2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya ben napayım kız,işe geliyom 1,5 saat yol gidiyom yine öyle..eve git iş bitmez.Allahtan bu aralar akşam yemeği derdim yok diyetteyiz

canım çalışıp ev hanımı olmak ev işleryle uğraşmak ne zordur biliyorum bende çalıştım çünkii evlendikten sonra rabbim yardımcın olsun

Evet,rapor aldigin hastanede ben z.kamilde yaptirdim,kan sonuclari cikinca,tiroid usg,ekg,akciger filmi sonuclarin ile Dahiliye,Psikiyatri,Genel cerrahi dr larina gidip sonucunu onaylatiyorsun.1saat surmuyor.tup bebek yapmaya onay veriliyor.nihayetinde narkoza giriyorsun,hormon ilaclari aliyorsun.hakli olarak onaylamalari gerek.tup bebek icin onaylatmaya geldim deyince sirin sirin randevu almaya gerek kalmamisti bana

Hemsireye yalvarmistim biraz yapım çok sikisigim diye ama izin vermemişt.ama bu sefer kararında gidecem
Canim anladığım kadarıyla yani embriyolarim tutundu demissin ya annesin dimi şimdi?

İlki aralikta idi,kurtaj olmak zorunda kaldim.2.denemeyi haziran basi aptik.gectigimz ctesi pozitifi gordum transferimin 16.gununde cicegi burnundayim henuz muayeneye gitmedigim icin anneyim diyemiyorum,haftaya insallah.insallah senin test tarihinde,sen pozitifi bende bebegimi gorurum

Son düzenleme:

selam canım aşama yumurta baskılama aşamasındayım bugün doktordaydım iyi gelişmiş dedi kan tahlili istedi yarın tekrar gidicem sonuca göre doz düşürücekler sanırım önümüzdeki hafta başı gibi opu olur.evet süleymaniyede tedavi görüyorum canım

sagol canım evet öyleymiş bugün kontrolüm vardı çok güzel gelişmiş yumurtaların dedi doktor kan verdim yarın sonuca göre ilaç dozu düşürücek.bakalım herhalde hafta başı gibi opu olur diye düşünüyorum.sağol cevap verdiğin için.sen ne durumdasın

Selin gözünaydın tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
Bugün benim de 13. günüm. Ben de 15'e kadar sabrediyorum cuma günü kan vereceğim... Git gide daha zorlaşıyor beklemek.

Saol cnm insallah sanada nasip eder allahim idrar testi yapsana ein olursun ben 12.gun yapmistim pozitifti

Cnm dikkat et hamilesin bende once 10. Gun yaptim biraz silikti 12. Gunu tam netti simdi 18. Gun kanda hamile cikti sende insallah hamilesin dikkat et kendine

Canım cevabı bana yazdın heralde valla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi

Canım cevabı bana yazdın heralde valla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi
inşlh çizgi koyulaşır arkadaşım...kimyasal olmaz

Nasil yani benden daha bir de filmmi isteyecekler....oooo işim zor desene

Canim ya insallah cok yumurtan olur..ben de suleymaniyeye gittim cnm.evraklari verdim.bana adetin 21.gunune gel kan tahlili yapilacak dediler.bundan sonrasini yaxsrmisin.neler isteyecekler akciger filmi falan filan saglik raporu icin.detayli yazarmisin cnm ya.eger ugrastiracaksa özele mi gitsem diyorum.yoksa son islemmi bu.kac gunde rapor çıkıyor

Evet cnm cevabi sana yazmis..ama Allahmi soyletti ne :))))

İnsallah hayirlisiyla opu ve transferin gerceklesir..ben transferimin 16.gunundeyim,sonucum pozitif:) haftaya da kese muayeneine gdecegim

Aaa sen hamilemisin.cok sevindim cnm ya..insallah saglicakla büyür bebis. .

Evet canim,daha cok yeni:)) darisi basiniza insallah..rapor cikartmaya baslamssin neden bu kadar acele ediyosun canim,temmuz yerine agustosta baslasan? Yani en azindan devletten hakkini alirsin.ilaclar filan az tutmuyor.gene kendin bilirsin de tabi..bir de benim hastane ile seninkinin proseduru farkli olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…