaz geçsin diyor..sanırım eylül ekim adetinle başlıcam

Tatil güzeli nasılsıntatil nasıl geçti:26:

kuzuucummmmmmmmm ya cok guzeldı nasıl olsun..
oteli çok beğendımm herkese şiddette tavsiye ederim.. iyiyimm allaha şükür iştee sen nasılsın? kız otobüsle gitmiştik tatıle izmir de mola verdı aklıma sen geldın yemınle

canımmm benım sıcaklarda zor oluyordur tabı amaaa tadını çıkart hamıslığın bitanemmmm..rabbım nasip etti ne güzell içini ferah tut..
ben tatilimi yaptım geldım bılem kız..
yaz sonu yenıden baslıcaz ınsallah

si z l er i çok sev i yorum. . .

Son düzenleme:
evet canım devam ediyorum. gerçi 2 gündür içmeyi unuttum ama devam ediyorum....

Apitera arı sütü bal polen propolis de al canım sabah aç karnına bir kaçık ye...
Demek biosteron ile incir kürü çok iyimiş haa sevindim valla Allah senden razı olsun

canım benim süpersin ya tatilini bile bitirmişsin ohhhh ne güzel iyi gelmiştir dinlenmek, valla allaha hergün şükrediyorum tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah

Apitera arı sütü bal polen propolis de al canım sabah aç karnına bir kaçık ye...
Demek biosteron ile incir kürü çok iyimiş haa sevindim valla Allah senden razı olsun
ya ben bal polen çörekotu falan filan bikaç şey daha vardı karıştırıp içmiştim....

inan artık hiç bi şey yapasım yok, çünkü başlayınca hayatımı onlara göre idame ettiriyorum, şu ana eve git bi şeyler hazırla yada iç istemiyorum....

bi biosteron içiyorum... 1 haftalığına işe kv nin yazlığından gidip geliyoruz, eve gelince de incire başlıycam...

evet canım diğer topikten güzbahar ablamız var... o söyledi bana da sağolsun. doktoru öyle söylemiş, birlikte kullan demiş. bi de kaç tane içiyosun sen biosteronu? ben 3 tane içiyorum yatmadan evvel

Bende 3 tane içiyorum canım. Ama ne zaman içiyorsun dersen bazen üç öğünle bazen aynı anda 3 nü içiyorum, değişiyor yani

kuzu sen nereye gititn??? otel adını da ver de bi bakıyım sanırım niyetim bozuk benim tek tatil kesmemiş olabilir

kuzu sen nereye gititn??? otel adını da ver de bi bakıyım sanırım niyetim bozuk benim tek tatil kesmemiş olabilir

Vayyyy git bakalım ben Ağustosta komple tatile çıkacağım Üzüntüde var sevinçte var anlamadım ben

canım benim süpersin ya tatilini bile bitirmişsin ohhhh ne güzel iyi gelmiştir dinlenmek, valla allaha hergün şükrediyorum tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah

rabbım buyuk caanım yaaa cok saoll dualarında bizi de unutmadığın ıcın..
allahım sana hayırlı evlat versın

amaya cnm bizde eşimle onu konuştuk aslındaa keşke hem basında hem sonunda rezervasyon yaptırsaydık dıe yetmedı vala..
VENOSA BEACH RESORT CNM..
3 aile vardı mesela kapalılar ve haşema ile havuza girdiler..
bol bol yemek yedık yaaa havuzu ve denizi çok güzeldi

Vayyyy git bakalım ben Ağustosta komple tatile çıkacağım Üzüntüde var sevinçte var anlamadım ben

benim köy karcabeye yarım saat bi 7-8 km ilerisinde de yeniköy boğaz diye bi yer var, işte denizi var bi de evler var. çok keşfedilmediğinden fazla bozulmamış.serin, bol ıhlamur kokulu... güzel bi yer. kvnin de orda evi var. kocam iş çıkışı gidelim diyince ona da hayır yorucu olur demedim. reddemeyeceğim bi teklifle geldi çünkü: hem yemekleri de dışarda yeriz sen de uğraşmazsınnnn canım kocam benimm:127::127: sabahları erken kalkıyoruz ama akşam yemek yapmamaya saycam artık onu da

ay canım ya, ben de çok yedim tabiri caizse -ki caiz- pek insan gibi yemedim nası yedim tahmin et, 2 kilo aldım.....

otel pek güzelmiş gerçekten.... eminim yetmemiştir :92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…