2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese gunaydinnn
Musmutlu bir gun olsun bizim icin insallah
Bol pozitif haberler alalim hayirlisiyle ins

günaydın kızlar nasılsnız

Günaydın arkadaşlarııım
Kızlar dün akşam Salat-ı Tefriciye başladım niyeti de hepimiz için yaptım hepinizin tez zamanda hayırlı ve sağlıklısıyla hamile kalabilmesi için okuyorum...

İşte böyle...Bir kimyasal gebeliğin daha sonuna geldik...Yapacak bişey yok bu da benim kaderimde var...Ben çok yoruldum kızlar artık neden? diye sormaktan...Kan testi yaptırmayacağım ama buralarda olucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese gunaydinnn
Musmutlu bir gun olsun bizim icin insallah
Bol pozitif haberler alalim hayirlisiyle ins

Kızım dünkünden daha fazla belirgin çizgin, neden ya öyle diyorsun anlamadım

neden kimyasal olduğunu düşündün anlayamadım :44::44:gayette belirgin dünkindende koyu bir çizgi ayrıca kan testide günü geldiğinde yaptırmalısın lütfen ne olduğunu bilmeden yıpratma kendini

neden kimyasal olduğunu düşündün anlayamadım :44::44:gayette belirgin dünkindende koyu bir çizgi ayrıca kan testide günü geldiğinde yaptırmalısın lütfen ne olduğunu bilmeden yıpratma kendini

Birşey soracağım o zaman, cahilliğime ver lütfen

Dün yaptığım test duruyo üstü sararmış ama yinede 2.çizgi bugünküyle aynı gibi...o test artık bir işe yaramaz mı?yani kıyaslama yapmak açısından?

aaaaaaaaaaa ne demek cahiliğime ver bizde burada öğreniyoruz her şeyi canımm tabiki dünki ile kıyaslamanın bir anlamı yok ilk 10 dk fotosunu alıp bu günkinide alıp o iki resmi değerlendire bilirisn AMAAAAA BENCE GAYET NET GÖRÜNÜYOR ÜZME KENDİNİ VE BEBEĞİNİİİİİ

Artik duruma gore bakarsin da senden istemedier mi ekg,tiroid usg,akciger filmi? Ama benim raporum gecen sene 1,5 ayda cikti.ustelik araya 9gunluk kurban bayrami girdigi halde..umarim senin de cabuk cikar.

günaydın canm, hiç bunları istemediler ayrıca verdikleri evrak listesinde de bunlar yoktu,sonra yaptırın derlerse bilemem.orada yaptıran arkadaşımız var olmassa ondan bilgi alırım.Şu an ilaç aşamasındaymış

günaydın canım

günaydın canımm
ütüyü klimayı açıp yapabilürsün çok dahice oldu ama idare et
ütülerin bitincede dışarı çıkabülürsün
bugün işleririni bitirdiğin için yarında çıkabülürsün rahat rahat ohh missss

Yok kız yaa nerdeee nerdeee

hiç belli olmazzz Rabbim yeterki ol desin

kız koptum yaaa sabah sabah güldürdün, vallahi ben de bu ay doğal yolla kalayım diye kullanmadığım şey kalmadı.eşime vitamin,kendime jel,ovilasyon testi.Ya tam çatlayacağı zaman hergün paso ilişki oldu bu ay da tutmazsa eminim bir daha tutmaz

aaaaaaaaaaaaaaa sen ne kadar savurgan bir hatunsun hem klima açsın hem ütü olacak şeymi ben ne güzel at çöpe yenisini al dedim lütfen biraz tutumlu olalım

Son düzenleme:
huuu huuuuu günaydın hatunlarrrr
Herkese günaydınnnnn mutlu günler inş
Günaydın kızlarr..
Bol pozitifli bi gün olsunn. :))
Herkese gunaydinnn
Hava super sicak ....

günaydın cancagızlar
musmutlu bir gün ama sıcacık bir gün
Günaydın arkadaşlarııım
Kızlar dün akşam Salat-ı Tefriciye başladım niyeti de hepimiz için yaptım hepinizin tez zamanda hayırlı ve sağlıklısıyla hamile kalabilmesi için okuyorum...

canım benim ALLAH razı olsun
4444 tane okumak uzun sürer baya istersen burdan bizlerede verebilirsin
ben bi kere kendim okumaya kalktım da çok zorlandım baya uzun sürdü o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…