- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Evet canim,daha cok yeni:)) darisi basiniza insallah..rapor cikartmaya baslamssin neden bu kadar acele ediyosun canim,temmuz yerine agustosta baslasan? Yani en azindan devletten hakkini alirsin.ilaclar filan az tutmuyor.gene kendin bilirsin de tabi..bir de benim hastane ile seninkinin proseduru farkli olabilir..
Aaaa kız bu çok iyi bir fikir sağol canımAmiyane tabiri ile o zaman ki "işemek" kadar güzel bir şey yok
Bahsi geçmiş okudum ama daha geriye gidemedim en yakınlardan alıntıladım.
Daha önce çok rahat ettim bilmiyorum deneyeniniz var mıdır.
Yandan cırtlı yetişkin bezi aldım. Sürgü vs için bel kaldır indir ile uğraşmadım çok ama çok rahat ettim...
(Çok işeyeceğim diye koccaman almıştım ama olsun)
En azından bir süre psikolojik olarak kalmayayım tutayım derken daha çok sıkışmanın gerginliğini yaşatmıyor.
Altına da şu ameliyat sonrası hastanelerin koyduğu ıslaklık geçirmez bezlerden koyulmuş hazır bekliyor oluyor.
Bilgi için paylaşayım dedim belki denersiniz
Sevgiler
Valla o sebeple cok sorguluyorum canim.agustosta tam bayrama geliyor adetin ikinci günü. Yani bir ay daha atlamis oluyorum.erken rapor cikarsa beklerim ama iki ayi bulursa beklemem..
Eki Görüntüle 1161308
Eki Görüntüle 1161309
Kızlar 9. gün idrar testi saat 16:45 12. güne kadar yapacağım koyulaşırsa ne ala! koyulaşmazsa bye bye happiness!
Bu hiç kimyasal gebeliye benzemiyor canım, tebrik ederimbende test almıştım canım çekti gidip yapayım barim
Adetime 7 gün var ama ben idrar testi yaptım tabi ki ikinci çizgi çıkmadı, daha erken demeyin çünkü tedavisiz doğal yolla hamile kalmış olabilirim diye düşünen biri için bir hafta önceden çıkar diye düşünmem çok normal değil mi
Adetime 7 gün var ama ben idrar testi yaptım tabi ki ikinci çizgi çıkmadı, daha erken demeyin çünkü tedavisiz doğal yolla hamile kalmış olabilirim diye düşünen biri için bir hafta önceden çıkar diye düşünmem çok normal değil mi
Sututgart ya sen
Günaydın millettttttt
Hepimize şahane birgün diliyorum...
Çok mu sıcak banamı ateş basıyor
Ütü bu havada nasıl yapılır?
Kahvaltımı kim hazırlayacak?
Tüm gün evde mi oturmalıyım?
Bugün evde olup yarın mı dışarı çıkmalıyım?
Offf of ne çok derdim var benim
Hadi yaa öyle mi dersin?offf bilemiyorum nereden anladın ki kimyasal olmayacağını inşallah olmaz da dualarım kabul olur aamiinnn
Sen çok erken yapmışsın canım benim tedavisizse adetinin geçmesini bekle
Norrmal tabiki bak bi anda bakmissin ikinci cizgi sana el salliyor....
Belli mi olur,belki cikardiben de 2.tedaviye baslamak icin hastaneye gittim reglin 18.gunu,dr bhcg yaptir dedi,usg ile bakinca rahimde kucuuk bisii atiyo,hamile miin acaba dedi...allah allah 3-4.gunluk bebek gorunur mu dedim,kanda cikar hemen dediler.5cikti heyecanlandik.2gun sonra bi daha...meger nur topu gibi polipmis dr da beni durduk yere heyecanlandirmsti
Kuzum asil tedavisiz adetin gecince yapcaktin
Bebis Olsada 1hafta kala cikmayabilr neticede
Hem sabah ilk idrar derler hep bu satte olmaz sayilmaz bu yani
En iyisi adeti beklemek:)))
Ayyy phala bide suprizz yapiomus mu bebis canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?