2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Yok kız inanmadım inanır mıyım Allah iyiliğini versin ben onla dalga geçtim olayda zaten oradan başladı

Aaaa Gülden kuzum tedaviyemi başladınşaka yaptım kiii
sen çok tatlısın bayılıyorum sana akıllı kızçe

Her halde yani inanmadım elama sevgiler

Selam kızlarrr
Vayyy ne gırgır dönmüş heee
Benim 9. günüm oldu 12. gün galiba teste gidemicem çok tırsıyom :18::18::18:

kız benim amh düşük diye nerdeyse başka bi şey istemediler... eski belgelerimi verdim ve hsg de çektirmedim. hatta eşimden spermiogram bile istemediler, eski spermiogram değerlerini yazdılar tamam....

ayyy valla mı yaaaa benden de istemeseler ne güzel olurrrrrrrrrrrrr
sevindirik oldum şimdiii neye seviniyosam işte rapor alırım diye sevindim

Su cuma gelemedi gitti yaw meraksiz seni

Haklısın valla bu hafta bana da hiç geçmedi nazanım.
Ya bugün babamın ölüm yıldönümü bir de böyle bir durumum var. Bugün iyi ya da kötü olsun, önemli bir haber almak ve bu tarihi daha çok hatırlamak istemiyorum. Yoksa ilk test için elverişli bir gün aslında, haklısın. Ama benim içim sıkılıyor böyle bir kasvet hissediyorum...

hahhahahaha
:113:sorry enişte çok iyiydi canım
olsun ben vereyimde kotlar bile şişko gösteremesin

Ah canim benim basin sagolsun,allah rahmet eylesin babacigina..tabi haklisin bugunu baska bisii ile birlestirme..

merhaba arkadaşlar tedaviye başlayalı 6 gün oldu menegon 150 gonal 300 kullandım normalde dun yumurtalarımın buyukluğu 10 geçmesi gerekiyormuş ama topu topu 2 yumurta görüldü en buyugu 6,5 ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yarın kontrole gıdeceğim eğer büyümemişlerse tedavi devam eder mi ouya kadar gider mi yoksa iptal mi edilir tedavi.

Durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyen kızlar bana özel mesajla ulaşın lütfen..

merhaba editörcüğüm ben ayın 13 ünde tedaviye başladım ama yumurtalar büyümüyor ilaçlara devam ediyorum yarın belli olacak tedavinin durumu

58.1 le başlamıştım 55.5 şuan
sanırım vucuttaki ödemi attım

Valla canım konu diyet olmuş,ben de aynı dertten muzdariim ..1 ay önce diyete başladım 2,5 kilo verebildim.Ne yapmak lazım 56 nın altına düşemiyorum.58.5 tum 56 yım şimdi.Bana da yazarmısın diyeti.Yediğim şu: sabah 1 dilim tahıllı ekmek yanına zeytin veya peynir.öğlen yemek yanına salata.pilav makarna hiç yemiyorum.akşamda karpuz peynir falan bir de ra öğünde meyve...ne yapmam lazım sence ?

canım benim üzülmee lütfen herşeyde vardır bi hayır
ben tam olarak ne olcagını bilmiyorum inan
Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…