ne tesadüf bende tartıldım 2.5 kilo almışım
bir kadına şişko denirmi ayol kim bu densiz
balık eti denir,etine dolgun denir,etli butlu denir de şişko olmaz çok ayıp
Vallahi billahi bayıldım harika bir senaryo çıkartmışsın ortaya harbiden tebrik ediyorum hatta Muhteşem yüzyıl senaryosuyla yarışır yani ve bu sayfayı kalbime not ediyorum. , uyyyy benim akıllı arkadaşım
İkna süreci
Komplo süreci
Gerçekçi yorumlar
Haberin yayılma süreci
Güzel temenniler süreci
Uyarı süreci
Uyarıyı sallamama süreci
Durumun ciddiyetine varan phalanın olaydan sıyrılma süreci
Süreçler uzar gider...
Gerçek olan egunal tedavi değildir ama her an gebe kalma potansiyeli ile inatla beklemededir
Bir an evvel anne olmamı isteyen canım kızçelerim sizi seviyorum
kocam adamı tabikibi kot denedim çok şişko durdun dedi
bende sen misin onu diyen diye şimdi diyete başladımmmm
ama seda sayan gibi ^^açım anacım aç ^^ diyorummm
ay lav yuuuuuu
ne zaman yaptınız dua gününü ve nasıl oldu anlatsana..
helal olsun sanagörsün eşin karısı nasıl azimli ve iddalı aferin şekerim devam o iddaa kazanılacak
tek kelimeyle mükemmellllll
bunları yapabilmek için dahi bi hafızan ve yeteneğin var burası kesin
MAşallah editörcüğümmmm harikasın sen bitanesin
Bizde seni çookkk seviyorzzzz
bu durumda kocam adamı denmez kocam kişisi daha makul
adam gibi davranmamış bir kadına şişko denirmi kınadım kendisini
kot olmadı başkasını dene deseydi..
geçmiş olsun ballım ben yeni gördüm bu yazdıklarını.
Geç olsun da güç olmasın inşallah, önümüzdeki ay yavruların sana tutunsun 9 ay bırakmasın...
Bir cuma günüydü, hava yağışlıydı işte o günsen aşklarınla birlikteyken yani canım
Durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyen kızlar bana özel mesajla ulaşın lütfen..
bugün 17 si eeeeeeeeeeee
tedavideyim canım
İkna süreci
Komplo süreci
Gerçekçi yorumlar
Haberin yayılma süreci
Güzel temenniler süreci
Uyarı süreci
Uyarıyı sallamama süreci
Durumun ciddiyetine varan phalanın olaydan sıyrılma süreci
Süreçler uzar gider...
Gerçek olan egunal tedavi değildir ama her an gebe kalma potansiyeli ile inatla beklemededir
Bir an evvel anne olmamı isteyen canım kızçelerim sizi seviyorum
ayyyy bgn tartıldım 2,5kilo vermişim
az kaldı azzz görcek o bana şişko demek neymiş
Tünaydınlar
aynen tatlım bizde 6 gece 7 gün 1500 tl ye kaldık, crystal admiral resortta... Bizim otel de pek güzel ve geçen yıl da gitmiştik aynı yere, şimdi alınmaya kalkılsa 3000-3500 arası, bizde kasım da almıştık 1500 eYaşasın erken rezervasyon :16
tebrikleeeerrrr sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhhh
canım amh düşükse veya azosperm gibi bir durum varsa evlilik şartı dahi aranmıyo, ve oldukça hızlı bir şekilde çıktı ki bursa da işler uzun sürüyo.... Diğer belgelerimi de hazırlayıp gittim ben böylece hastanede başka pek testim olmadı....
ne güzel, darısı başımıza.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn....
bende sen gibiyim... Bizim aracımız da yok, ama eğer eşim -ki hep öyle oldu- arkadaşlarının arabasını 1 haftalığına ödünç alırsa - ve ben bu durumdan hiç memnun değilim- gidip dönerken bayaaa bi geziyoruz...
kız benim amh düşük diye nerdeyse başka bi şey istemediler... eski belgelerimi verdim ve hsg de çektirmedim. hatta eşimden spermiogram bile istemediler, eski spermiogram değerlerini yazdılar tamam....tatlımmm benim amh 2 sene önce 1.15di yani sınırdaydı muhtemelen şimdi 1 in altına inmiştir dedim yeni bi test yaptırmadım ama
kendimce öle düşündüm sonuçta. eşimdede morfoloji %1 sayı iyi diye aşılama derler mi diye çok korkuyorum
bide hsg filmim 3 sene öncesine ait onuda yenilemek gerek falan filan gözüm korkuyo çok.
bi gidip görüşücem ne istiyorlar ona göre ya rapor çıkartırım yada çıkartmam bakalım
Cnm bana da ilkinde 225 verdi hic sorun yasamadim...300.deyince sok oldum ama kuzu kuzu kabul ettim..anam ben pikolu deilim 37 yumurta topladik dediler daha bi sok oldum..kisaca bi ayima mal oldu fazla dozGöstere göstere gelmiş o zaman 300 doz
Benimkide 250 doz idi
Sonuç ohasese
Sonraki tedavilerimde maksimum 150 doz verildi..
Canımm harıkasın yaa..
phala başta nasıl inandı ama şaşırdım kaldım okurken :)
ama ben onda inat ettim :84::84::84::84::84::84: tutturdum böyle:84::84::84::84:
kocam kişisi mi
şişko demedi seni şişko gösterdi gibi bi tabirdi yani ben şişko değilimde kot beni öle gösterdi hep onun suçu der gibisinden
Cnm bana da ilkinde 225 verdi hic sorun yasamadim...300.deyince sok oldum ama kuzu kuzu kabul ettim..anam ben pikolu deilim 37 yumurta topladik dediler daha bi sok oldum..kisaca bi ayima mal oldu fazla doz
kocam adamı tabikibi kot denedim çok şişko durdun dedi
bende sen misin onu diyen diye şimdi diyete başladımmmm
ama seda sayan gibi ^^açım anacım aç ^^ diyorummm
Anlamam hiç te zor olmadı o cuma gününü sayende
Aşklarım burnumda tütüyorlar nasıl bir sevgiyse artık zaman yetmiyor doyamıyorum..
Onlara sizi nasıl sevsemde doysam özlemesem diyorum gülüyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?