canım benim üzülmee lütfen herşeyde vardır bi hayır
ben tam olarak ne olcagını bilmiyorum inan
Hakkında hayırlısı olsun canım
Valla canım konu diyet olmuş,ben de aynı dertten muzdariim ..1 ay önce diyete başladım 2,5 kilo verebildim.Ne yapmak lazım 56 nın altına düşemiyorum.58.5 tum 56 yım şimdi.Bana da yazarmısın diyeti.Yediğim şu: sabah 1 dilim tahıllı ekmek yanına zeytin veya peynir.öğlen yemek yanına salata.pilav makarna hiç yemiyorum.akşamda karpuz peynir falan bir de ra öğünde meyve...ne yapmam lazım sence ?
teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur üzülmemek elde değil maalesef maddi manevi yıpranıyoruz maalesef
tabiki üzülüyoruz böyle durumlarda endişelenmen normal
Rabbim inşallah yüzünü güldürecek güzel haberler almanı nasip etsin
aminnnnn çok teşekkür ederim bu dileklerin hepimiz için hepimiz bu yolda büyük sıkıntılar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Valla canım konu diyet olmuş,ben de aynı dertten muzdariim ..1 ay önce diyete başladım 2,5 kilo verebildim.Ne yapmak lazım 56 nın altına düşemiyorum.58.5 tum 56 yım şimdi.Bana da yazarmısın diyeti.Yediğim şu: sabah 1 dilim tahıllı ekmek yanına zeytin veya peynir.öğlen yemek yanına salata.pilav makarna hiç yemiyorum.akşamda karpuz peynir falan bir de ra öğünde meyve...ne yapmam lazım sence ?
kesinlikle çok büyük sıkıntılar hemde maddi manevi zor bi süreç
ben negatif aldıgımda sanki dünyam yıkıldı öle bi tuhaf olmuştum ki
şimdi 2.tedavimi bekliyorum ekimde falan
kontrolün yarın mı dr un ne diyecek bakalım
Kuzum doktordan cevap geldimesajınızı yeni gördüm inceleyip akşam donus yaparım gecikme için özür ben doktorumu tanımadan sevdim
Kızlar ben gebelik testi alacağım akşam yapacağım belki hamileyimdir.
niye kız reglin mi geçtii
Kızlar ben gebelik testi alacağım akşam yapacağım belki hamileyimdir.
Bilmem geçti mi ki en son ne zaman adet oldum unuttum
reglin mi geçti hadi hayırlısı inşallah hamilesindir
kızz dur geçmedi daha
ben 29 mayısda negatifi öğrendim sende 27 mayısda dimi:26:
aramızda 2 gün vardı çünkü
ordan hesap et daha var bizim temmuz başı olur adetimiz
yok kız daha hemen hemen 7 gün var adetime
Evet haklısın canım benim test günüm 27 mayıstı afferim sana hatırladın ama ben 26 da yaptırdım tesr ertesi gün tekrar yaptırdım diğer günde adet oldum yani 29 mayısta bu da demek oluyor ki , 3 gün sonrada adet oldum yani 27 haziranda adet olacağım. ama ben gebelik testi gene de yapıcam işte içimden öyle geçiyor
hadi inşallah bu ay hamile kalma şansın yüksek oluyormuş ya belki olmuşturtesti yaptıktan sonra yaz bize merak ederimmmm
ben 3 haziranda oldum o sebeple temmuz başı bekliyorum kendilerini
hoş ben beklemiyorum ama
yap madem içinden geçiyor yap kız
5 tl cebime sıkışmış ya ondan dolayı alıcam test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?