2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cebinde akrep var derler aman uzak dursun..Benim eşimin eli açıktır yap et al giy der..ama iyicene eli açık :))))
Aman eli acik olsun daha iyi,senin alip ettiklerinde gozu olmaz:)Sen biriktirirsin nasilsa.. benimki de oyle,sana yapilan yatirim bana yapilmistir diyor giyim,suslenme,bakim malzemeleri acisindan

suleymaniyede kendi bunyelerinde yokmuyms diger branslar canim?z.kamilde hepsi vardi,o yuzden hic sikinti olmadi bende dedigim gibi 1-2saatte halletmistim..tabi ugrasamam diyorsan ozele gitmek de faydali olabilir:) calisiyor musun,evdeysen rahat gidip gelirsin..
Hadi bakalim ya cok heyecanli bence tedaviye baslama sureci..beni cok umutlandiriyordu,mutlu hissediyorum kendimi.korku filan hic olmadi.inaniyorum o umut,mutluluk iyi haberleri de getiriyor:)) gerci suan evde sicaktan bunalmis durumdayim ama olsun
Yasi rezervi de takma kafana,benimde azdi,38yasindayim. Ama hamileyim hersey olacagina variyor...

Bnce ıyı yapmışsın gıtmekle en azında ne oldugunu görmüşşsun.. canm çok sevındım kesenın görunmesne inş sağlıklı gelişir hep..Canım zaten ılk kese görunuyor bebek 6 7. haftada görunuo kalp atışıyla beraber... inş o kistte kendlığınden kaybolur..

Evet canım rahatladım dış gebelik vs şüphesi gitti çok şükür. Sağolasın inşallah bi zararı olmazmış. Sen nasılsın? Kontrol ne zamandı pıhtı olayı için?

teşekkür ederim benim doktorumda devletin prosedurunu uyuyor :)

canım hayırlı olsun :) bebişler sıkı sıkı tutunup göbüşünü doldursun inşallah :)

Evet canım rahatladım dış gebelik vs şüphesi gitti çok şükür. Sağolasın inşallah bi zararı olmazmış. Sen nasılsın? Kontrol ne zamandı pıhtı olayı için?

canım bende yenı doktordan geldım.. tam 5 hafta 5 gunlukmuş.. Allahıma şükür kan pıhtısı azalmş doktor sorun olmaz dedi..üstunde durmadı.. bebişimi gördumm hayırlısıyla 3m miş:) Kalp atışları seslı duyulmuyor çok kuçuk hemde zararlıymş ilerde duyarız dedi.. Şimdilik göz kırpması şeklınde kalbın attığını görduk.. rabbıme şükür.. artık 3 hafta sonra çağırdı..

Son düzenleme:

bebe asprını hala kullanıyormusun. doktora soyledım tamam kullan dedı yazdı.. kan pıhtısı kanama olmasın dıye vermemiş heralde.. ne işe yarıo o hap..

yokmuş canım süleymaniye de avrasya hospital i öneriyrolarmış.Gidin yaptırın diye.1-2 saatse uğraşıırm canım.bu kadar uğraşmışım onu da hallederim.yazık acıyorum paraya.sonuçta her ay sgk ya para ödeniyor.işime yaramayacaksa ne yapayım değilmi.Emekliliği sgk ya güvenip beklemek kabahat.en azından sağlık hakkımızdan yararlanalım senin dediğin gibi....ne düşüncen bilmiyorum ama ancak 3 çocuk yapın demeyi biliyorlar.imkan verseler biz 1 tane bile yapamıyoruz

Ohh çok şükür maşallah canım çok sevindim. Rahat bi nefes almışsındır :) Benim de hesaplayıcılarda 5+2 ultrason kağıdında 5 hafta 5 gün yazıyor bugün ama bebek gözükmedi karından baktığı için mi bilmem. Bi de iğneyi yaptırma artık dedi (progestan) bu dr ama yaptırmazsam kendi doktoruma bunun hesabını nasıl veririm diye düşünüyorum :)

bebe asprını hala kullanıyormusun. doktora soyledım tamam kullan dedı yazdı.. kan pıhtısı kanama olmasın dıye vermemiş heralde.. ne işe yarıo o hap..

Kullanıyorum canım pıhtılaşma sebebiyle düşük olmasını engelliyormuş diye biliyorum. İyi yapmışsın zararı olmaz çekinme.

Bende Stuttgart a yakin oturuyorum tam olarak neresinde kaliyorsun stuttgartin

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım cevabı bana yazdın heralde valla pek ümitlenmek istemiyorum...2 sayfa öncesine bak resim koydum...12.güne kadar koyulaşmazsa maalesef yine kimyasal...İnşallah koyulaşacak diye avutuyorum kendimi

Cnm yaptinmi bugun test kacinci gun oldu ilk denemenmi cnm olur insallah dur bekleyelim

Kizlar sorum var ben romatizma hastasiyim gunde 5 mg kortizon kullaniyorum bu nun bebegime zarari olurmu bilen varmi doktorlar olmaz diyor ben korkuyorum yaaaa

o sağlıklı gebelik raporunu Avrasya Hastanasinden al canım.. 15 dk da alıyorsun.. yalnız Avrasyaya giderken mutlaka yanında sana ait 2 tane resim ve eşinin önceki dönemlere ait semen analiz testini götür cnm ürolog semeni görmeden imza atmıyor..
bizde son gün alıp Süleymaniyeye götürmüştük..

Son düzenleme:

sağol canım benm ..inş sende kalp atışını duyarsın hayırlısıyla. nasıl rahatladım bılemezsın. dun gece çok korkmuştum telaş oldum ya zarar verdıyse kalbı atmazsa dıye.Nettekı hesaplıyıcı ıle doktorun hesabı aynı oldu bende.. senınle 2 gun olduguna göre 5+2 dir senınkı..Benım doktorumda hıç alttan bakmadı. karnımdan görundu.. Benımde (proluton) iğnem var bi tanesını vuruldum geçen hafta.. diğerinide pazar vurulcam. aynı iğne mı oluyor, kalçadan oluyorum. Diğer doktorun ne zman çağırmıştı, ben gelmek istıyorum dersın olmazsa, hem sormuş olursun aslında..bılemedım kı nıye vurulma dedki.

Son düzenleme:

Süleymaniyenin kendi bünyesinde var canım bize hatta illa burada çıkartacaksınız demişlerdi ben uğraşmamak için Avrasyadan alacağım demiştim.. tüp bebeği dışarda yaptıracaksanız Avrasyadan alabilirsiniz demişlerdi..
Süleymaniye yok eko yok ciger filmi falan tonla şey çektiriyor ondan sonra sağlıklı gebelik geçirir evrağı veriyor ve bu filmlerede yüzde alıyor ücretsiz yapmıyor aynı kapıya geliyor.. çok oyalıyor en iyisi Avrasya 15 dk :))

yani onlar söylemeden avrasyaymı uğrayayım canm.çarşamba gidicem öncesinde halletsem olurmu. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…