dur daha erken yaaa adetine yaklaşınca yap bari şekerim belli olmaz çıkıverir 2.çizgi
bende diyorum bu aylar şansımız yüksek diye ama ne bileyim umudum yok hiç
merhaba arkadaşlar tedaviye başlayalı 6 gün oldu menegon 150 gonal 300 kullandım normalde dun yumurtalarımın buyukluğu 10 geçmesi gerekiyormuş ama topu topu 2 yumurta görüldü en buyugu 6,5 ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yarın kontrole gıdeceğim eğer büyümemişlerse tedavi devam eder mi ouya kadar gider mi yoksa iptal mi edilir tedavi.
Canim uzulmene gerek yok ki,buyuk ihtimal drun ilac dozajini yukseltir,daha vaktin var bence..bu kadar igne yemissin,tedaviyi sonlandiracagini sanmam drunun.stres yumurtalari etkiliyo diyolar,umulu ol
Niye şansımız yüksek olsun ki, bizlerde ki sorun eşlerimizin spermi ne yani tedaviden sonra ki ay atağa mı kalkıyor spermler hani ilaçlar iğneler onlara yapılmış olsa neyse diyeceğim ama
Merhaba cnm, donmuş transferi yapıldı ama inan zor bi gündü. Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra çözülme gerektiği gibi olmadı biraz beklememiz lazm tm anlayabilmek için 3 te gelin dediler tekrar gittik apartopar içeri aldılar sıkışmadan sonda taktılar çok gergin dakikalar geçirdim yaaa ağlaya ağlaya öldüm 2 embriyo transfer ettiler ilk çözülen kullanılamaz hale gelmiş atılmış 2. tüp açılmış onunda 1 orta kalitede, digeri kötüymüş. Kötü oldugu için çöpe atacaklarına galiba bana koydular
Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı ama sakın sıkışmadan gitmeeee çok ağrılı bişey değilmiş sonda anlatıldıgı gibi ufak bi yanma hissi ama sürekli dokunulmak iğrençti kafanda 10 tane insan iğrenç yaaaa psikolojim bozuldu inan ekrana bile bakmadım bebekleri görmek için okadar içim sogudu ki. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın. İNşallah senin işin gücün yolunda gider
Merhaba cnm, donmuş transferi yapıldı ama inan zor bi gündü. Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra çözülme gerektiği gibi olmadı biraz beklememiz lazm tm anlayabilmek için 3 te gelin dediler tekrar gittik apartopar içeri aldılar sıkışmadan sonda taktılar çok gergin dakikalar geçirdim yaaa ağlaya ağlaya öldüm 2 embriyo transfer ettiler ilk çözülen kullanılamaz hale gelmiş atılmış 2. tüp açılmış onunda 1 orta kalitede, digeri kötüymüş. Kötü oldugu için çöpe atacaklarına galiba bana koydular
Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı ama sakın sıkışmadan gitmeeee çok ağrılı bişey değilmiş sonda anlatıldıgı gibi ufak bi yanma hissi ama sürekli dokunulmak iğrençti kafanda 10 tane insan iğrenç yaaaa psikolojim bozuldu inan ekrana bile bakmadım bebekleri görmek için okadar içim sogudu ki. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın. İNşallah senin işin gücün yolunda gider[/QUO]
bugun benı embriyolog aradı çözdürdük herhangi bir sıkıntı yok yarın 10.30 da gel dedı.seni bigun oncesınden aramadılar mı ya?aynı gunmu cozduruyorlar.hatta benım aklıma sey takıldı.şimdi bunlar bugun çozdurmusler 3.gun embrıyosu bugun 4.gun yarın 5.gun mu olur dıye aklım ona takılmıştı.ama sen sımdı bunları anlatınca aklım karıştı..
neyse canım geçmiş gıtmış ama ınnnnnnsallah güzel haberler verırız.
