2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba bende transferimi oldum bekliyorum hayırlı sonuçları inşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla

Kizlar transferiniz hayli olsun bebekleriniz sizinle olsun inslhh......

inşallah kimyasal gebelik değildir ben dün çok dikkatli bakmıştım ama çizgiyi görememiştim gözlerim bozuk dıye düşünüyorum ama bugun çizgiyi görebiliyorsam koyulaşmış demektir...

Teşekkür ederim canim şimdide en zor kısmı basadi beklemek))
İnsallah sonuç olumlu olur dualarinizi eksik etmeyin

İnşallah yüzün güler ve sonucun pozitif olsun en zor süreçte hayırlısı ile çarçabuk geçşin ve bebişin sıkı sıkı sana tutunsun inşallahhhhh

Canım sen konyada miydin hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsın nerede yaptırdın tedavını

Evet canım konyadayım novafertilde yaptırdım çok şükür hamileyim. Âmin inş... Sen nerdeysin? Ne aşamadasın canım?

Faydasi olanlar var canim.ama bir yil sabretmek lazim. ..

Aaa imsi ozel istek üzerine mi yapiliyor ? Biz de de ayni sorun var.benim esimin arkadasi tavsiye etmis orayi..imsi olmasi sart ikimizdeki sorundan dolayi...

Oraya raporlumu gittin canim.raporlu fiyatını merak ettim de

Allahım adet sancısı çekiyorum bugün 5. Günüm azda ateşlendim 37.5 yüksekmi nolur dua edin bebeğim tutunsun ((

Kızlar bir hoca vaaz verirken duymuştum birbirimiz için yapılan dualar ve yağmurda yapılan dualar çok makbul müş. Geçenlerde birbirimiz için dualar etmiş ve amin demiştik, bu günde burada öyle bir yağmur başladı ki kendimi attım dışarı, dışarı çıktığım an akşam ezanı okundu ve yağmur altında hepimiz için dua ettim.

Son düzenleme:
Oraya raporlumu gittin canim.raporlu fiyatını merak ettim de

benim baska yerlerde dahil kacinci denemem zaten sperm sayisi 600 bine dusmus hareket % 10 morfoloji 0.. Aret beye imsi istiyorum demistim ilk gittigimde ok demisti transferden sonra verilen kagitta baktimki icsi yapmislar cok uzuldum.. sonrakinde embriyologla gorustum nasil olur bu diye atlanmis diyorlar.. ondan sonrakinde imsi yaptilar.. raporlu 2500 canim.. son ikiyi orada oldum cnm. insallah guzell haberlerin gelir cnmm hayirlisi olsun..
bu arada suleymaniye 2. rapora alti ay icinde basvurursan bir haftada veriyor hicbirsey istemeden aklinda olsun...

canim benim Allah kabul etsin.. amin

Rabbim duanı kabul etsin gönlü güzel kalvi temiz arkadaşım..bende en son tedavimde tefriciye okudum.ama ben dağıtmıştım.
Belki kalbi temiz, benim icin dua eden birinin duasını kabul eder diye düşüp dağıtmıştım.
Tefriciye niyetiyle bi çok kişi senin icin dua ediyor bence.
bide bagıslarken eltimin kızının sınıfîna gidip çocuklara kendim gidip hepsine çikolata dağıtmıştîm.

Ben bunu bitireyim birdaha yapacağım canım onu bölüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…