ama ya bak böle olmaz kii hala aynı şeyi diyorsun
tek başına negatif sonucu görmekten korkmak ne demek
kızz bizzzz kime diyozzzz sabahtırrrrr bebiş var göbüşünde ne negatifi yaaa
burdan yolla kanını ben götürcem hastaneye :94::94::94::94:
bu kdr negatif olmaa ama lütfen
Evet tatlım büyük sözü dinlemek lazım..
Tabii abartıya kaçmadan..
Şahsen ben öyle yapıyorum
Savurgan değilim aslında yapım gereği ama yardımcıda olmuyorum geleni harcadığımı düşünür köşeye attığımı bilmez..
İsrafada kaçmamalıyız tabii adamı rahat ettirmeyecez diye günaha gircez
he işte aynı benim taktik
elden ayaktan düşmicek kadar yaşıyım canım, gözüm toktur benim
Hahahahhahhahah ayhhh çok güldüm amayaa sen çok yaşa emi! Biraz ben de tek başıma negatif sonucu görmekten korkuyorum sanırım...yanıma destek arıyorum
evet ama flymom o zaman da karşı çıkıp, hayır hayır ben senin orda olduğuna güveniyodum da etrafındaki suya güvenemedim gibi bi şey diycek muhtemel
aman yaaa bi komşuya çık markete git ne biliyim bi yere çık işte, kuaföre git kaş bıyık aldırcam de.... Sonra da sıra vardı hayatım azcık bekledim dersin.... Pehhhhh....
Hay bu kadar akıl veren kadınbi de bunları becerebilse adam olcak da!!!!! Neyseeeeee
Ergunalı da öpesim geldi alıntılamamışım ama ergunal görebilir belkiiiii ver kız bi yanak
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca
inanmıycan ama klimamız var....kuzucummm çalıştığın yerde mi sıcakOzaman zor tabiki..
Benım burası buz gibi hatta azcık üşüyorum
ve yine dahi fikirleriyle Canımız Editörümüz:130:EGUNAL
evet ama flymom o zaman da karşı çıkıp, hayır hayır ben senin orda olduğuna güveniyodum da etrafındaki suya güvenemedim gibi bi şey diycek muhtemel
aman yaaa bi komşuya çık markete git ne biliyim bi yere çık işte, kuaföre git kaş bıyık aldırcam de.... Sonra da sıra vardı hayatım azcık bekledim dersin.... Pehhhhh....
Hay bu kadar akıl veren kadınbi de bunları becerebilse adam olcak da!!!!! Neyseeeeee
Ergunalı da öpesim geldi alıntılamamışım ama ergunal görebilir belkiiiii ver kız bi yanak
:92::92::92::92::92: Bu sıcaklardaaaaa.... Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağırasım var ayrıca
bu simgeler üzerine uzun uzadıya konuşmuştuk bi ara ama denk gelemedin demekki.....hahahhaaaa ne o ya öyle nerden buldun kız o sütyenleri ? bu arada paçalı donlar olmamış ama onun yerine tanga yokmuydu
elden ayaktan düşmicek kadar yaşıyım canım, gözüm toktur benim
Sabah kocam kişisine bozuldum azcık onun etkisi sanırım azcık coşmuş olabilirim yani
Gözlüğümü çantama koyup üzerimdeki tshortu duzelttim sağ yanından azcık yukarı kıvrılmış ve belim daha doğrusu bildiğiniz koca can simidimin bi bölümü görünüyodu... Neymiş efendim önce üzerimi toparlıycakmışım sonra gözlüğümü istediğim yere koyarmışım.... Hey allahım yaaaaa...... Can simidimden de tahrik olan olanadır eminim sabahın erken saatinde
bu simgeler üzerine uzun uzadıya konuşmuştuk bi ara ama denk gelemedin demekki.....
transferimin 7.gunu ne karında şişlik ne de göğüslerde hassasiyet hiç bir sey yoooookkk bide 5.gün embriyosu testimede az kaldı
r yi nerder mi ekledim... kız e nin yanında ya, basılıvermiş ama tabi senin düşünce şeklinde güzel hazır yumurtlama günlerindeyken rüknettine işaret olabülüüüürrrrrr
Öp yavrucuummmm nanaklarım senindir gerisi beyimin
bi kere benim nickim ergunal değil egunal sebebide şu; eşimin adı E ile başlıyor benimki G soyadımızda Ünal olunca egunal oldum ki benR harfini nerden ekledin o kim kocamla aramıza neden R ile başlayan bir kimseyi ekledin acaba bebeğimizmi ki ooo Rüknettin yavrummmm benimmmm amayaa teyzesinin içine doğdun sen
Bu arada bugün çok anarşik gördüm seni eylem havandasın bende sana eşlik edeyim zira yumurtlama günlerindeyim her bi yanımıza özgürlük:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bi de ona sormak lazımmış o ne işe yarıyomuş muş....hırrrrrBugünlerde kocalar kişileri çok olmaya başlamış anlaşılan...Hatırlar mısın bilmiyorum geçen gece de beni ağlattı...Neymiş efendim yoğurt makinesi almışım herşeyi makine yapıyomuş ben ne işe yararmışım filan...:113::113::113::117::117:
Öp yavrucuummmm nanaklarım senindir gerisi beyimin
bi kere benim nickim ergunal değil egunal sebebide şu; eşimin adı E ile başlıyor benimki G soyadımızda Ünal olunca egunal oldum ki benR harfini nerden ekledin o kim kocamla aramıza neden R ile başlayan bir kimseyi ekledin acaba bebeğimizmi ki ooo Rüknettin yavrummmm benimmmm amayaa teyzesinin içine doğdun sen
Bu arada bugün çok anarşik gördüm seni eylem havandasın bende sana eşlik edeyim zira yumurtlama günlerindeyim her bi yanımıza özgürlük:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Bugünlerde kocalar kişileri çok olmaya başlamış anlaşılan...Hatırlar mısın bilmiyorum geçen gece de beni ağlattı...Neymiş efendim yoğurt makinesi almışım herşeyi makine yapıyomuş ben ne işe yararmışım filan...:113::113::113::117::117:
o donu beyaz bayrak zanneden editörümüz canımız eRgunalımızı uyandırmıştımmmm...ben sonra da katıldım canım,çok yeniyim daha bu topikte...
valla beyefendiler kendileri telefona ve televizyona o kadar para verirler bizim aldığımız işimize yarayacak bize yardımcı olan şeyler gözlerine batar.Bizim nişanlıyken aldığım halı yıkamalı süpürgemin hala lafını yapar..o kadar para vermiştin falan diye
r yi nerder mi ekledim... kız e nin yanında ya, basılıvermiş ama tabi senin düşünce şeklinde güzel hazır yumurtlama günlerindeyken rüknettine işaret olabülüüüürrrrrr
bi de ona sormak lazımmış o ne işe yarıyomuş muş....hırrrrr
feci hırlama günüm, reglim yaklaştı ondanmı ki acebaaaaaa
Klişe olacak ama belirti olacak diye bir kaide yok canım...
Evet genelde bir şekilde belirti veriyor ama belirtisiz gebe kalanlarıda ben yakınen biliyorum..
Ağlaya ağlaya test yaptırmaya gidip bu kez sevinçten ağlayanları biliyorum..
Sende belirtisiz gebe kalanlardan ol inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?