2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olmuyorsa diye bişi yok biz 9 sene korunduk daha tanıma aşamasındayız birbirimizi yeni yeni bebek düşünmeye başladık

ya olmuyorsadan seni kast etmemiştim ki genel bir cevaptı bu 9 sene korundunuz daha tanışma aşamasındasınız inşşşşşş ilk günlerden gebe kalısırn

Hazırlanıyorum da ama bakalım ne olacak o kadar hazırlanıp elim boş olunca üzüntü oluyor

bende çok umutlanmıştım kesin olur gözüyle bakıyordum ama sonra büyük hayal kırıklıgı oldu
seni çok iyi anlıyorum tatlım ama napalım elimizden gelen bişi yok Rabbim ol desin yeterki

bende çok umutlanmıştım kesin olur gözüyle bakıyordum ama sonra büyük hayal kırıklıgı oldu
seni çok iyi anlıyorum tatlım ama napalım elimizden gelen bişi yok Rabbim ol desin yeterki

İnşallah bir daha ki sefere canım

İkna süreci

Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye bizi beklettiğin yeter artık

bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..

İyi iyi tamam bir daha sormam

Komplo süreci

Tedaviye ne zaman başlıyorsun canım, bizi artık bekletme

cnm tedaviye ne zaman başlıyorsun

tedavideyim canım

Tedavideyim canım..
150 dozla başladım vurdukça sizi hatırlıyorum..
Hergün bir iğnemi birinizin şerefine hüpletiyorum..
2 güne hamileyim haberini veririm azcık sabır

Gerçekçi yorumlar

tabiki önceliğimiz doğal olması ama olmuyorsa tedavi elimizden öper

Psikolojik olarak tedavideyim kızların sayesinde yakındır canım psikolojik ikiz anası olmam

Haberin yayılma süreci

Hadi canım gerçekten tedaviye başladın mı

Kızlaaaar Egunal Tedaviye Başlamış

Güzel temenniler süreci

Hadi insallah rabbimmm ...

cnm hayırlı olsun tedavinn inşlh hamişim diyeceksin bu sefer

Uyarı süreci

Uyarıyı sallamama süreci

Banane sen dedin başladım diye. He he hee

Durumun ciddiyetine varan phalanın olaydan sıyrılma süreci

Neyse çok üstüme gelirlerse 5760. sayfada saat 11:19 da paylaşılan yazıyı okuyun derim

Süreçler uzar gider...
Gerçek olan egunal tedavi değildir ama her an gebe kalma potansiyeli ile inatla beklemededir
Bir an evvel anne olmamı isteyen canım kızçelerim sizi seviyorum

Canim bende seni merak ediyordum.banada 19 haziranda dönmüş transfer yapialacak.insallah ilimizde pozitif sonuç alırız.

Merhaba cnm, donmuş transferi yapıldı ama inan zor bi gündü. Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra çözülme gerektiği gibi olmadı biraz beklememiz lazm tm anlayabilmek için 3 te gelin dediler tekrar gittik apartopar içeri aldılar sıkışmadan sonda taktılar çok gergin dakikalar geçirdim yaaa ağlaya ağlaya öldüm 2 embriyo transfer ettiler ilk çözülen kullanılamaz hale gelmiş atılmış 2. tüp açılmış onunda 1 orta kalitede, digeri kötüymüş. Kötü oldugu için çöpe atacaklarına galiba bana koydular
Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı ama sakın sıkışmadan gitmeeee çok ağrılı bişey değilmiş sonda anlatıldıgı gibi ufak bi yanma hissi ama sürekli dokunulmak iğrençti kafanda 10 tane insan iğrenç yaaaa psikolojim bozuldu inan ekrana bile bakmadım bebekleri görmek için okadar içim sogudu ki. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın. İNşallah senin işin gücün yolunda gider

Tünaydınlar

aynen tatlım bizde 6 gece 7 gün 1500 tl ye kaldık, crystal admiral resortta... Bizim otel de pek güzel ve geçen yıl da gitmiştik aynı yere, şimdi alınmaya kalkılsa 3000-3500 arası, bizde kasım da almıştık 1500 e Yaşasın erken rezervasyon :16

kurban olurum bugun tam 17 . Gun dun kani verdim aradilar 531 hamileymisim cnm allahim herkese nasip eder insallah

tebrikleeeerrrr sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhhh

canım amh düşükse veya azosperm gibi bir durum varsa evlilik şartı dahi aranmıyo, ve oldukça hızlı bir şekilde çıktı ki bursa da işler uzun sürüyo.... Diğer belgelerimi de hazırlayıp gittim ben böylece hastanede başka pek testim olmadı....

ne güzel, darısı başımıza.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn....

bende sen gibiyim... Bizim aracımız da yok, ama eğer eşim -ki hep öyle oldu- arkadaşlarının arabasını 1 haftalığına ödünç alırsa - ve ben bu durumdan hiç memnun değilim- gidip dönerken bayaaa bi geziyoruz...

ayyyy bgn tartıldım 2,5kilo vermişim
az kaldı azzz görcek o bana şişko demek neymiş

ne tesadüf bende tartıldım 2.5 kilo almışım
bir kadına şişko denirmi ayol kim bu densiz
balık eti denir,etine dolgun denir,etli butlu denir de şişko olmaz çok ayıp

tebrik ederimmmmmm heheytt şişko deyen gör

sağol tatlım yaaa valla ben çok inatçıyımdır
yemem dedim mi asla yemem hele ki işin içinde eşimle bi iddaa söz konusu ise asla yenilmeyi göze alamam
ondan böyle iyi gidiyo şimdilk :)))

Vallahi billahi bayıldım harika bir senaryo çıkartmışsın ortaya harbiden tebrik ediyorum hatta Muhteşem yüzyıl senaryosuyla yarışır yani ve bu sayfayı kalbime not ediyorum. , uyyyy benim akıllı arkadaşım

sağol tatlım yaaa valla ben çok inatçıyımdır
yemem dedim mi asla yemem hele ki işin içinde eşimle bi iddaa söz konusu ise asla yenilmeyi göze alamam
ondan böyle iyi gidiyo şimdilk :)))
helal olsun sana görsün eşin karısı nasıl azimli ve iddalı aferin şekerim devam o iddaa kazanılacak

Durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyen kızlar bana özel mesajla ulaşın lütfen..

tatlımmm benim amh 2 sene önce 1.15di yani sınırdaydı muhtemelen şimdi 1 in altına inmiştir dedim yeni bi test yaptırmadım ama
kendimce öle düşündüm sonuçta. eşimdede morfoloji %1 sayı iyi diye aşılama derler mi diye çok korkuyorum
bide hsg filmim 3 sene öncesine ait onuda yenilemek gerek falan filan gözüm korkuyo çok.
bi gidip görüşücem ne istiyorlar ona göre ya rapor çıkartırım yada çıkartmam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…