2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aaaaaaaaaaaaaaa sen ne kadar savurgan bir hatunsun hem klima açsın hem ütü olacak şeymi ben ne güzel at çöpe yenisini al dedim lütfen biraz tutumlu olalım

kığızz koptummmm vallahi
çöpe atınca nasıl tutumlu olunuyo :44:
o attıklarının yerine yenisini alacak illaki eee ozaman ben daha tutumluyum

Hava dışarda sıcakmış ama ben iş yerinde klima altın da anlamıyorum
herkes iyidir umarım..
ayrıca idrar testi pozitif çıkan arkadaşı da tebrik ederim

bana daha belirgin gibi geldi..benim bir arkadaş da adetten iki gün önce yapmıştı.aynen böyle çıktı.ve şuan bebişi 1 yaşına girecek.İnşallah senin de öyle olur.umudunu kırma.Ben bu kadar çizgiyi bile hiç göremedim

Ben bu filmi daha 4 ay önce gördüm canım gerçi 11. gün bunlar kadar bile değildi...Yarın bir daha yaparım iyice görünmez olursa kimyasaldır...

herkes iyidir umarım..

sevgili elam benden bahsediyorsun sanırım Kızlar da beni sakinleştirmeye çalışıyo...Çünkü bence kimyasal oldu:26: dünküyle aynı gibi çizgi...

canım gebesin sen dün ki testin koyuluğunu bilmiyorum ama şunu söyleyim..
en son hatibulut arkadaşımız erkenden idrar takibi yapmaya başladı zaman zaman koyuluk açısından çizgiler birbirini tutmadı ve kimyasal bu gidiyo dedi..kendileri baya baya hamile şimdilerdeyakın dönem örneği bu...kan testi yaptırmak zorundasın peşin hüküm verip bebeğini üzme..

Günaydın arkadaşlarııım
Kızlar dün akşam Salat-ı Tefriciye başladım niyeti de hepimiz için yaptım hepinizin tez zamanda hayırlı ve sağlıklısıyla hamile kalabilmesi için okuyorum...

yüreği kocaman hatun, Alllahım dualarını kabul etsin inşallah... önce senin güzel haberlerini alalım sonra da her birimiz verelim emiiiii

lütfen bebişine kimyasal demekten vazgeçer misin???? küscek sonunda sana

bi güvenemedin hatuna(bunu içimden geçirdikten sonra farkettim bebişe hatun dediğimi ), doğurup yılllar yıllaaaarrr geçtikten sonra "ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum kızım" dersen içine doğcak kızının annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi diyeeee.....

bence de kan testi sonucu daha net verir,normalde idrar testini adetten 1 hafta sonra diyrolar ama gebelik testini adetten 3-5 gün önceden yaptırabiliyrosun..

herkes iyidir umarım..

hoşgeldin canımmm
sen nasılsın bakalım

Ben bu filmi daha 4 ay önce gördüm canım gerçi 11. gün bunlar kadar bile değildi...Yarın bir daha yaparım iyice görünmez olursa kimyasaldır...

bence kan testi yaptır için rahat etsin böyle daha çok üzlüyorsun
ayrıca gayet de çizgi var hemen karamsar düşünme canım

Bugün ki yapacaklarım üzerine değerli yorumlarını ve fikirlerini benden esirgemeyen kızçelerime teşekkürlerimi sunuyorum
Tutumlu olmak bir ev hatununun ilk görevidir
Dermişiimmmmm...
Bir büyüğüm derdi ki ''erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın,yoksa rahata erer gözleri başka tarafa kayar'' derdi..
Yani adamları rahat ettirmemekte fayda var

Siz nasıl harika insanlarsınız yaa 2 dakikada keyfimi yerine getirdiniz resmen...sabah 8:30'dan beri kimyasal bu öff pöff diye dolanıyorum evin içinde...İçerden horultularını duyduğum kocam kişisi de sinirlerimi zıplatıyo o ayrı

bence kan testi yaptır için rahat etsin böyle daha çok üzlüyorsun
ayrıca gayet de çizgi var hemen karamsar düşünme canım[/QUOTE]

Eşim izin vermiyo

bence de kan testi sonucu daha net verir,normalde idrar testini adetten 1 hafta sonra diyrolar ama gebelik testini adetten 3-5 gün önceden yaptırabiliyrosun..

İdrar testi bu meraktan yapıyoruz ama ona göre karar vermek yanıltıcı olabiliyor...
En güzeli kan vermek..

ben anlamadım bu durumda ütülencekler çöpe mi gidecek

Duygusal gel gitler,Hassas ruh hali işte bunlar hep gebelikten
Normalde belki kocana takmayacaktın ama şimdi takıyorsun bu adam şimdi mi bu hale geldi eminim genel bir odunluk vardı hepBoşver sen onu bebek gelmiş ötesi var mı keyfini hiç birşey kaçırmasın buna müsaade etme lütfen..Şimde gebe olsam ben kocamın triplerinimi takarım umrumda bile olmaz...Karı koca arasındaki rutin gerilimler amaaannnn de geç..

annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…