2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
he işte aynı benim taktik

Hemen hemen her kadın köşeye bişiler atıyordur

İlk kez tüp bebek tedavisi yaptıracağım

Hoşgeldin tatlım..
Nerede başlıyorsun tedaviye..

r yi nerder mi ekledim... kız e nin yanında ya, basılıvermiş ama tabi senin düşünce şeklinde güzel hazır yumurtlama günlerindeyken rüknettine işaret olabülüüüürrrrrr

A nın yanındada S var ben basıp amaSyaa yazıyormuyum
harfleri israf ediyorsun gereksiz kullanıp hiç caiz değil

Güldenimm bebeğimiz mi dedin ya aklıma hangi isim geldi biliyo musun? Rükneddin... Tövbeeeeeeee Ekmeleddin den de beter

Ama sende o isimle dalga geçenlerdenmisin üzüldüm bak
Bir insanın ismi ile dalga geçilmemeli yaaa yütfeennn...
Hem isminin açıklaması dinimizle ilgili günaha girme kuzum

o donu beyaz bayrak zanneden editörümüz canımız eRgunalımızı uyandırmıştımmmm...

He valla 1558752 yıllık kk kariyerimde senin sayende farketmiştim sallananların bayrak olmadığını

Eki Görüntüle 1161871

Şimdi siz diyonuz ki bu normal gebelik?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buna yorum yapmam ben çünküüüüüüü
Biri eskimiş kurumuş test diğeri taze..
İkisininde yapıldıktan hemen sonra çekilmiş fotoları değerlendirilir...
Şimdi bakarsan kurumuş eski testin çizgisini daha koyu görürsün canımcım..
Dün çektiğini ve bugün çektiğini yan yana koy o zaman bişi derim..
Gerçi tek söylenecek şey gebesin..

Ama sende o isimle dalga geçenlerdenmisin üzüldüm bak
Bir insanın ismi ile dalga geçilmemeli yaaa yütfeennn...
Hem isminin açıklaması dinimizle ilgili günaha girme kuzum

Valla ilk duyduğumda garip geldi bilmiyodum beybi afedersin ben kendi ismimle de dalga geçebilirim sadece insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesinden hiç hoşlanmam

evet konulan embriyolar iyi canım tutunma ihtimalleri yüksek görülüyor..
yarın kan verebilirsin az da olsa bişi çıkar diye düşünüyorum..

Herhalde kimse iki tane kıytırık testi evirip çevirip önünüze koymamıştır...Umut fakirin ekmeğidir napalım

pardon yanlışlıkla israf da bulundum sonra bilerek bi daha israf ettim haklısın daha fazla israf etmiyim gidiyim çalışıyım ben, köpük tabldot için teknik şartname hazırlıyım, plastik kaşık çatal bardak özellikleri araştırıyım burda ne işim var ayol çok ayıp

Valla ilk duyduğumda garip geldi bilmiyodum beybi afedersin ben kendi ismimle de dalga geçebilirim sadece insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesinden hiç hoşlanmam

Gündemden dolayı hassasım bende herkes bişi yazıyor sosyal medyada gerginim anlayacağın sende yazınca yok artık burdada buldu beni dedim

Hiiii kıyamammmm bak bana bende kelimeleri bol bol harf ekleyip uzatıyorum sende kullan nolcak paramı veriyoruz
sarı kafalara bir ara çok kullanmayın tanesi 50 kuruş demiştim bir kızçeme o da inanmıştı garibim

o donu beyaz bayrak zanneden editörümüz canımız eRgunalımızı uyandırmıştımmmm...

bayrak diye benimde çok sallamışlıgım var donları
bunları araba sanan bunlada sulama yapan Parsenimin de kulakları çınlasın
çınlasında gelsin inşallahhhhh

