2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Peki
Şamar oğlanına döndüm vallahi 2 gün önceki adet sancılarım tak diye kesildi göğüslerim hiçbukadar güzel olmamıştı

valla kızlar çok korkuyommm

kızım yaa hala negatif diyosun ya pes yanı..
o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim şuan [/QUOTE]

yani düşük rakam demek istemiştim

Hahahahhahhahah ayhhh çok güldüm amayaa sen çok yaşa emi! Biraz ben de tek başıma negatif sonucu görmekten korkuyorum sanırım...yanıma destek arıyorum
elden ayaktan düşmicek kadar yaşıyım canım, gözüm toktur benim

Sabah kocam kişisine bozuldum azcık onun etkisi sanırım azcık coşmuş olabilirim yani

Gözlüğümü çantama koyup üzerimdeki tshortu duzelttim sağ yanından azcık yukarı kıvrılmış ve belim daha doğrusu bildiğiniz koca can simidimin bi bölümü görünüyodu... Neymiş efendim önce üzerimi toparlıycakmışım sonra gözlüğümü istediğim yere koyarmışım.... Hey allahım yaaaaa...... Can simidimden de tahrik olan olanadır eminim sabahın erken saatinde

hahahhaaaa ne o ya öyle nerden buldun kız o sütyenleri ? bu arada paçalı donlar olmamış ama onun yerine tanga yokmuydu

kuzucummm çalıştığın yerde mi sıcak Ozaman zor tabiki..
Benım burası buz gibi hatta azcık üşüyorum
inanmıycan ama klimamız var.... Var ama tasarruf tedbiri sebebiyle öğlenden sonra yada öğlene doğru açıyoz. Sütyen askısı hizasında da kocamn bi sivilce çıkmaya uğraşıyo....hırrrrrrrr

Son düzenleme:
transferimin 7.gunu ne karında şişlik ne de göğüslerde hassasiyet hiç bir sey yoooookkk bide 5.gün embriyosu testimede az kaldı

ve yine dahi fikirleriyle Canımız Editörümüz:130:EGUNAL

Öp yavrucuummmm nanaklarım senindir gerisi beyimin
bi kere benim nickim ergunal değil egunal sebebide şu; eşimin adı E ile başlıyor benimki G soyadımızda Ünal olunca egunal oldum ki ben R harfini nerden ekledin o kim kocamla aramıza neden R ile başlayan bir kimseyi ekledin acaba bebeğimizmi ki ooo Rüknettin yavrummmm benimmmm amayaa teyzesinin içine doğdun sen
Bu arada bugün çok anarşik gördüm seni eylem havandasın bende sana eşlik edeyim zira yumurtlama günlerindeyim her bi yanımıza özgürlük :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bugünlerde kocalar kişileri çok olmaya başlamış anlaşılan...Hatırlar mısın bilmiyorum geçen gece de beni ağlattı...Neymiş efendim yoğurt makinesi almışım herşeyi makine yapıyomuş ben ne işe yararmışım filan...:113::113::113::117::117:

transferimin 7.gunu ne karında şişlik ne de göğüslerde hassasiyet hiç bir sey yoooookkk bide 5.gün embriyosu testimede az kaldı

Klişe olacak ama belirti olacak diye bir kaide yok canım...
Evet genelde bir şekilde belirti veriyor ama belirtisiz gebe kalanlarıda ben yakınen biliyorum..
Ağlaya ağlaya test yaptırmaya gidip bu kez sevinçten ağlayanları biliyorum..
Sende belirtisiz gebe kalanlardan ol inşallah..

r yi nerder mi ekledim... kız e nin yanında ya, basılıvermiş ama tabi senin düşünce şeklinde güzel hazır yumurtlama günlerindeyken rüknettine işaret olabülüüüürrrrrr
bi de ona sormak lazımmış o ne işe yarıyomuş muş....hırrrrr

feci hırlama günüm, reglim yaklaştı ondanmı ki acebaaaaaa

Güldenimm bebeğimiz mi dedin ya aklıma hangi isim geldi biliyo musun? Rükneddin... Tövbeeeeeeee Ekmeleddin den de beter

valla beyefendiler kendileri telefona ve televizyona o kadar para verirler bizim aldığımız işimize yarayacak bize yardımcı olan şeyler gözlerine batar.Bizim nişanlıyken aldığım halı yıkamalı süpürgemin hala lafını yapar..o kadar para vermiştin falan diye

Kadınlar dayanışması

insalaaah güldencimm
ama umutlarımı kaybediyorum 2. denemem 2 tane 5.gün emb. verdiler biri 4ab biri 3 ab gibi bir sey harika dediler (anlamıyorum bu rakamlardan)
diğerinde de öle demişlerdi yarın test yaptırıp kurtulsam diyorum cıkjar mı senceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…