- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Allah kabul etsin iyi yürekli arkadaşımGünaydın arkadaşlarııım
Kızlar dün akşam Salat-ı Tefriciye başladım niyeti de hepimiz için yaptım hepinizin tez zamanda hayırlı ve sağlıklısıyla hamile kalabilmesi için okuyorum...
Evet prensesim geliyor teyzesi bak benim testim seninkinden daha açık artık şu kara bulutları dağıt kafandan ve sevin tatlım hamilesin Allah'ın izniyle
canım selam şu en altta çıkan bebekli cetveli nasıl yaptın ben bulamıyorummm
Takılınca sor yinecanım selam şu en altta çıkan bebekli cetveli nasıl yaptın ben bulamıyorummm
günaydın canm, hiç bunları istemediler ayrıca verdikleri evrak listesinde de bunlar yoktu,sonra yaptırın derlerse bilemem.orada yaptıran arkadaşımız var olmassa ondan bilgi alırım.Şu an ilaç aşamasındaymış
evet konulan embriyolar iyi canım tutunma ihtimalleri yüksek görülüyor..
yarın kan verebilirsin az da olsa bişi çıkar diye düşünüyorum..
Merhaba hanımlar hepinize sevgiler
Doktorum ilk kontrolü 30 hazirana vermişti ama ben sabırsızlığımı yine konuşturup sabah başka doktora gittim karından baktı keseyi gördü ama bebek henüz görünmedi. Tabi sevinmek yine yok çünkü kist varmış 3,5-4 cm inşallah başıma bela olmaz hamilelikte. Dr zararsız dedi ama olmasaydı iyiydi.
bende de var canım o zaten hamilelik sürecinde büyüyor sonra eski haline dönüyor ilk hamileliğimden beri benimle bu doğumumda eğer sezeryanda alınırsa doktorumla konuşup aldırmayı düşünüyorum
Sevgili editorum z önce hastaneden geldim dondurulmuş bebeğini alarak,ben umutluyum insallah sonuçta güzel olur.benim kini 3. Gün dondurmislardi dün çözdüler bugün transfer ettiler gelişimi iyiymiş ama anlamadığım şimdi kaçın gün embeiyosu olduğu:26::26:
Sevgili editorum z önce hastaneden geldim dondurulmuş bebeğini alarak,ben umutluyum insallah sonuçta güzel olur.benim kini 3. Gün dondurmislardi dün çözdüler bugün transfer ettiler gelişimi iyiymiş ama anlamadığım şimdi kaçın gün embeiyosu olduğu:26::26:
İlkinde problem çıkarmadı mı sana? Niyeyse hep bi sevincim kursağımda kalıyor her aldığım bilgiyle ona canım sıkılıyor ama umarım bişey olmaz. Sağol canım.
Canım tebrik ederim inşallah hayırlı haberlerini de alırız İnşallah zamanı gelmiştir Rabbim tamamına erdirsin
Hayırlı uğurlu olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.
yaa arkadasim birsey sorucam kac tane dondurdular kac tane cozdulee ve kac tane embriyo yerleştirdiler
cok oldu ama bende temmuzda dondurulmuslarimi alicamm
adetin kacinci gunu transfer ettiler
asamalarini yazarsan cok mutlu olurum
inşallah sonucun pozitif olurr
Yok canım olmadı hatta bu bebeğimin kalp atışları için gittiğim doktor miyom var dedi bende evet ilk gebeliğimden beri var dedim o şimdi bu süreçte büyüyecek korkmana gerek yok dedi zaten geçen gittiğimde büyümüş ama bu normal dedi yine aldırmayı henüz konuşmadım çünkü daha sezeryana var
Haklisin ama cimri adamla da haat gecmez.bunu bilir bunu soylerim.ben toparlarim,adami da toparlarim.gel gor ki cimri olsa adam yani tutumlufena oluyo.arkadasimin kocasi oyle mesela,kadin makyaj malzemesi kalem alacak,diyomus ki bos ver,ne ise yarar?adam 10tl kuskaniyo,ki kadin da savruk bi tip degil..aman amaaan allah korusun boyle cimri adamlardan kadinlari..hayati zindan ediyor...
Gunaydin canimverilen evrak listesinde yoksa yoktur:) ne guzel isin bitmis,bisii kalmamis o zaman senin.insallah temmuz regli ile baslarsin tedaviye..ben kendim yastan dolayi cok acele ediyordum,buna ragmen hic bisii planlarimiza gore olmuyor hayatta onu ogrendim.kendince ilerliyor iste,ama mutlu sonu da hazirliyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?