2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim üzülmee lütfen herşeyde vardır bi hayır
ben tam olarak ne olcagını bilmiyorum inan
Hakkında hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur üzülmemek elde değil maalesef maddi manevi yıpranıyoruz maalesef

canım benm bünyem hızlı kilo vermeye müsait o yüzden bu hızlı düşüş
bende kk dan buldugum bi diyeti uyguluyorum
yani bilemiyorum senin yediklerinden midir yoksa başka şeyden midir
kafamıza estigi gibi diyet yapmaya karşıyım aslında bu işin uzman eşliğinde olmasından yanayım
lakin ben 5 günlük bi diyet uyguladıgım için ve bir daha yapmayacagım için sorun yok dedim kendimce
ben sana link atayım bi bak istersen yaptıgım diyete

teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur üzülmemek elde değil maalesef maddi manevi yıpranıyoruz maalesef

tabiki üzülüyoruz böyle durumlarda endişelenmen normal
Rabbim inşallah yüzünü güldürecek güzel haberler almanı nasip etsin

tabiki üzülüyoruz böyle durumlarda endişelenmen normal
Rabbim inşallah yüzünü güldürecek güzel haberler almanı nasip etsin

aminnnnn çok teşekkür ederim bu dileklerin hepimiz için hepimiz bu yolda büyük sıkıntılar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkartmasın.

aminnnnn çok teşekkür ederim bu dileklerin hepimiz için hepimiz bu yolda büyük sıkıntılar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkartmasın.

kesinlikle çok büyük sıkıntılar hemde maddi manevi zor bi süreç
ben negatif aldıgımda sanki dünyam yıkıldı öle bi tuhaf olmuştum ki
şimdi 2.tedavimi bekliyorum ekimde falan
kontrolün yarın mı dr un ne diyecek bakalım

msj atamıyorum özelden dolu diyor posta kutuna

inşallah 2. denemene gerek kalmadan bebişin tutunur sana tedaviye gerek kalsa bile rabbim inşallahhhhh bu sefer yüzünü güldürür evet yarın kontrol bende çok merak ediyorum açıkçası bilgilenmekte istiyorum boşu boşu umutlanmak ümitlenmek istemiyorum eğer bu şekilde olmayacaksa opuya kadar gitmesin ne bileyim sanırım biraz kafam karıştı....

Kuzum doktordan cevap geldi mesajınızı yeni gördüm inceleyip akşam donus yaparım gecikme için özür ben doktorumu tanımadan sevdim

Aaaa ne güzel, sevindim valla. İnan çok iyi bir doktor. Sen birde görsen daha çok seversin.

Kızlar ben gebelik testi alacağım akşam yapacağım belki hamileyimdir.

Bilmem geçti mi ki en son ne zaman adet oldum unuttum

kızz dur geçmedi daha
ben 29 mayısda negatifi öğrendim sende 27 mayısda dimi:26:
aramızda 2 gün vardı çünkü
ordan hesap et daha var bizim temmuz başı olur adetimiz

kızz dur geçmedi daha
ben 29 mayısda negatifi öğrendim sende 27 mayısda dimi:26:
aramızda 2 gün vardı çünkü
ordan hesap et daha var bizim temmuz başı olur adetimiz

Evet haklısın canım benim test günüm 27 mayıstı afferim sana hatırladın ama ben 26 da yaptırdım tesr ertesi gün tekrar yaptırdım diğer günde adet oldum yani 29 mayısta bu da demek oluyor ki , 3 gün sonrada adet oldum yani 27 haziranda adet olacağım. ama ben gebelik testi gene de yapıcam işte içimden öyle geçiyor

ben 3 haziranda oldum o sebeple temmuz başı bekliyorum kendilerini
hoş ben beklemiyorum ama
yap madem içinden geçiyor yap kız

hadi inşallah bu ay hamile kalma şansın yüksek oluyormuş ya belki olmuştur testi yaptıktan sonra yaz bize merak ederimmmm

Hamile kalma şansım şöyle yüksek olur! Bende sorun olsaydı faydası olurdu ama sorun benim eşimde

5 tl cebime sıkışmış ya ondan dolayı alıcam test

dur daha erken yaaa adetine yaklaşınca yap bari şekerim belli olmaz çıkıverir 2.çizgi
bende diyorum bu aylar şansımız yüksek diye ama ne bileyim umudum yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…