he işte aynı benim taktik
İlk kez tüp bebek tedavisi yaptıracağım
r yi nerder mi ekledim... kız e nin yanında ya, basılıvermiş ama tabi senin düşünce şeklinde güzel hazır yumurtlama günlerindeyken rüknettine işaret olabülüüüürrrrrr
Güldenimm bebeğimiz mi dedin ya aklıma hangi isim geldi biliyo musun? Rükneddin... Tövbeeeeeeee Ekmeleddin den de beter
o donu beyaz bayrak zanneden editörümüz canımız eRgunalımızı uyandırmıştımmmm...
Eki Görüntüle 1161871
Şimdi siz diyonuz ki bu normal gebelik?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insalaaah güldencimm
ama umutlarımı kaybediyorum 2. denemem 2 tane 5.gün emb. verdiler biri 4ab biri 3 ab gibi bir sey harika dediler (anlamıyorum bu rakamlardan)
diğerinde de öle demişlerdi yarın test yaptırıp kurtulsam diyorum cıkjar mı senceee
A nın yanındada S var ben basıp amaSyaa yazıyormuyum
harfleri israf ediyorsun gereksiz kullanıp hiç caiz değil
He valla 1558752 yıllık kk kariyerimde senin sayende farketmiştim sallananların bayrak olmadığını
Valla ilk duyduğumda garip geldibilmiyodum beybi afedersin ben kendi ismimle de dalga geçebilirim sadece insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesinden hiç hoşlanmam
gitmeden şunu yazmasam içimde kalır ayol, kız seni dizime yatırır totişine beş kardeş izi yaparım bakkkkkkEki Görüntüle 1161879
Eki Görüntüle 1161880
Herhalde kimse iki tane kıytırık testi evirip çevirip önünüze koymamıştır...Umut fakirin ekmeğidir napalım
pardon yanlışlıkla israf da bulundum sonra bilerek bi daha israf ettim haklısın daha fazla israf etmiyimgidiyim çalışıyım ben, köpük tabldot için teknik şartname hazırlıyım, plastik kaşık çatal bardak özellikleri araştırıyım burda ne işim var ayol çok ayıp
o donu beyaz bayrak zanneden editörümüz canımız eRgunalımızı uyandırmıştımmmm...
Canım cevabı bana yazdın heraldevalla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi
inşallah arkadaşım
Eki Görüntüle 1161806
İşte böyle...Bir kimyasal gebeliğin daha sonuna geldik...Yapacak bişey yok bu da benim kaderimde var...Ben çok yoruldum kızlar artık neden? diye sormaktan...Kan testi yaptırmayacağım ama buralarda olucam
Bana aynı görünüyolar
Eki Görüntüle 1161879
Eki Görüntüle 1161880
Herhalde kimse iki tane kıytırık testi evirip çevirip önünüze koymamıştır...Umut fakirin ekmeğidir napalım
araba mııııııbayrak diye benimde çok sallamışlıgım var donları
bunları araba sanan bunlada sulama yapan Parsenimin de kulakları çınlasın
çınlasında gelsin inşallahhhhh
gitmeden şunu yazmasam içimde kalır ayol, kız seni dizime yatırır totişine beş kardeş izi yaparım bakkkkkk
Dün sana tebrik mesajı yazmıştım ama internetin azizliğinden gönderirken kesilmişti şimdi baktım gitmemiş ama dünden beri yazdıklarını okuyunca sana çok kızdım
benim testimde 9. gün çok silikti üstelik 10. gün ve 11. gün bile netleşmedi hep aynı görünümdeydi sen hamilesin üstelik bugünki test dünkünden daha koyu ama sen hala kendine eziyet ediyorsun zavallı bebişi üzüp duruyorsun yazık ama o miniciğe ne yapsın ancak hormon salgılayabiliyor adetin geçmeden o çizgi öyle kıpkırmızı olmaz yarında olmaz öbür günde olmaz ancak daha sonra koyulaşır lütfen topla kendini ve bir kan testi yaptır böyle devam edersen zaten kimyasala dönüşür sen hamilesin değilim diye beynini zorluyorsun yapma canımcığım lütfen üzme bebişi
Bak bunlar benim testim
O kıytırık test diyoki flyingmom çok fena hamile
Canım bariz fark var kimyasal deyip durma artık..
Bugün ki düne göre koyu çok belli...
inanmıycan ama klimamız var....Var ama tasarruf tedbiri sebebiyle öğlenden sonra yada öğlene doğru açıyoz. Sütyen askısı hizasında da kocamn bi sivilce çıkmaya uğraşıyo....hırrrrrrrr
araba mııııııparsene sevgilerrr öptüğümü söyleyin, kaçmam farz oldu artık
Ay kızlar o zaman sıkı durun seviniyorummmmmmmmmm
Cedrus sen hamileymişsinnn! Allah tamamına erdirsinBenim kafama takmamın sebebi ocak ayındaki kimyasalım...
sevgili elam benden bahsediyorsun sanırımKızlar da beni sakinleştirmeye çalışıyo...Çünkü bence kimyasal oldu:26: dünküyle aynı gibi çizgi...
bir de kocalar tutumlu olsa,sen bir yerden kısarsın.o savruk harcar,milleti düşünür...büyükler doğru demiş.2 varsa kıracaksın.maddi yaptığın hiç bişey erkek milletinin gözüne görünmez
insalaaah güldencimm
ama umutlarımı kaybediyorum 2. denemem 2 tane 5.gün emb. verdiler biri 4ab biri 3 ab gibi bir sey harika dediler (anlamıyorum bu rakamlardan)
diğerinde de öle demişlerdi yarın test yaptırıp kurtulsam diyorum cıkjar mı senceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?