kızlar oyun kulübü nerede yaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:bayan egunal :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Siz sorumlusunuz değilmi beni aydınlatırsınız
yok bebeğim kahvaltıda peynir sadeceyumruta kekte falan birde biliyormusun annem köyden keçi sütü keçi yoğurdu getiriyor el yapımı ve köy yumurtası ama ben yemiyorum ne kadar kötüyüm ben ya dayaklığım valla
Yok küsmedik dene bileyim
Şaka şakaşakacıktan laf atayım dedim.
Sen keyfine bak hayatım güzelce araştır çok önemli bu aşamalar
KIZ PHALA BİZ ARAŞTIMAYI BIRAKTIK DOĞAL YAPACAĞIZ DEĞİLMİİİHEMDE ÜÇÜZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:)))) İlk tüp bebek denemem olacak...ama olusuzluğu da bekliyorum
Oyun bölümü sorumlusu değilim ben bi kere
Site için güvenlik sıkıntısı doğuruyormuş oyun bölümü ve komple kaldırıldı daha sonra gelirmi inan bende bilmiyorum...
İNŞ İÇİNE SİNEN YERİ BULURSUN VE MELEĞİNE KAVUŞURSUN
Oyun bölümü sorumlusu değilim ben bi kere
Site için güvenlik sıkıntısı doğuruyormuş oyun bölümü ve komple kaldırıldı daha sonra gelirmi inan bende bilmiyorum...
he canım doğal yapacaz hatta bu akşam yapıp yarın da fırına verip öbür günde doğuracağız hemide dördüz. Töbe töbeee
üçüzü duynca korktun değilmiikız senle bende yumoşlar süper yaaa o sebeple doğal ve üçüz
Son kelimeni anlamadım canım
içime sinen yerden ziyade tüp bebek ilkinde tutmuyor diyorlar,bir de eşimde varikosel olunca açıkcası çok umudum yok..valla ben de 1-2 kez yaptırsam ondan sonra çocuk olayını kapatacağım öyle karar verdim.doğal yola dönerim artık..tutarsa tutaaar...
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz belediyebaşkanı ile görüşmen nasıl geçtiiifaydalı sonuçlar çıktımı görüşmeden
Aynen öyle şarkıyla çıktım rüyamdan ilginç taraf hepsini hatırlıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye bizi beklettiğin yeter artık
Kız nerdeee yumurtam süper çıka çıka tedavide benden 4 tane yumurta çıktı
başkanımız gayet babacan bir kimse güzelce dinledi beni bakalım sonuç ne olacak görecez şekerim..
Bekleme sürecine girdik
Iş olmasın oy vermem bi daha
olumsuz sonucu bekliyorum demek istedim canım...artık tüp bebek bile zor tutuyor.ya anlamıyorum millet kazayla hamile kalıyor biz uğraşıyoz yine yok. Kardeşimin görümcesi 40 yaşında prezervatifle hamile kalmış o nasıl iş yaa..biz de dölleyip koyduruyoz yine yok...valla siz de bence doğal yolla devam edin umudunuzu yine de kaybetmeyin.benim arkadaşımın kayınvalidesinin 5 yıl olmamış.en son evlatlık almışlar.sonra kendiliğinden 3 çocuk doğurmuş.Bu çocuk işi çok karmaşık bişi onu anladım
bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..
bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..
EEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE ONU DİYORUM YAAA(kızım dalğa geçiyorum kendimle yaaaa insanlar patır patır doğuruyor ) HEM BİKEREM BENİM SON TEDVİDE 3 YUMOŞUM OLDU 2Sİ BOŞTU AMA OLSUN:26::26::26::26:BAK SANA NE ANLATACAĞIM BENİM BİR ARKADAŞIM VARDI İLK TEDVAİNDE YUMOŞLARI BOŞ ÇIKMIŞTI YENİDEN TEDVİ OLDU İKİZE HAMİLEYMİŞ RABBİM İSTEDİKTEN SONRAAHER ŞEY OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?