Aman eli acik olsun daha iyi,senin alip ettiklerinde gozu olmaz:)Sen biriktirirsin nasilsa.. benimki de oyle,sana yapilan yatirim bana yapilmistir diyorcebinde akrep var derler aman uzak dursun..Benim eşimin eli açıktır yap et al giy der..ama iyicene eli açık :))))
süper o zaman ya canım,ben kk da okudum.Süleymaniyede en son gün tam teşekküllü hastaneden tüm doktorlardan sağlık raporu onayı alınıyormuş.hamile kalmasında sakınca yok diye bunu da özel hastanede 100 liraya yaptırmışlar 1-2 saatlerini almış.Son işlem buymuş.İnşallah çarşamba günü rapor aldığımız gün olur da temmuzda başlarım.Ben de yaştan acelem.bir de yumurta rezervim az.ya biterse kaygım var.
Merhaba hanımlar hepinize sevgiler
Doktorum ilk kontrolü 30 hazirana vermişti ama ben sabırsızlığımı yine konuşturup sabah başka doktora gittim karından baktı keseyi gördü ama bebek henüz görünmedi. Tabi sevinmek yine yok çünkü kist varmış 3,5-4 cm inşallah başıma bela olmaz hamilelikte. Dr zararsız dedi ama olmasaydı iyiydi.
Bnce ıyı yapmışsın gıtmekle en azında ne oldugunu görmüşşsun.. canm çok sevındım kesenın görunmesne inş sağlıklı gelişir hep..Canım zaten ılk kese görunuyor bebek 6 7. haftada görunuo kalp atışıyla beraber... inş o kistte kendlığınden kaybolur..
Canim her dr farklı farklı uyguluyor tedaviyi benim dr adetin 3. Günü Estrofem başladı,sabah akşam sonra bi hafta sonra kontrole çağırdı Estrofem 3 e çıktı,bide transferden 3 gün önce ceinoone jel başlattı bukadar.kişiye göre değişir ama adet olduktan 17_19 günleri arası alırsın bebeklerini.benim 1 tane donsurulmusum vardı onu transfer ettiler.zaten başkent devletin prosedürune uyuyor ilk iki transferde 1 tane transfer ediyorlar...ama başka yerler el altından 2_3 transfer yapıyorlar
Sevgili editorum z önce hastaneden geldim dondurulmuş bebeğini alarak,ben umutluyum insallah sonuçta güzel olur.benim kini 3. Gün dondurmislardi dün çözdüler bugün transfer ettiler gelişimi iyiymiş ama anlamadığım şimdi kaçın gün embeiyosu olduğu:26::26:
Evet canım rahatladım dış gebelik vs şüphesi gitti çok şükür. Sağolasın inşallah bi zararı olmazmış. Sen nasılsın? Kontrol ne zamandı pıhtı olayı için?
Evet canım rahatladım dış gebelik vs şüphesi gitti çok şükür. Sağolasın inşallah bi zararı olmazmış. Sen nasılsın? Kontrol ne zamandı pıhtı olayı için?
Aman eli acik olsun daha iyi,senin alip ettiklerinde gozu olmaz:)Sen biriktirirsin nasilsa.. benimki de oyle,sana yapilan yatirim bana yapilmistir diyorgiyim,suslenme,bakim malzemeleri acisindan
suleymaniyede kendi bunyelerinde yokmuyms diger branslar canim?z.kamilde hepsi vardi,o yuzden hic sikinti olmadi bende dedigim gibi 1-2saatte halletmistim..tabi ugrasamam diyorsan ozele gitmek de faydali olabilir:) calisiyor musun,evdeysen rahat gidip gelirsin..
