2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kızlar 9. gün idrar testi saat 16:45 12. güne kadar yapacağım koyulaşırsa ne ala! koyulaşmazsa bye bye happiness!

ben herkes için söylüyosun diye düşündüm tatlım... pardon

yok erkek faktörü bizde... evet sürekli sıcak ortamlarda çalışmak, sıkı çamaşırlar vs. bunları biliyorum ama hani yaz aylarının sıcaklarının etkilediğini düşünmüyorum demek istemiştim. 2 ay neden bekliyo ki spermler?? beklerken soğuk yerlerde bekletilmiyo mu ayrıca????

canım skrotum içinde erkek bünyesinde bekliyor.. azosperm değilsen yada tese olmayacaksa önden gidip sperm verilmiyor biz nezaman tedaviye başlarsak opu günü eşimizde sperm veriliyor.. o yüzden eşlerimizde bekliyor.. 72 günde bir üretiliyorya sperm..

kız o terlikler ne çizgin var gülüm benim inşallah koyulaşır iğnenin etkisi geçer inşallahhhhhhh

Hey Allahım dikkat ettiği şeye bak Çok sıcak anam yanıyom biliyon mu? iğne etkisi ne ola ki? ben crinone jel ve estrofem kullanıyom bacım o kadar 6. gün hatırlarsan çizgi yoktu negatifti! şu an adet sancıları çekiyom sence kimyasal mı:18::18::18:

çatlatma iğnesine gitti aklım allah aşkına iyice kafayı yedim hatırlarsan 6.günden sonra koyulaşmaya başlamıştı benimki.seninkide gayet belli kuzum kimyasal falan deme şimdilik bir gebelik var sonuçta.idrarı ister hergün takip et ister kanla takip et sonucuna az kaldı kuzum dayan hayırlara vesile olsun inşallah

Bende hemen kalkıp tuvalete gitmeyeceğim bende bunu bilyorum

Yarin ki transferin simdiden hayirli olsun canim gecen sefer wc icin ne kadar bekleyebilmistin? 30-40dk bekleyebilmis miydin?

Amiyane tabiri ile o zaman ki "işemek" kadar güzel bir şey yok
Bahsi geçmiş okudum ama daha geriye gidemedim en yakınlardan alıntıladım.
Daha önce çok rahat ettim bilmiyorum deneyeniniz var mıdır.
Yandan cırtlı yetişkin bezi aldım. Sürgü vs için bel kaldır indir ile uğraşmadım çok ama çok rahat ettim...
(Çok işeyeceğim diye koccaman almıştım ama olsun)

En azından bir süre psikolojik olarak kalmayayım tutayım derken daha çok sıkışmanın gerginliğini yaşatmıyor.
Altına da şu ameliyat sonrası hastanelerin koyduğu ıslaklık geçirmez bezlerden koyulmuş hazır bekliyor oluyor.
Bilgi için paylaşayım dedim belki denersiniz
Sevgiler

Son düzenleme:

Bende yasaklamistim,kucagina almayi..genelde aksamlari oyle otururduk eskiden( sonra ben vitamin ve keciboynuzu kurunu sart kostum,mecbur icti onlari.birde alkolu yasakladim,sik icmesede disari cikinca icerdik,bitti bunlar.bi farki oldumu bilmem ama ben igne yapiyosam sende bisiiler yapacaksin demistim bir de esim dis ameliyati olacakti antibiyotik kullanmasi gerek oldugu cin erteliyoduk sonra dr sordum,kullansin hatta iyi bile gelir dedi..en kotusu atesli hastalik,grip filan gecirince sayi dusuyormus.kis da o yuzden iyi degil aslinda...

bundan şunu anlıyoruz değerler kötüyse her mevsim bi bahane hep oluyor:))

Almanyanin neresinde kaliyorsun Ben de almanya oturuyorum😄😄

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bıdıkımı ziyeret ettim pazara gittim yemek yaptım şimdi oturdum bu işler neden hiç bitmiyor ya

bıdıkımı ziyeret ettim pazara gittim yemek yaptım şimdi oturdum bu işler neden hiç bitmiyor ya

ya ben napayım kız,işe geliyom 1,5 saat yol gidiyom yine öyle..eve git iş bitmez.Allahtan bu aralar akşam yemeği derdim yok diyetteyiz

Evet canim yarın transfer var ama bundan önceki gibi hiç panik stres yapmiyacam...idrara çok sikisiktim bundan önce ne bebek nede başka bişey vardı tek derdim cisimi yapmaktı..ama bu sefer daha deneyimliyim oyle olmayacam

Anaaamm ne diyorsun

Ben her 2 transferimde de Yaklasik 40 Dk yattim,dayandim.ilki devlette tranfer sonrasi ayni yatakta biraktilar beni,sure dolunca kalkip wc gittim,sonrasinda embriyo tutunmustu.
2.de hemen sedye ile odaya aldilar,cok zor bekledim.dr surguye izin vermedi bisi bisi kaslarini calistiriyomus da vs. dayan wc git daha iyi demisti.bide ben sikistim cok deyince,o kadar da cok yoktu ben gordum bekle diyor allaha sukur gene tutundu embriyom..demek ki bu sure yeterli,benim deneyimim bu
Bu arada hasta bezi iyi fikir,ilk yerdeki bi arkadas da ayni seyi yapmisti,kalkmamak icin..

Son düzenleme:
Ben de dikkat ettim sonra acaba yanlışmı gördüm dedim...yuuuppp süpeeer hadi bakalım kendine çok dikkat et..

Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz çok harika hissettiriyor...Ama geçen sefer de idrarda çok silik de olsa vardı...Hala sevinemiyorum...Bu 3. tedavim ve eşimden başka kuzenim ve dostum biliyor...Ailelere söyleyemedim hem de hiç...Allah yararbbi sen tüm bekleyenlerin yüzünü güldür...

canım bir duyum aldım da,bu rapor alma olayında tam teşekküllü hastaneden hamile kalabilir raporu alınıyormuş tüm doktorlara tek tek onaylatılıyormuş...son işlem buymuş..sen de öyle bişey yaptırdınmı

Suyu bari bi tık az ic de,birazcik yat bebelerin senle kalsin insallah

Hemsireye yalvarmistim biraz yapım çok sikisigim diye ama izin vermemişt.ama bu sefer kararında gidecem
Canim anladığım kadarıyla yani embriyolarim tutundu demissin ya annesin dimi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…