2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dur daha erken yaaa adetine yaklaşınca yap bari şekerim belli olmaz çıkıverir 2.çizgi
bende diyorum bu aylar şansımız yüksek diye ama ne bileyim umudum yok hiç

Niye şansımız yüksek olsun ki, bizlerde ki sorun eşlerimizin spermi ne yani tedaviden sonra ki ay atağa mı kalkıyor spermler hani ilaçlar iğneler onlara yapılmış olsa neyse diyeceğim ama

Canim uzulmene gerek yok ki,buyuk ihtimal drun ilac dozajini yukseltir,daha vaktin var bence..bu kadar igne yemissin,tedaviyi sonlandiracagini sanmam drunun.stres yumurtalari etkiliyo diyolar,umulu ol

Canim uzulmene gerek yok ki,buyuk ihtimal drun ilac dozajini yukseltir,daha vaktin var bence..bu kadar igne yemissin,tedaviyi sonlandiracagini sanmam drunun.stres yumurtalari etkiliyo diyolar,umulu ol

vaktim varmı daha bana buyun 10 üzeri olması gerekirdi elimizden geleni yapacağız ama durum sıkıntılı diyince çok ne yapacağımı şaşırdım...

Son düzenleme:
Niye şansımız yüksek olsun ki, bizlerde ki sorun eşlerimizin spermi ne yani tedaviden sonra ki ay atağa mı kalkıyor spermler hani ilaçlar iğneler onlara yapılmış olsa neyse diyeceğim ama

bizim şansımız artıyo ya genel olarak şansımız artıyo
yani ne bileyim öyle işteee
tatlım sen takılma onlara 2.tedaviye kdr deneyeceğiz mecbur şansımızı

Ah canim neredeyse birebir ayni seyleri yasamisiz ben sikisik oldugum halde sonda taktilar iki ay gecti psikolojik olarak hala agrisi yanmasi gecmedi inanki allah yardimcin.olsun psikolojini anlayabiliyorum cok zor...

Son düzenleme:

Bence spermler gittikçe düşüyor,yaş ilerledikçe yani...

vaktim varmı daha bana buyun 10 üzeri olması gerekirdi elimizden geleni yapacağız ama durum sıkıntılı diyince çok ne yapacağımı şaşırdım...

canımm bence stres yapma dozu yükseltir ilk aşamada hem ben ultrasonda görünen sayıya pek güvenmiyorum ben 6-8 yumurta diye girdim 18 tane toplandı 12 si döllendi yani görünmeyen yumurtalarda olabilir demişlerdi bana hemşireler

Yok kız inanmadım inanır mıyım Allah iyiliğini versin ben onla dalga geçtim olayda zaten oradan başladı

Aman kızlarrrrrrrrrrrr..
alemsiniz vallahi allah iyiliğinizi versin

58.1 le başlamıştım 55.5 şuan
sanırım vucuttaki ödemi attım

valla neyi attın bilemem ama bence gayet iyisin

çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptin yarın tekrar kontrole gideceğim yarın belli olur herhalde durum.

Ben kendime gore degerlendiriyorum,tabi ki dr degilim ama ben reglin 12 gunune kadar igne oldum.opu 14.gun oldu.sende 6gundur igne olduguna gore reglin 9.gunu filan olmalisin.dozaji arttirirlar diye dusundum.tabi sana bosuna umut vermek istemem.dr en iyisini bilir.su an az yumi oldugu icin sansin da az olacak,buyuse bile.belki iptal edip baska ay,yuksek doz ile baslanir tedavi..ama en onemlisi hakkinda hayirlsi olmasi,kaliteli yumilerin olusmasi...

yaz doneminde sicaktan tam tersi sperm kalitesi dusuyor kizlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…