ya ben napayım kız,işe geliyom 1,5 saat yol gidiyom yine öyle..eve git iş bitmez.Allahtan bu aralar akşam yemeği derdim yok diyetteyiz
canım bir duyum aldım da,bu rapor alma olayında tam teşekküllü hastaneden hamile kalabilir raporu alınıyormuş tüm doktorlara tek tek onaylatılıyormuş...son işlem buymuş..sen de öyle bişey yaptırdınmı
Hemsireye yalvarmistim biraz yapım çok sikisigim diye ama izin vermemişt.ama bu sefer kararında gidecem
Canim anladığım kadarıyla yani embriyolarim tutundu demissin ya annesin dimi şimdi?
günaydınn tüp bebeğin hangi aşamasındasın ? Bir de listede ismini gördüm süleymaniye doğum evinde tedaviye başlayacağın yazıyor...oraya gittinmi bilgi yazabilirmisin.Senin soruna cvp vermedim kusura bakma çünkü daha tüp bebeğin başındayım bilgim yok.
İyi aksamlar,ne guzel yumurtalarin buyumusler.normal zamanda da catlama zamani olur ya,ayni onun gibi..folikuller buyumus artik catlama onleyici ilaci vurmaya baslarsin sanirim.normalden cok daha fazla folikul olustugu icin akintinda cok olur,kolay gelsin:))
Selin gözünaydın tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
Bugün benim de 13. günüm. Ben de 15'e kadar sabrediyorum cuma günü kan vereceğim... Git gide daha zorlaşıyor beklemek.
Almanyanin neresinde kaliyorsun Ben de almanya oturuyorum😄😄
Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben de dikkat ettim sonra acaba yanlışmı gördüm dedim...yuuuppp süpeeer hadi bakalım kendine çok dikkat et..
Cnm dikkat et hamilesin bende once 10. Gun yaptim biraz silikti 12. Gunu tam netti simdi 18. Gun kanda hamile cikti sende insallah hamilesin dikkat et kendine
inşlh çizgi koyulaşır arkadaşım...kimyasal olmazCanım cevabı bana yazdın heraldevalla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi
Evet,rapor aldigin hastanede ben z.kamilde yaptirdim,kan sonuclari cikinca,tiroid usg,ekg,akciger filmi sonuclarin ile Dahiliye,Psikiyatri,Genel cerrahi dr larina gidip sonucunu onaylatiyorsun.1saat surmuyor.tup bebek yapmaya onay veriliyor.nihayetinde narkoza giriyorsun,hormon ilaclari aliyorsun.hakli olarak onaylamalari gerek.tup bebek icin onaylatmaya geldim deyince sirin sirin randevu almaya gerek kalmamisti bana
selam canım aşama yumurta baskılama aşamasındayım bugün doktordaydım iyi gelişmiş dedi kan tahlili istedi yarın tekrar gidicem sonuca göre doz düşürücekler sanırım önümüzdeki hafta başı gibi opu olur.evet süleymaniyede tedavi görüyorum canım
inşlh çizgi koyulaşır arkadaşım...kimyasal olmaz
Cnm dikkat et hamilesin bende once 10. Gun yaptim biraz silikti 12. Gunu tam netti simdi 18. Gun kanda hamile cikti sende insallah hamilesin dikkat et kendine
Canım cevabı bana yazdın heraldevalla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi
sagol canım evet öyleymiş bugün kontrolüm vardı çok güzel gelişmiş yumurtaların dedi doktor kan verdim yarın sonuca göre ilaç dozu düşürücek.bakalım herhalde hafta başı gibi opu olur diye düşünüyorum.sağol cevap verdiğin için.sen ne durumdasın
Evet cnm cevabi sana yazmis..ama Allahmi soyletti ne :))))
İnsallah hayirlisiyla opu ve transferin gerceklesir..ben transferimin 16.gunundeyim,sonucum pozitif:) haftaya da kese muayeneine gdecegim
Aaa sen hamilemisin.cok sevindim cnm ya..insallah saglicakla büyür bebis. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?