Canımm harıkasın yaa..
phala başta nasıl inandı ama şaşırdım kaldım okurken :)
maşallah kızzzz
ee kaç kılosun
evet cnm erken rezervasyon avantajlı
aynen ya bende otele gireyim bi daha çıkmayım modundayım
Aaaa Gülden kuzum tedaviyemi başladınİkna süreci
Komplo süreci
Gerçekçi yorumlar
Haberin yayılma süreci
Güzel temenniler süreci
Uyarı süreci
Uyarıyı sallamama süreci
Durumun ciddiyetine varan phalanın olaydan sıyrılma süreci
Süreçler uzar gider...
Gerçek olan egunal tedavi değildir ama her an gebe kalma potansiyeli ile inatla beklemededir
Bir an evvel anne olmamı isteyen canım kızçelerim sizi seviyorum
inanmış olamaz inandıysa o kadar lafımın üzerine çok fena gülerim amaaa
aaaa seninde bi dediğin ötekini tutumuyo o zaman kocam kişisi değil kocam adamı diyebilirsin bak enişteye çemkirdim senin yüzündensorryyy enişte kotun şişko gösterme suçunu enişteme mal etmişsin
Her halde yani inanmadım elama sevgiler
Selam kızlarrr
Vayyy ne gırgır dönmüş heee
Benim 9. günüm oldu 12. gün galiba teste gidemicem çok tırsıyom :18::18::18:
Saolll cnm benim Allah razi olsunnn...sende benimle ayni merkezdesin ve donmus transferi oldun demi..sonucunu dort gozle bekliyorummm...umarim guzel haberler vericeksin cnmmm
evet canım cuma günü belli olacak her şey. hakkımızda hayırlısı olsun.
kız benim amh düşük diye nerdeyse başka bi şey istemediler... eski belgelerimi verdim ve hsg de çektirmedim. hatta eşimden spermiogram bile istemediler, eski spermiogram değerlerini yazdılar tamam....
maşallah kızzzz
ee kaç kılosun
58.1 le başlamıştım 55.5 şuan
sanırım vucuttaki ödemi attım
Su cuma gelemedi gitti yawmeraksiz seni
inanmış olamaz inandıysa o kadar lafımın üzerine çok fena gülerim amaaa
aaaa seninde bi dediğin ötekini tutumuyo o zaman kocam kişisi değil kocam adamı diyebilirsin bak enişteye çemkirdim senin yüzündensorryyy enişte kotun şişko gösterme suçunu enişteme mal etmişsin
Canım öz ncede yazdım bana özelden yazar mısın şu diyeti bide kaç günde verdin
Haklısın valla bu hafta bana da hiç geçmedi nazanım.
Ya bugün babamın ölüm yıldönümü bir de böyle bir durumum var. Bugün iyi ya da kötü olsun, önemli bir haber almak ve bu tarihi daha çok hatırlamak istemiyorum. Yoksa ilk test için elverişli bir gün aslında, haklısın. Ama benim içim sıkılıyor böyle bir kasvet hissediyorum...
Durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyen kızlar bana özel mesajla ulaşın lütfen..
58.1 le başlamıştım 55.5 şuan
sanırım vucuttaki ödemi attım
merhaba arkadaşlar tedaviye başlayalı 6 gün oldu menegon 150 gonal 300 kullandım normalde dun yumurtalarımın buyukluğu 10 geçmesi gerekiyormuş ama topu topu 2 yumurta görüldü en buyugu 6,5 ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yarın kontrole gıdeceğim eğer büyümemişlerse tedavi devam eder mi ouya kadar gider mi yoksa iptal mi edilir tedavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?