olmuyorsa diye bişi yok biz 9 sene korunduk daha tanıma aşamasındayız birbirimizi yeni yeni bebek düşünmeye başladık
canım bilmiyorum arkadaşım getirtmiş banada kargo yapmış kendisi sonuç alınca
özeline bak bir link attım
Hazırlanıyorum da ama bakalım ne olacak o kadar hazırlanıp elim boş olunca üzüntü oluyor
ama o sayfada o ilacı bulamadımönemli değil şekerim
bende çok umutlanmıştım kesin olur gözüyle bakıyordum ama sonra büyük hayal kırıklıgı oldu
seni çok iyi anlıyorum tatlım ama napalım elimizden gelen bişi yokRabbim ol desin yeterki
BELEDİYE BAŞKANINA ÇIKACAN (bu çıkacan lafını hep kulanmak istemişidir )KARDEŞİNE İŞ KENDİNE TÜP BEBEK VE BİRDE PHALA YA TÜP BEBEK BÖYLE ÜST DÜZEY BİR GÖRÜŞMEYE BU KADAR AZ İSTEKLEMİ GİDİLİR
Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye bizi beklettiğin yeter artık
bana tedavi demeyin demedimmi ben uleennnn...
bi bakmışsın hemen başlamışız bi bakmışsın beklemedeyiz hiiççç belli olmaz..
İyi iyi tamam bir daha sormam
Tedaviye ne zaman başlıyorsun canım, bizi artık bekletme
cnm tedaviye ne zaman başlıyorsun
tedavideyim canım
Tedavideyim canım..
150 dozla başladım vurdukça sizi hatırlıyorum..
Hergün bir iğnemi birinizin şerefine hüpletiyorum..
2 güne hamileyim haberini veririm azcık sabır
topiğin ilk sayfası açılıyo ya hani açınca en üstte sen varsın ya alttaki arkadaşta ikizlere hamile yazıyormuş bende senin isminin karşısında yazıyo sandım gözüm faltaşı gibi açıldı valla haha hadi bak sıra sende
tabiki önceliğimiz doğal olması ama olmuyorsa tedavi elimizden öper
Psikolojik olarak tedavideyim kızların sayesinde yakındır canım psikolojik ikiz anası olmam
Hadi canım gerçekten tedaviye başladın mı
Kızlaaaar Egunal Tedaviye Başlamış
Hadi insallah rabbimmm ...
cnm hayırlı olsun tedavinn inşlh hamişim diyeceksin bu sefer
bak bu ses getirir sonra ayıkla pirincin taşını haber sana ait olduğundan tüm soruları sana yönlendiririm bilgin olsun canım
asparagas haber yaptığından seni kınayabilirler eziklenmiş hissedersen teselli için şefkatli kollarımı açtım bekliyorum
Banane sen dedin başladım diye. He he hee
Neyse çok üstüme gelirlerse 5760. sayfada saat 11:19 da paylaşılan yazıyı okuyun derim
Canim bende seni merak ediyordum.banada 19 haziranda dönmüş transfer yapialacak.insallah ilimizde pozitif sonuç alırız.
VALLA CANIM ya sorma :)
tmm bakalımm verde eşin görsün inadını
ya olmuyorsadan seni kast etmemiştim kigenel bir cevaptı bu 9 sene korundunuz daha tanışma aşamasındasınız inşşşşşş ilk günlerden gebe kalısırn
aynen tatlım bizde 6 gece 7 gün 1500 tl ye kaldık, crystal admiral resortta... Bizim otel de pek güzel ve geçen yıl da gitmiştik aynı yere, şimdi alınmaya kalkılsa 3000-3500 arası, bizde kasım da almıştık 1500 ehe ayvalıkta evınız mı varrr kız...
Bızım de ören de var..ama eşimle ablası zamanında almışlarrrr genelde biz pek gidemiyoruz..hem suyu soğuk oranın ya..
Ama datça güzel
Canım biz 5 gece 6 gün kaldık 1.500 e..
Baya uygun fiyat ıle kaldık ama ben rezervasyonu aralıkta yaptırmıştım 2013 te
kurban olurum bugun tam 17 . Gun dun kani verdim aradilar 531 hamileymisim cnm allahim herkese nasip eder insallah
canım amh düşükse veya azosperm gibi bir durum varsa evlilik şartı dahi aranmıyo, ve oldukça hızlı bir şekilde çıktı ki bursa da işler uzun sürüyo.... Diğer belgelerimi de hazırlayıp gittim ben böylece hastanede başka pek testim olmadı....sen şuan evrakları teslim ettin raporun çıkıp çımayacagını mı bekliyorsun canım
yani raporun çıkıp çımadıgı konusunda bilgin varmı?
Bizde de eşimde morfoloji ve bende amh düşüklüğü varda o yüzden rapor çıktı mı diye merak ettm
ne güzel, darısı başımıza.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn....kk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)
bende sen gibiyim... Bizim aracımız da yok, ama eğer eşim -ki hep öyle oldu- arkadaşlarının arabasını 1 haftalığına ödünç alırsa - ve ben bu durumdan hiç memnun değilim- gidip dönerken bayaaa bi geziyoruz...kuzucumm ınan otelde bir dakıka bıle sıkılmadım..
Dışarı çıkıp gezceksek herşey dahıl otele gıtmenın anlamı yok dıyor esım haklı da..
Bende otelde kalıp dinlenmekten yanayım ama etrafıda gezmek hoş fikir..
ayyyy bgn tartıldım 2,5kilo vermişim
az kaldı azzz görcek o bana şişko demek neymiş
ayyyy bgn tartıldım 2,5kilo vermişim
az kaldı azzz görcek o bana şişko demek neymiş
tebrik ederimmmmmm heheytt şişko deyen gör
İkna süreci
Komplo süreci
Gerçekçi yorumlar
Haberin yayılma süreci
Güzel temenniler süreci
Uyarı süreci
Uyarıyı sallamama süreci
Durumun ciddiyetine varan phalanın olaydan sıyrılma süreci
Süreçler uzar gider...
Gerçek olan egunal tedavi değildir ama her an gebe kalma potansiyeli ile inatla beklemededir
Bir an evvel anne olmamı isteyen canım kızçelerim sizi seviyorum
helal olsun sanasağol tatlım yaaa valla ben çok inatçıyımdır
yemem dedim mi asla yemem hele ki işin içinde eşimle bi iddaa söz konusu ise asla yenilmeyi göze alamam
ondan böyle iyi gidiyo şimdilk :)))
canım amh düşükse veya azosperm gibi bir durum varsa evlilik şartı dahi aranmıyo, ve oldukça hızlı bir şekilde çıktı ki bursa da işler uzun sürüyo.... Diğer belgelerimi de hazırlayıp gittim ben böylece hastanede başka pek testim olmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?