2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tedavideyim canım..
150 dozla başladım vurdukça sizi hatırlıyorum..
Hergün bir iğnemi birinizin şerefine hüpletiyorum..
2 güne hamileyim haberini veririm azcık sabır

Hadi canım gerçekten tedaviye başladın mı

Psikolojik olarak tedavideyim kızların sayesinde yakındır canım psikolojik ikiz anası olmam

AMA BİZ SENİ ANNE OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ :26::26::26::26:BÜTÜN BASKILARIMIZ BU YÜZDEN

cnm hayırlı olsun tedavinn inşlh hamişim diyeceksin bu sefer

evet o an kolun parmakalrın çok ağrır sen genede dikkat et kendine git ihmal etme

hızlandırılmış tedavi bu ilk kez bende uygulanıyor tıp dünyası beni kobay olarak seçti çok şanslıyım
2 güne sonuçlanır tedavim

AMA BİZ SENİ ANNE OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ :26::26::26::26:BÜTÜN BASKILARIMIZ BU YÜZDEN

doğal gebe olayım dileğinde bulunun hastane kapılarına düşmeden tedavisiz..
tedavi ile bebek olacak garantisi yok ki beni tedaviye itekliyonuz psikolojimi bozuyonuz
mesela beni ekşınlı geceler için gazlayın zira bu aralar gösteriyorum ama elletmiyorum
geleneksel yumurtlama günlerimin arifesindeyim..
:92::92::92::92::92::92:

Kızlaaaar Egunal Tedaviye Başlamış

bak bu ses getirir sonra ayıkla pirincin taşını haber sana ait olduğundan tüm soruları sana yönlendiririm bilgin olsun canım
asparagas haber yaptığından seni kınayabilirler eziklenmiş hissedersen teselli için şefkatli kollarımı açtım bekliyorum

Banane sen dedin başladım diye. He he hee

tabiki önceliğimiz doğal olması ama olmuyorsa tedavi elimizden öper

Neyse çok üstüme gelirlerse 5760. sayfada saat 11:19 da paylaşılan yazıyı okuyun derim

Son düzenleme:

Sen tedavi olma elletme nasıl olacak bu iş bilmiyorum :44:

hızlandırılmış tedavi bu ilk kez bende uygulanıyor tıp dünyası beni kobay olarak seçti çok şanslıyım
2 güne sonuçlanır tedavim
tatlım herşey gönlünce olsun oo iimiş 2 güne tedavi bitmesi süperrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…