aaaaaaaaaaaaaaa sen ne kadar savurgan bir hatunsun hem klima açsın hem ütü olacak şeymi ben ne güzel at çöpe yenisini al dedim lütfen biraz tutumlu olalım
Eki Görüntüle 1161806
İşte böyle...Bir kimyasal gebeliğin daha sonuna geldik...Yapacak bişey yok bu da benim kaderimde var...Ben çok yoruldum kızlar artık neden? diye sormaktan...Kan testi yaptırmayacağım ama buralarda olucam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kığızz koptummmm vallahi
çöpe atınca nasıl tutumlu olunuyo :44:
O attıklarının yerine yenisini alacak illaki eee ozaman ben daha tutumluyum
bana daha belirgin gibi geldi..benim bir arkadaş da adetten iki gün önce yapmıştı.aynen böyle çıktı.ve şuan bebişi 1 yaşına girecek.İnşallah senin de öyle olur.umudunu kırma.Ben bu kadar çizgiyi bile hiç göremedim
Hava dışarda sıcakmış ama ben iş yerinde klima altın da anlamıyorum
herkes iyidir umarım..
ayrıca idrar testi pozitif çıkan arkadaşı da tebrik ederim
Eki Görüntüle 1161806
İşte böyle...Bir kimyasal gebeliğin daha sonuna geldik...Yapacak bişey yok bu da benim kaderimde var...Ben çok yoruldum kızlar artık neden? diye sormaktan...Kan testi yaptırmayacağım ama buralarda olucam
Günaydın arkadaşlarııım
Kızlar dün akşam Salat-ı Tefriciye başladım niyeti de hepimiz için yaptım hepinizin tez zamanda hayırlı ve sağlıklısıyla hamile kalabilmesi için okuyorum...
Eki Görüntüle 1161806
canım gebesin sen dün ki testin koyuluğunu bilmiyorum ama şunu söyleyim..
en son hatibulut arkadaşımız erkenden idrar takibi yapmaya başladı zaman zaman koyuluk açısından çizgiler birbirini tutmadı ve kimyasal bu gidiyo dedi..kendileri baya baya hamile şimdilerdeyakın dönem örneği bu...kan testi yaptırmak zorundasın peşin hüküm verip bebeğini üzme..
Hava dışarda sıcakmış ama ben iş yerinde klima altın da anlamıyorum
herkes iyidir umarım..
ayrıca idrar testi pozitif çıkan arkadaşı da tebrik ederim
Ben bu filmi daha 4 ay önce gördüm canım gerçi 11. gün bunlar kadar bile değildi...Yarın bir daha yaparım iyice görünmez olursa kimyasaldır...
canım gebesin sen dün ki testin koyuluğunu bilmiyorum ama şunu söyleyim..
en son hatibulut arkadaşımız erkenden idrar takibi yapmaya başladı zaman zaman koyuluk açısından çizgiler birbirini tutmadı ve kimyasal bu gidiyo dedi..kendileri baya baya hamile şimdilerdeyakın dönem örneği bu...kan testi yaptırmak zorundasın peşin hüküm verip bebeğini üzme..
yüreği kocaman hatun, Alllahım dualarını kabul etsin inşallah... önce senin güzel haberlerini alalım sonra da her birimiz verelim emiiiii
lütfen bebişine kimyasal demekten vazgeçer misin???? küscek sonunda sana
bi güvenemedin hatuna(bunu içimden geçirdikten sonra farkettim bebişe hatun dediğimi), doğurup yılllar yıllaaaarrr geçtikten sonra "ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum kızım" dersen içine doğcak kızının annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi diyeeee.....
bence de kan testi sonucu daha net verir,normalde idrar testini adetten 1 hafta sonra diyrolar ama gebelik testini adetten 3-5 gün önceden yaptırabiliyrosun..
bence de kan testi sonucu daha net verir,normalde idrar testini adetten 1 hafta sonra diyrolar ama gebelik testini adetten 3-5 gün önceden yaptırabiliyrosun..
Bugün ki yapacaklarım üzerine değerli yorumlarını ve fikirlerini benden esirgemeyen kızçelerime teşekkürlerimi sunuyorum
Tutumlu olmak bir ev hatununun ilk görevidir
Dermişiimmmmm...
Bir büyüğüm derdi ki ''erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın,yoksa rahata erer gözleri başka tarafa kayar'' derdi..
Yani adamları rahat ettirmemekte fayda var
Siz nasıl harika insanlarsınız yaa2 dakikada keyfimi yerine getirdiniz resmen...sabah 8:30'dan beri kimyasal bu öff pöff diye dolanıyorum evin içinde...İçerden horultularını duyduğum kocam kişisi de sinirlerimi zıplatıyo o ayrı
yüreği kocaman hatun, Alllahım dualarını kabul etsin inşallah... önce senin güzel haberlerini alalım sonra da her birimiz verelim emiiiii
lütfen bebişine kimyasal demekten vazgeçer misin???? küscek sonunda sana
bi güvenemedin hatuna(bunu içimden geçirdikten sonra farkettim bebişe hatun dediğimi), doğurup yılllar yıllaaaarrr geçtikten sonra "ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum kızım" dersen içine doğcak kızının annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi diyeeee.....
ben anlamadım bu durumda ütülencekler çöpe mi gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?