2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar oyun kulübü nerede yaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:bayan egunal :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Siz sorumlusunuz değilmi beni aydınlatırsınız

Oyun bölümü sorumlusu değilim ben bi kere
Site için güvenlik sıkıntısı doğuruyormuş oyun bölümü ve komple kaldırıldı daha sonra gelirmi inan bende bilmiyorum...

Bak hayatım bunları ye ki sağlıklı ol ye ki sağlıklı bebeler yap, anacağazında getiriyormuş taze taze sen bu nimetten nasıl faydalanmazsın günah, lütfen aklını başına topla
Bak ben bu sabah tencere büyüklüğünde cam kapa annemin yapmış olduğu ev yoğurdunu kendime götürüyorum 1 hafta da biter bizde, yumurta da öyle e peynir candır zaten

KIZ PHALA BİZ ARAŞTIMAYI BIRAKTIK DOĞAL YAPACAĞIZ DEĞİLMİİİ HEMDE ÜÇÜZZZZZZZZZZZZZZZZZ

He canım doğal yapacaz hatta bu akşam yapıp yarın da fırına verip öbür günde doğuracağız hemide dördüz. TÖBE TÖBEEE

Site için güvenlik sıkıntısı doğuruyormuş oyun bölümü ve komple kaldırıldı daha sonra gelirmi inan bende bilmiyorum...

AMA BEN OYUN SORUMLUSU DEMEDİM Kİ (demek istemedim )SORUMLUSUN YA BİLİYORSUNDUR DEDİMM (demek istedim )BEN KAÇIRIYORUM YA HER ŞEYİ

İNŞ İÇİNE SİNEN YERİ BULURSUN VE MELEĞİNE KAVUŞURSUN

içime sinen yerden ziyade tüp bebek ilkinde tutmuyor diyorlar,bir de eşimde varikosel olunca açıkcası çok umudum yok..Valla ben de 1-2 kez yaptırsam ondan sonra çocuk olayını kapatacağım öyle karar verdim.Doğal yola dönerim artık..tutarsa tutaaar...

Sen yokken biz gene dua yaptık sayfa da :26::26::26::26:

he canım doğal yapacaz hatta bu akşam yapıp yarın da fırına verip öbür günde doğuracağız hemide dördüz. Töbe töbeee

üçüzü duynca korktun değilmii kız senle bende yumoşlar süper yaaa o sebeple doğal ve üçüz

Son kelimeni anlamadım canım

olumsuz sonucu bekliyorum demek istedim canım...artık tüp bebek bile zor tutuyor.ya anlamıyorum millet kazayla hamile kalıyor biz uğraşıyoz yine yok. Kardeşimin görümcesi 40 yaşında prezervatifle hamile kalmış o nasıl iş yaa..biz de dölleyip koyduruyoz yine yok...valla siz de bence doğal yolla devam edin umudunuzu yine de kaybetmeyin.benim arkadaşımın kayınvalidesinin 5 yıl olmamış.en son evlatlık almışlar.sonra kendiliğinden 3 çocuk doğurmuş.Bu çocuk işi çok karmaşık bişi onu anladım

inşşş bebiş bu sefer gelir canım ama kapanmıyor hep kapatacağız diyoruz aradan zaman geçince o eksikliği hep hisediyoruz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz belediyebaşkanı ile görüşmen nasıl geçtiii faydalı sonuçlar çıktımı görüşmeden

Başkanımız gayet babacan bir kimse güzelce dinledi beni bakalım sonuç ne olacak görecez şekerim..
Bekleme sürecine girdik
İş olmasın oy vermem bi daha

Aynen öyle şarkıyla çıktım rüyamdan ilginç taraf hepsini hatırlıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye bizi beklettiğin yeter artık

bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..

Kız nerdeee yumurtam süper çıka çıka tedavide benden 4 tane yumurta çıktı

EEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE ONU DİYORUM YAAA(kızım dalğa geçiyorum kendimle yaaaa insanlar patır patır doğuruyor ) HEM BİKEREM BENİM SON TEDVİDE 3 YUMOŞUM OLDU 2Sİ BOŞTU AMA OLSUN:26::26::26::26:BAK SANA NE ANLATACAĞIM BENİM BİR ARKADAŞIM VARDI İLK TEDVAİNDE YUMOŞLARI BOŞ ÇIKMIŞTI YENİDEN TEDVİ OLDU İKİZE HAMİLEYMİŞ RABBİM İSTEDİKTEN SONRAA HER ŞEY OLUR

Aynen öyle canım biz tüp bebeğe kesin sonuç diye bakarken ilk tedavim iptal oldu çünkü embriyo gelişme göstermedi, ikinci tedavimde kimyasal gebelik yaşadım, üçüncüye gene başlayacağım. tabi ilk tedavilerinde başarıyı yakalayanlar da var. Bu arada prezervatifle hamile kalmış diyene bence sen inanma
Bu arada sizde ki sorun ne eşinin değerleri ne?

bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..

Tedaviye ne zaman başlıyorsun canım, bizi artık bekletme

Doğru tabi Allah istedikten sonra her şey olur. Fakat bizde kendimize iyi bakalım sen takviyelerle kendini destekliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…