Kızlar merhaba bende transferimi oldum bekliyorum hayırlı sonuçları inşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla
Sevgili editorum z önce hastaneden geldim dondurulmuş bebeğini alarak,ben umutluyum insallah sonuçta güzel olur.benim kini 3. Gün dondurmislardi dün çözdüler bugün transfer ettiler gelişimi iyiymiş ama anlamadığım şimdi kaçın gün embeiyosu olduğu:26::26:
Eki Görüntüle 1161806
İşte böyle...Bir kimyasal gebeliğin daha sonuna geldik...Yapacak bişey yok bu da benim kaderimde var...Ben çok yoruldum kızlar artık neden? diye sormaktan...Kan testi yaptırmayacağım ama buralarda olucam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canim şimdide en zor kısmı basadi beklemek))
İnsallah sonuç olumlu olur dualarinizi eksik etmeyin
Ay acayip sıcak olduuuuuu (konya)
Canım sen konyada miydin hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsın nerede yaptırdın tedavını
Evet canım konyadayım novafertilde yaptırdım çok şükür hamileyim. Âmin inş... Sen nerdeysin? Ne aşamadasın canım?
Canım ben de Kızılay'da yaptırıcam nasip olursa...
Canım transferin hayırlı olsun inşallah güzek sonuçlar alırsın inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hepimiz için Sata-ı Tefriciye başladım inşallah Allahım seni sevindirir.
Evet var ama doktor ameliyat olmaya değmez dedi faydası olmazmış yani
Aret bey iyi bir doktor canım .. ben kendisini çok seviyorum ama biz hiç anlaşamadık.. gerçi o beni seviyordu hep assolistimiz geldi diyordu ve beni hep ikna ediyordu ama ben 7. tedavimi orada yaptırdımya daha kapsamlı araştırma ve inceleme vs herşey istedim artık .. bir ortak noktada anlaşamadık.. bıkmıştı artık her gün yeni birşeyle gitmemden.. yinede 3 tane embriyonun transferini yapmayı başardı klomenle ama tutmadı kısmet değilmiş.. erkek infertilitesi var bizde bendede tabi rezerv azlığı.. gidersen baştan ece embriyologla mutlaka görüş imsi iste.. embriyologla görüşmezsen atlanabiliyor..
Aret bey iyi bir doktor canım .. ben kendisini çok seviyorum ama biz hiç anlaşamadık.. gerçi o beni seviyordu hep assolistimiz geldi diyordu ve beni hep ikna ediyordu ama ben 7. tedavimi orada yaptırdımya daha kapsamlı araştırma ve inceleme vs herşey istedim artık .. bir ortak noktada anlaşamadık.. bıkmıştı artık her gün yeni birşeyle gitmemden.. yinede 3 tane embriyonun transferini yapmayı başardı klomenle ama tutmadı kısmet değilmiş.. erkek infertilitesi var bizde bendede tabi rezerv azlığı.. gidersen baştan ece embriyologla mutlaka görüş imsi iste.. embriyologla görüşmezsen atlanabiliyor..
Oraya raporlumu gittin canim.raporlu fiyatını merak ettim de
Kızlar bir hoca vaaz verirken duymuştum birbirimiz için yapılan dualar ve yağmurda yapılan dualar çok makbul müş. Geçenlerde birbirimiz için dualar etmiş ve amin demiştik, bu günde burada öyle bir yağmur başladı ki kendimi attım dışarı, dışarı çıktığım an akşam ezanı okundu ve yağmur altında hepimiz için dua ettim.
Kızlar bir hoca vaaz verirken duymuştum birbirimiz için yapılan dualar ve yağmurda yapılan dualar çok makbul müş. Geçenlerde birbirimiz için dualar etmiş ve amin demiştik, bu günde burada öyle bir yağmur başladı ki kendimi attım dışarı, dışarı çıktığım an akşam ezanı okundu ve yağmur altında hepimiz için dua ettim.
Rabbim duanı kabul etsin gönlü güzel kalvi temiz arkadaşım..bende en son tedavimde tefriciye okudum.ama ben dağıtmıştım.
Belki kalbi temiz, benim icin dua eden birinin duasını kabul eder diye düşüp dağıtmıştım.
Tefriciye niyetiyle bi çok kişi senin icin dua ediyor bence.
bide bagıslarken eltimin kızının sınıfîna gidip çocuklara kendim gidip hepsine çikolata dağıtmıştîm.
Ben bunu bitireyim birdaha yapacağım canım onu bölüşürüz
Ben bunu bitireyim birdaha yapacağım canım onu bölüşürüz
İnsallah hayirlisiyla opu ve transferin gerceklesir..ben transferimin 16.gunundeyim,sonucum pozitif:) haftaya da kese muayeneine gdecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?