Canım cevabı bana yazdın heralde valla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi

inşallah arkadaşım

Bana aynı görünüyolar

Dün sana tebrik mesajı yazmıştım ama internetin azizliğinden gönderirken kesilmişti şimdi baktım gitmemiş ama dünden beri yazdıklarını okuyunca sana çok kızdım
benim testimde 9. gün çok silikti üstelik 10. gün ve 11. gün bile netleşmedi hep aynı görünümdeydi sen hamilesin üstelik bugünki test dünkünden daha koyu ama sen hala kendine eziyet ediyorsun zavallı bebişi üzüp duruyorsun yazık ama o miniciğe ne yapsın ancak hormon salgılayabiliyor adetin geçmeden o çizgi öyle kıpkırmızı olmaz yarında olmaz öbür günde olmaz ancak daha sonra koyulaşır lütfen topla kendini ve bir kan testi yaptır böyle devam edersen zaten kimyasala dönüşür sen hamilesin değilim diye beynini zorluyorsun yapma canımcığım lütfen üzme bebişi
Bak bunlar benim testim

Eklentiler

• $9. gün.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $10. gün.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
bayrak diye benimde çok sallamışlıgım var donları
bunları araba sanan bunlada sulama yapan Parsenimin de kulakları çınlasın
çınlasında gelsin inşallahhhhh
araba mıııııı parsene sevgilerrr öptüğümü söyleyin, kaçmam farz oldu artık

gitmeden şunu yazmasam içimde kalır ayol, kız seni dizime yatırır totişine beş kardeş izi yaparım bakkkkkk

O kıytırık test diyoki flyingmom çok fena hamile
Canım bariz fark var kimyasal deyip durma artık..
Bugün ki düne göre koyu çok belli...

Ay kızlar o zaman sıkı durun seviniyorummmmmmmmmm

Cedrus sen hamileymişsinnn! Allah tamamına erdirsin Benim kafama takmamın sebebi ocak ayındaki kimyasalım...

inanmıycan ama klimamız var.... Var ama tasarruf tedbiri sebebiyle öğlenden sonra yada öğlene doğru açıyoz. Sütyen askısı hizasında da kocamn bi sivilce çıkmaya uğraşıyo....hırrrrrrrr

hımm o da zor be..
burda sabah sabah açıyorlarrr valla..neyse buna şükür bitanem ya.allahım dışarda çalışanlara yardım etsin

Ay kızlar o zaman sıkı durun seviniyorummmmmmmmmm

Cedrus sen hamileymişsinnn! Allah tamamına erdirsin Benim kafama takmamın sebebi ocak ayındaki kimyasalım...

Evet prensesim geliyor teyzesi bak benim testim seninkinden daha açık artık şu kara bulutları dağıt kafandan ve sevin tatlım hamilesin Allah'ın izniyle

sevgili elam benden bahsediyorsun sanırım Kızlar da beni sakinleştirmeye çalışıyo...Çünkü bence kimyasal oldu:26: dünküyle aynı gibi çizgi...

Kendini neden israrla boyle bir olumsuzluga itiyorsun anlamadim dogrusu.o kadar tedavi oluyorsun sonra kiytirik bir idrar testine mi teslim olacaksin?kan testi yapmaya degmez mi bu o kadar ugrastigin tedavi?
Kan test sonucu kesindir ama Dun ben cizgi gormemistim,bugun acikca gorunuyor.

bir de kocalar tutumlu olsa,sen bir yerden kısarsın.o savruk harcar,milleti düşünür...büyükler doğru demiş.2 varsa kıracaksın.maddi yaptığın hiç bişey erkek milletinin gözüne görünmez

Haklisin ama cimri adamla da haat gecmez.bunu bilir bunu soylerim.ben toparlarim,adami da toparlarim.gel gor ki cimri olsa adam yani tutumlu fena oluyo.arkadasimin kocasi oyle mesela,kadin makyaj malzemesi kalem alacak,diyomus ki bos ver,ne ise yarar?adam 10tl kuskaniyo,ki kadin da savruk bi tip degil..aman amaaan allah korusun boyle cimri adamlardan kadinlari..hayati zindan ediyor...

Canim umudunu neden kaybediyorsun?Normal hamile kalanlar da pit diye belirti asamiyorlar ki:) ben de hic belirti yasamadim,hala da yasamiyorum.sadece kan testlerim varBence test icin erken sanki,cts yaptir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…