yaz doneminde sicaktan tam tersi sperm kalitesi dusuyor kizlar:))
Anaaamm ne diyorsun
Evet canim yarın transfer var ama bundan önceki gibi hiç panik stres yapmiyacam...idrara çok sikisiktim bundan önce ne bebek nede başka bişey vardı tek derdim cisimi yapmaktı..ama bu sefer daha deneyimliyim oyle olmayacam
spermde dusuyor yumurta sayisida cnm yas cok etken..
Anaaamm ne diyorsun
kız benim amh düşük diye nerdeyse başka bi şey istemediler... eski belgelerimi verdim ve hsg de çektirmedim. hatta eşimden spermiogram bile istemediler, eski spermiogram değerlerini yazdılar tamam....
0,79... ama ben bursa uludağ üniversitesi fakülte için söyledim bu arada.... hani başka yerler bi şeyler isterse diye diyim dedimCanim amh degerin kac?benimde elimde amh sonucum var.seninki kac ona gore gideyim diye soruyorum canim?
yaz sonu tedavi olacagizyaa cnmmm hava serinler.
Ama spermin uretilmesi 70 gunde bir oluyormus,beklerken bozulur mu bilmiyorum ben ama gene de yazin laptoplari kucaklarinda oturmasinlarsicak gunlerde aksamlarda bacakarasina buz kalibi koymak lazim,fazla isinmasinlar diye
kızlarrrr helppppp:18:
Şimdi idrar testi yaptım hayalet çizgi var!!! Sabah da yapacağım çok korkuyorummm ne demek buuu? kimyasal değildir di mi
Ama spermin uretilmesi 70 gunde bir oluyormus,beklerken bozulur mu bilmiyorum ben ama gene de yazin laptoplari kucaklarinda oturmasinlarsicak gunlerde aksamlarda bacakarasina buz kalibi koymak lazim,fazla isinmasinlar diye
cumartesi canım bugün 9. gün
cumartesi canım bugün 9. gün
daha 4 gün var, idrar testine pek güvenme çünkü o çizgi hamile olduğunu da gösterir kimyasal gebelik olduğunu da hatta ilaçlardan dolayı olduğunu da sen en iyisi cumartesiyi bekle
iyi de vücut sürekli sperm üretmiyo ki... sperm aldıkları yerler de özellikle serinletiliyo zaten... ben bunun bir etken olduğu zannetmiyorum....
yenilen-içilen şeyler, alkol sigara kullanımı ve yaş bence en önemli etkenler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?