- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Bugün ki yapacaklarım üzerine değerli yorumlarını ve fikirlerini benden esirgemeyen kızçelerime teşekkürlerimi sunuyorum
Tutumlu olmak bir ev hatununun ilk görevidir
Dermişiimmmmm...
Bir büyüğüm derdi ki ''erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın,yoksa rahata erer gözleri başka tarafa kayar'' derdi..
Yani adamları rahat ettirmemekte fayda var
Duygusal gel gitler,Hassas ruh hali işte bunlar hep gebelikten
Normalde belki kocana takmayacaktın ama şimdi takıyorsun bu adam şimdi mi bu hale geldi eminim genel bir odunluk vardı hepBoşver sen onu bebek gelmiş ötesi var mı keyfini hiç birşey kaçırmasın buna müsaade etme lütfen..Şimde gebe olsam ben kocamın triplerinimi takarım umrumda bile olmaz...Karı koca arasındaki rutin gerilimler amaaannnn de geç..
annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi
Eşim izin vermiyo
Cumartesiyi bekliyoruz canım kocam kişisi öyle diyo
bence kan testi yaptır için rahat etsin böyle daha çok üzlüyorsun
ayrıca gayet de çizgi var hemen karamsar düşünme canım
Yakın renk tonlarındaki 2 gömlekten biri çöpe gitse yeter kanımca
EŞİN KİŞİSİ SÜREKLİ EVDE Mİ İŞE FALAN GİTMİYO MU HASTANE UZAK MI..... DİYE UZAYIP GİDEN SORULARIM VAR
bir de kocalar tutumlu olsa,sen bir yerden kısarsın.o savruk harcar,milleti düşünür...büyükler doğru demiş.2 varsa kıracaksın.maddi yaptığın hiç bişey erkek milletinin gözüne görünmez
Yok yaww yerim ben o odunu bakma sen bana
hehehehe
ozaman 2 güncük daha sabretceksin tatlım
kan sonucunla taçlandıracağız hamişliğini bak gör
benim yaptığım gibi gizli yap
EŞİN KİŞİSİ SÜREKLİ EVDE Mİ İŞE FALAN GİTMİYO MU HASTANE UZAK MI..... DİYE UZAYIP GİDEN SORULARIM VAR[/QUOTE]Eşim izin vermiyo
Hahahah kızlar alemsiniz yahu
Eşim kişisi pilot ve 2 gün boşben kimyasal diyorum yok mu arttıran?
sevgili elam benden bahsediyorsun sanırımKızlar da beni sakinleştirmeye çalışıyo...Çünkü bence kimyasal oldu:26: dünküyle aynı gibi çizgi...
hoşgeldin canımmm
sen nasılsın bakalım
Yeterin açıklayamam dediği sır bu olsa gerek
Renk tonları madem yakın üst üste koyda ütüleyiver
editörüm civanım sana özel mesaj yolluyorum bi kontrol ediver bikaç gün önce attığımı görmedin zaten önce seni yerim çıtır çıtır ona göre
yine bana iş çıkar üst üste daha zor olur en iyisi oturduğum koltuğun altına koyayım düzleşir akşama kadar
annem bana kendi karnındayken bile güvenemedi
aman yaaa bi komşuya çık markete git ne biliyim bi yere çık işte, kuaföre git kaş bıyık aldırcam de.... Sonra da sıra vardı hayatım azcık bekledim dersin.... Pehhhhh....hahahah kızlar alemsiniz yahu
Eşim kişisi pilot ve 2 gün boşBen kimyasal diyorum yok mu arttıran?
evet ama flymom o zaman da karşı çıkıp, hayır hayır ben senin orda olduğuna güveniyodum da etrafındaki suya güvenemedim gibi bi şey diycek muhtemel
aman yaaa bi komşuya çık markete git ne biliyim bi yere çık işte, kuaföre git kaş bıyık aldırcam de.... Sonra da sıra vardı hayatım azcık bekledim dersin.... Pehhhhh....
Hay bu kadar akıl veren kadınbi de bunları becerebilse adam olcak da!!!!! Neyseeeeee
Ergunalı da öpesim geldi alıntılamamışım ama ergunal görebilir belkiiiii ver kız bi yanak
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca[/QUOTE
hahahahhahhahah ayhhh çok güldüm amayaa sen çok yaşa emi! Biraz ben de tek başıma negatif sonucu görmekten korkuyorum sanırım...yanıma destek arıyorum
evet ama flymom o zaman da karşı çıkıp, hayır hayır ben senin orda olduğuna güveniyodum da etrafındaki suya güvenemedim gibi bi şey diycek muhtemel
aman yaaa bi komşuya çık markete git ne biliyim bi yere çık işte, kuaföre git kaş bıyık aldırcam de.... Sonra da sıra vardı hayatım azcık bekledim dersin.... Pehhhhh....
Hay bu kadar akıl veren kadınbi de bunları becerebilse adam olcak da!!!!! Neyseeeeee
Ergunalı da öpesim geldi alıntılamamışım ama ergunal görebilir belkiiiii ver kız bi yanak
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca
hahahahhahhahah ayhhh çok güldüm amayaa sen çok yaşa emi! Biraz ben de tek başıma negatif sonucu görmekten korkuyorum sanırım...yanıma destek arıyorum
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca[/QUOTE
kızım yaa hala negatif diyosun ya pes yanı..
o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?