bizim şansımız artıyo yagenel olarak şansımız artıyo
yani ne bileyim öyle işteee
tatlım sen takılma onlara 2.tedaviye kdr deneyeceğiz mecbur şansımızı
Aaaaaa yarın transferin var süperMerhaba cnm, donmuş transferi yapıldı ama inan zor bi gündü. Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra çözülme gerektiği gibi olmadı biraz beklememiz lazm tm anlayabilmek için 3 te gelin dediler tekrar gittik apartopar içeri aldılar sıkışmadan sonda taktılar çok gergin dakikalar geçirdim yaaa ağlaya ağlaya öldüm 2 embriyo transfer ettiler ilk çözülen kullanılamaz hale gelmiş atılmış 2. tüp açılmış onunda 1 orta kalitede, digeri kötüymüş. Kötü oldugu için çöpe atacaklarına galiba bana koydular
Herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı ama sakın sıkışmadan gitmeeee çok ağrılı bişey değilmiş sonda anlatıldıgı gibi ufak bi yanma hissi ama sürekli dokunulmak iğrençti kafanda 10 tane insan iğrenç yaaaa psikolojim bozuldu inan ekrana bile bakmadım bebekleri görmek için okadar içim sogudu ki. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın. İNşallah senin işin gücün yolunda gider[/QUO]
bugun benı embriyolog aradı çözdürdük herhangi bir sıkıntı yok yarın 10.30 da gel dedı.seni bigun oncesınden aramadılar mı ya?aynı gunmu cozduruyorlar.hatta benım aklıma sey takıldı.şimdi bunlar bugun çozdurmusler 3.gun embrıyosu bugun 4.gun yarın 5.gun mu olur dıye aklım ona takılmıştı.ama sen sımdı bunları anlatınca aklım karıştı..
neyse canım geçmiş gıtmış ama ınnnnnnsallah güzel haberler verırız.kaç tane çözdürüldü?
Niye şansımız yüksek olsun ki, bizlerde ki sorun eşlerimizin spermi ne yani tedaviden sonra ki ay atağa mı kalkıyor spermler hani ilaçlar iğneler onlara yapılmış olsa neyse diyeceğim ama
vaktim varmı daha bana buyun 10 üzeri olması gerekirdi elimizden geleni yapacağız ama durum sıkıntılı diyince çok ne yapacağımı şaşırdım...
inanmış olamaz inandıysa o kadar lafımın üzerine çok fena gülerim amaaa
aaaa seninde bi dediğin ötekini tutumuyo o zaman kocam kişisi değil kocam adamı diyebilirsin bak enişteye çemkirdim senin yüzündensorryyy enişte kotun şişko gösterme suçunu enişteme mal etmişsin
Yok kız inanmadım inanır mıyım Allah iyiliğini versin ben onla dalga geçtim olayda zaten oradan başladı
58.1 le başlamıştım 55.5 şuan
sanırım vucuttaki ödemi attım
neyse canım geçmiş gıtmış ama ınnnnnnsallah güzel haberler verırız.
ya benim koca da kalmış diyor biz evde dondursak ben transfer ederim sana olmazmı diyorben de dedim hep transfer ediyon ama bişi yok dedim. :))))) neyse inşallah güzel geçer canım olsun ikinci üçüncüde şans daha çok diyorlar
ya benim koca da kalmış diyor biz evde dondursak ben transfer ederim sana olmazmı diyorben de dedim hep transfer ediyon ama bişi yok dedim. :))))) neyse inşallah güzel geçer canım olsun ikinci üçüncüde şans daha çok diyorlar
canımm bence stres yapma dozu yükseltir ilk aşamada hem ben ultrasonda görünen sayıya pek güvenmiyorum ben 6-8 yumurta diye girdim 18 tane toplandı 12 si döllendi yani görünmeyen yumurtalarda olabilir demişlerdi bana hemşireler
Aaaaaa yarın transferin var süperkaç tane çözdürüldü?
Evet canim yarın transfer var ama bundan önceki gibi hiç panik stres yapmiyacam...idrara çok sikisiktim bundan önce ne bebek nede başka bişey vardı tek derdim cisimi yapmaktı..ama bu sefer daha deneyimliyim oyle olmayacam
İnsallah güzelim tekrardan ilaclar yumurta olgunlastimi,dollendimi stresi yaşamadan bu dondurulmuş transfer başarılı olur..kocanin kıymetini bil orjinal fikirlere sahip
vaktim varmı daha bana buyun 10 üzeri olması gerekirdi elimizden geleni yapacağız ama durum sıkıntılı diyince çok ne yapacağımı şaşırdım...
Bence spermler gittikçe düşüyor,yaş ilerledikçe yani...
Evet canim yarın transfer var ama bundan önceki gibi hiç panik stres yapmiyacam...idrara çok sikisiktim bundan önce ne bebek nede başka bişey vardı tek derdim cisimi yapmaktı..ama bu sefer daha deneyimliyim oyle olmayacam
Bende hemen kalkıp tuvalete gitmeyeceğim bende bunu bilyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?