Hadi bakalim ya cok heyecanli bence tedaviye baslama sureci..beni cok umutlandiriyordu,mutlu hissediyorum kendimi.korku filan hic olmadi.inaniyorum o umut,mutluluk iyi haberleri de getiriyor:)) gerci suan evde sicaktan bunalmis durumdayim ama olsun
Yasi rezervi de takma kafana,benimde azdi,38yasindayim. Ama hamileyimhersey olacagina variyor...
canım bende yenı doktordan geldım.. tam 5 hafta 5 gunlukmuş.. Allahıma şükür kan pıhtısı azalmş doktor sorun olmaz dedi..üstunde durmadı.. bebişimi gördumm hayırlısıyla 3m miş:) Kalp atışları seslı duyulmuyor çok kuçuk hemde zararlıymş ilerde duyarız dedi.. Şimdilik göz kırpması şeklınde kalbın attığını görduk.. rabbıme şükür..artık 3 hafta sonra çağırdı..
bebe asprını hala kullanıyormusun. doktora soyledım tamam kullan dedı yazdı.. kan pıhtısı kanama olmasın dıye vermemiş heralde.. ne işe yarıo o hap..
Bende Stuttgart a yakin oturuyorum tam olarak neresinde kaliyorsun stuttgartin
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bende Stuttgart a yakin oturuyorum tam olarak neresinde kaliyorsun stuttgartin
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım cevabı bana yazdın heraldevalla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi
canım hayırlı olsun :) bebişler sıkı sıkı tutunup göbüşünü doldursun inşallah :)
süper o zaman ya canım,ben kk da okudum.Süleymaniyede en son gün tam teşekküllü hastaneden tüm doktorlardan sağlık raporu onayı alınıyormuş.hamile kalmasında sakınca yok diye bunu da özel hastanede 100 liraya yaptırmışlar 1-2 saatlerini almış.Son işlem buymuş.İnşallah çarşamba günü rapor aldığımız gün olur da temmuzda başlarım.Ben de yaştan acelem.bir de yumurta rezervim az.ya biterse kaygım var.
Ohh çok şükür maşallah canım çok sevindim. Rahat bi nefes almışsındır :) Benim de hesaplayıcılarda 5+2 ultrason kağıdında 5 hafta 5 gün yazıyor bugün ama bebek gözükmedi karından baktığı için mi bilmem. Bi de iğneyi yaptırma artık dedi (progestan) bu dr ama yaptırmazsam kendi doktoruma bunun hesabını nasıl veririm diye düşünüyorum :)
Aman eli acik olsun daha iyi,senin alip ettiklerinde gozu olmaz:)Sen biriktirirsin nasilsa.. benimki de oyle,sana yapilan yatirim bana yapilmistir diyorgiyim,suslenme,bakim malzemeleri acisindan
suleymaniyede kendi bunyelerinde yokmuyms diger branslar canim?z.kamilde hepsi vardi,o yuzden hic sikinti olmadi bende dedigim gibi 1-2saatte halletmistim..tabi ugrasamam diyorsan ozele gitmek de faydali olabilir:) calisiyor musun,evdeysen rahat gidip gelirsin..
Hadi bakalim ya cok heyecanli bence tedaviye baslama sureci..beni cok umutlandiriyordu,mutlu hissediyorum kendimi.korku filan hic olmadi.inaniyorum o umut,mutluluk iyi haberleri de getiriyor:)) gerci suan evde sicaktan bunalmis durumdayim ama olsun
Yasi rezervi de takma kafana,benimde azdi,38yasindayim. Ama hamileyimhersey olacagina variyor...
Kullanıyorum canım pıhtılaşma sebebiyle düşük olmasını engelliyormuş diye biliyorum. İyi yapmışsın zararı olmaz çekinme.
o sağlıklı gebelik raporunu Avrasya Hastanasinden al canım.. 15 dk da alıyorsun.. yalnız Avrasyaya giderken mutlaka yanında sana ait 2 tane resim ve eşinin önceki dönemlere ait semen analiz testini götür cnm ürolog semeni görmeden imza atmıyor..
bizde son gün alıp Süleymaniyeye götürmüştük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?