Canim ya insallah cok yumurtan olur..ben de suleymaniyeye gittim cnm.evraklari verdim.bana adetin 21.gunune gel kan tahlili yapilacak dediler.bundan sonrasini yaxsrmisin.neler isteyecekler akciger filmi falan filan saglik raporu icin.detayli yazarmisin cnm ya.eger ugrastiracaksa özele mi gitsem diyorum.yoksa son islemmi bu.kac gunde rapor çıkıyor
Sekerim bende okurum bi dahaki sefere okudugunda..dualarin icin allah razi olsun sekerim benim
Allah gönlüne göre versin.dualarin insallah kabul olur.bi dahaki okuduğunda boluselim ama dua yi birbirimizin niyetine okuduğumuz icijndaha iyi olur
Bana yardım edecek kımse yokmu ??(
Canım bahsettiğin hastane hakkında hiç bilgim yok, şuan sayfa da pek kişi yok yarın bu mesajını tekrar at bilgisi olan varsa mutlaka sana yazarlar
canım ya 2. gün yada 3. gün istiyorlar testleri ve iğnelere başlamak için :) inşallah istediğin gibi olur :)
Artık bunu böyle niyet ettim mesela bu gün 350 tane okudum geceye kadar daha da okurum, aslında çalışmasam üç dört günde bitiririm ama hem çalılı hem eve gelip yemek yap iş yap belki bu kadar kısa sürede bitmeyecek ama bitecek. Sonra tekrar niyet edeceğim ikiyüz ikiyüz paylaşırız.
Teşekkür ederim canim,hayırlısıyla olur insallah bu sefer.
Senin tedavin nasıl gidiyor güzelim?
Slm arkadaslar araniza almanyadan yeni katiliyorum.ben kisaca kendimden bahsedim.9 yillik evliyim iki asilama ve bi tup bebek tedavi gecirdim malesef hepsindede negatif sonuc aldim.sansimi bide turkiyede denemek istiyorum bana memorial sisliyi tavsiye ettiler bu konuda bana yardimci olurmusunuz? simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim..
Anladım canım ozaman bidahakine beraber okuruz.
Allah kabul etsin Allah razı olsun
yine 350 iyi okumuşsun bence okdr işin arasında
destooocanımmm transfer olmuşsun
Rabbim sımsıkı tutunmasını nasip etsin.
bugün, yarın , 9 ay ve sonra ömür boyu Allah ayırmasın
eee test günü ne zaman:18::18::18::18:
canım memorialda tedavi gören arkadaşlarımız da var sana yardımcı olurlar
tam olarak öğrenmek istediğin şey nedir? sen tlfnla falan öngörüşme yaptın mı merkezle peki?
sayfa başında liste var memorialda yaptıran varmı bi göz gezdir istersen
Evet kuzum dün transfer yapıldı,insallah olur bu defa çok dua ettim.
Ayın 30 unda hastaneye gelin yapalim.dediler ama 29 pazar gunude yaptırabilirsiniz dediler geriye 9 gün kaldı yani:18::18:
Bu sefer taktik degistirtim,oyle idrara sıkışık değildim hatta sonda yapacaklardı yok ben sikisigim hissediyorum dedim allahtan sonra rahmin içini gördüler,odaya geçtikten yarım saat sonra felan kalkıp lavoboya gittim..bunu bukadar uzun anlattım çünkü en büyük kabusumdu
Herkese Hayırlı Cumalar
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
Ben pazartesi hemsirelerle gorustum "yetkili biri size geri donup bilgilendirecek "dedi henuz arayan kimse yok( basarili bi merkez mi? Sen nerden tedavi goruyon? Bana memorial disinda onerebilecegin bi merkez varmi?
yok yok iyi yaptın anlatcaksın tabi yahu
bize anlatmıcan da kime anlatacan
Hadi bakalım hayırlısı canımmmm 9 gün sonra burda hamiş haberini kutlarız inşallah
Rabbim ol desin ve olsun inşallah hayırlısıyla
eee sıkışık olup olmadıgına bakmadan mı sonda takcaklardı
Rahimin içini goremedi o yüzden sonda takacaktı laf aramızda çok sıkışık degildimama ben sikisgim diyince hemşire biraz daha sıkı bastırdı ultrasonla karnıma.sonra çok şükür gördüler.sonra bir ışık husmesi oraya yerlesti
canım ben izmirde tedavi gördüm ama malesef negatif
bizim sorunumuz eşimde morfolojiydi, bunun için IMSI ile sperm seçimi yapılsa belki sonuç daha farklı olurdu
ama o da gittiğim hastanede yoktu,bilemiyorum belkide nasip değilmiş.....
yani bende merkez arayışındayım anlayacağın şuan
sen ki yurtdışından geleceksin iyice araştır mutlaka
Rabbim yardımcın olsun.
peki sizde sorun neydi neden tedavi gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?