2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ben zaten orada yapmak istemiyorum.Niyetim sgk anlaşmalı bir yerde yaptırmak...peki avrasya da filmler falan ne kadar.toplam ne ücret ödedin canım

yani onlar söylemeden avrasyaymı uğrayayım canm.çarşamba gidicem öncesinde halletsem olurmu. ?

ben zaten orada yapmak istemiyorum.Niyetim sgk anlaşmalı bir yerde yaptırmak...peki avrasya da filmler falan ne kadar.toplam ne ücret ödedin canım

cnm gitmeden oncesinde o tarafa yolun dusuyorsa alabilirsen sana kolaylik olur cunku o evragi mutlaka istiyorlar.. yada istersen istedikleri gun hemen Avrasyadan alip geri getirip arsivdeki kiza verebilirsiniz biz oyle yapmistik cunku zeytinburnu bana cok uzak..
Avrasya film falan istemiyor giriste sagda raporu takip eden kiz bi evrak veriyor o evragi bes alti doktora 15 dk da imza attiriyorsun en sonda bas hekime sonra yine o kiza kase yaptiriyon olay bukadar.. doktorlari randevusuz hemen hizla dolasin sadece imza alacagiz diyin zaten adamlar evragi taniyor direk imza atiyor.. 100 tl toplami.. :))

ah canım çok sağol ya çok yardımın oldu.ben önceden gider yaptırırım vaktim olursa.z.burnu işyerimden marmarayla 5 dk..birsey daha sormak istiyorum.Beni çarşamba adetin 21.günü çağırdılar eşinle gel dediler.ne işlem yapacaklar anlamadım.bilgin varmı

Hayırlı olsun transferin.

cnm adet hesaplamasini senmi yaptin artik onlarin adetle ilgili bi isi kalmamiski son asamaya gelmissiniz anladigim kadariyla.. raporunun kuruldan cikacagi gun esinle beraber cagiriyorlar.. rapor onaylandi diyorlar gerekirse esin uroligla bi gorusun diyorlar ayni kattaya adamin odasi sonra saglikli gebelik raporu getir diyorlar.. onuda verirsen on gun sonra gel raporunu al diyorlar..:)) on gun sonra raporu almaya gidince bi bakiyorsun rapor imzasizz dort ayri doktoru tum hastanede arayip bulup imzalatiyorsun.. bulamadigin izinli doktor varsada kasesini vurdurup imzayida yerine baska doktora attiriyordun.. arsivin yan odasindaki sari sacli doktorlar varya sener beyin odasindaki onlar izinde olanlarin yerine atiyorlar.. birde yaninda hep resimlerinizi tasi..iki tane..
sen hangi ozel hastanede yaptiracaksin karar verdinmi cnm.

Eşimizin sayı dğerleri düşükse kendimizi kandırmamızın bir anlamı yok, hiç olmaz kı dersen tabi olur Allahın işi fakat 1000 bir o da belki

Artık bunu böyle niyet ettim mesela bu gün 350 tane okudum geceye kadar daha da okurum, aslında çalışmasam üç dört günde bitiririm ama hem çalılı hem eve gelip yemek yap iş yap belki bu kadar kısa sürede bitmeyecek ama bitecek. Sonra tekrar niyet edeceğim ikiyüz ikiyüz paylaşırız.

aç karnına gel kan tahlili yapılacak dediler,ben de anlamadım saydım adetin 21.günü :)))) üroloğa da gittik zaten...eşimin arkadaşı istanbul tüp bebek merkezine gitmiş oraya gitmeyi düşünüyorum.sgk geçiyor.bahçelinin umut tüp bebekte de geçiyor..

Yok yok ilk önce ben yok hep beraber kalacağız inşallah yoksa ben sevinemem

Eşimizin sayı dğerleri düşükse kendimizi kandırmamızın bir anlamı yok, hiç olmaz kı dersen tabi olur Allahın işi fakat 1000 bir o da belki

millet kazayla hamile kalır bu da bize denk gelmez...değerler düşük zaten büyük sorun eşimde canım.varikosel var.

Bizde sayı 2 milyon morfolojide 0 ileri harekette çok düşük, sizde?

sayı 1.testte 22 milyon 2. ve 3.testi saymıyorum.çünkü 2.de cinsel perhiz 1,5 gündü.3.testte de kabın dışına taşırmış.
ikinci test 3 milyon 3.test 200 bin

hızda biraz yavaşlık var..
morfolojide sorun yok.

senin eşinde de mi varikosel var

:)) ac karnina gel diyorlarki su saglikli gebelik raporunu oradan cikartabilirsin diye onada kan veriyorsun tabi orada yaptiracam dersen..:))
ikisindede tedavi oldum cnmm.. hersey gonlunden gectigince gelissin...

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canimm

:)) ac karnina gel diyorlarki su saglikli gebelik raporunu oradan cikartabilirsin diye onada kan veriyorsun tabi orada yaptiracam dersen..:))
ikisindede tedavi oldum cnmm.. hersey gonlunden gectigince gelissin...

ay ne yaptırıcam orada, öldüm uğraşmaktan.Ablam orada yenidoğan yoğunbakımda hemşire...ama yien halledemedik.Gerçi ablam biraz sorunlu o konuda kendi bile gider özelde yaptırı herşeyini orada çalıştığı halde. neyse senin sonuç ne peki.istanbul tüp bebekten memnun kaldınmı ?

Kızlar merhaba bende transferimi oldum bekliyorum hayırlı sonuçları inşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla
Canım transferin hayırlı olsun inşallah güzek sonuçlar alırsın inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hepimiz için Sata-ı Tefriciye başladım inşallah Allahım seni sevindirir.
Evet var ama doktor ameliyat olmaya değmez dedi faydası olmazmış yani

Aret bey iyi bir doktor canım .. ben kendisini çok seviyorum ama biz hiç anlaşamadık.. gerçi o beni seviyordu hep assolistimiz geldi diyordu ve beni hep ikna ediyordu ama ben 7. tedavimi orada yaptırdımya daha kapsamlı araştırma ve inceleme vs herşey istedim artık .. bir ortak noktada anlaşamadık.. bıkmıştı artık her gün yeni birşeyle gitmemden.. yinede 3 tane embriyonun transferini yapmayı başardı klomenle ama tutmadı kısmet değilmiş.. erkek infertilitesi var bizde bendede tabi rezerv azlığı.. gidersen baştan ece embriyologla mutlaka görüş imsi iste.. embriyologla görüşmezsen atlanabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…