2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Başkanımız gayet babacan bir kimse güzelce dinledi beni bakalım sonuç ne olacak görecez şekerim..
Bekleme sürecine girdik
İş olmasın oy vermem bi daha

Hangi başkan bu? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı mı?

AMA BEN OYUN SORUMLUSU DEMEDİM Kİ (demek istemedim )SORUMLUSUN YA BİLİYORSUNDUR DEDİMM (demek istedim )BEN KAÇIRIYORUM YA HER ŞEYİ

Canımcım bunun için açıklama yapılmadı aslında kaçırdığın bişi yok oyun bölümü hakkında Kazen e üyelerden biri mesaj atmış o da bu şekilde cevap vermiş..Güvenlik sebebiyle kaldırılmış...

umarım kilo almam :26::26:zor gibide bakalım ne olacak oruçta bunyem
günaydın kızlar nasılsınız aile hekimine gitmiştim ellerimde uyuşukluk oluyor geceleri uyurken dr boyun fıtığı olabilirisin nörolojiye git dedi
cnm geçmiş olsun bende de var boyun fıtığı off bilirim ağrıları benim sol kolumdan başlıyor boyun elimin parmakalrına kadar ağrıyor düşün norolojide mr cekilir anlaşılır inşlh daha yeni başlangıçtır cnm elinle fazla bişey sıkma silkeleme işine girme dedi bana dr. ama evi kim temizlicek o zaman... nerdeeee sen genede dikkat et ağrıyan koluna fazla ağır baskı uygulama...

Doğru tabi Allah istedikten sonra her şey olur. Fakat bizde kendimize iyi bakalım sen takviyelerle kendini destekliyor musun?

CANIM ŞİMDİ TAkVİYE DERKEN(önce kulandıklarımdan bir şey çıkmamıştı) BEN BİTKİSEL BİR ŞEY KULANIYORUM BİR ARKADAŞIM DA AYNI SORUNU YAŞIYORDU ONUN ŞİMDİ BİR KIZI VAR O BANA YURT DIŞINDAN GETİRTTİ İLAÇ BAKALIM YUMOŞUN KALİTESİNİ ARTIRIYOR DİYE BAŞLADIM BAKALIM 3 AY KADAR KULANACAĞIM(3 aylık getirtimiş arkadaş) GÖRECEĞİZ NE KADAR İŞE YARACAĞINI

tedavideyim canım

topiğin ilk sayfası açılıyo ya hani açınca en üstte sen varsın ya alttaki arkadaşta ikizlere hamile yazıyormuş bende senin isminin karşısında yazıyo sandım gözüm faltaşı gibi açıldı valla haha hadi bak sıra sende

çok husuzlandığında bıdıkı kumaşta salıyoruz 5 dk salayınca ellerimi açamıyorum önümüzdeki hafat gideceği dr

İsmi ne ilacın yazsana kız aşk olsun

Psikolojik olarak tedavideyim kızların sayesinde yakındır canım psikolojik ikiz anası olmam

normalde ne kadardıki yumurtan ?

Yok zaten her kadın normalde 1 yumurta dışarı salar ama folikülde daha çok yumurta olur yani içinden bir tanesi döllenmek için yola düşer. Tüp tedavisinde de folikülde ki tüm yumurtaları büyütüyorlar ki hepsini toplayıp daha şansı arttırıyorlar.
Ben 36 yaşındayım rezervim azalıyor bu nedenle 20 yaşında ki kadar çok yumurta veremiyorum. Bazıları ve yaşı gençse veya rezervi çok iyi ise 30 belki 40 tane yumurta çıkıyor mesela bende ilk tedavimde sadece 1 tane ikinci tedavimdede 4 tane yumurta toplandı. Senin yumurta rezervin nasıl fsh veya amh testleri yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…