2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım şöyleki gene bu işlemleri tamamlaman bir ayı bulur.ben ilk adetliyken muayne olup kan verdim spnra aynı senin gibi 21.günde de kan verdim ve muayne oldum.akciğer filmi.ekg.rahim filmin varmı bilmiyorum ama oda gerekli.eşin için 3 ayrı zamanda spermigram gerekli bunlar tamamlandıktan sonra dahiliye,psikiatri,kadın doğum,genel cerrahi doktorları raporunu onaylıycak ve rapor heyete sunulucak.heyetin verdiği karara görede ya aşılama yada tüp bebek yada sorununuz ne bilmiyorum ama tedavi,ameliyat gibi karar çıkıcak gidişat ona göre belirlenicek.eğer çalışmayan biriysen çok uzun sürmez ama bunları tamamlaman.gene kafana takılan sorun olur sa yaz canım seve seve yardımcı olmaya çalışırım.senbilirsin ama özelde çok pahalı gücün varsa bilemem tabi..

Allah gönlüne göre versin.dualarin insallah kabul olur.bi dahaki okuduğunda boluselim ama dua yi birbirimizin niyetine okuduğumuz icijndaha iyi olur

Ben bu duaları sizlerin niyetine okuyorum canım ama bir daha kine bölüşelim

Slm arkadaslar araniza almanyadan yeni katiliyorum.ben kisaca kendimden bahsedim.9 yillik evliyim iki asilama ve bi tup bebek tedavi gecirdim malesef hepsindede negatif sonuc aldim.sansimi bide turkiyede denemek istiyorum bana memorial sisliyi tavsiye ettiler bu konuda bana yardimci olurmusunuz? simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim..

Tam bir gün oldu Salat-ı Tefriciye 500 tane okudum her gün böyle giderse en geç haftaya cumaya kadar biter Allah kısmet ederse belki daha da erken

canım ya 2. gün yada 3. gün istiyorlar testleri ve iğnelere başlamak için :) inşallah istediğin gibi olur :)

Evet canım şimdi tedaviye başladık ama d.kontrol hapı biestron bide bir çeşit multi vitamin verdi. Doğum kontrol hapının bitmesine 5gün kala estrofem mi ne onu içmeye başlayacağım.sonra iğnelere başlayacakmışım. Hayırlısıtla:))

Anladım canım ozaman bidahakine beraber okuruz.
Allah kabul etsin Allah razı olsun
yine 350 iyi okumuşsun bence okdr işin arasında
Teşekkür ederim canim,hayırlısıyla olur insallah bu sefer.
Senin tedavin nasıl gidiyor güzelim?

destooo canımmm transfer olmuşsun
Rabbim sımsıkı tutunmasını nasip etsin.
bugün, yarın , 9 ay ve sonra ömür boyu Allah ayırmasın
eee test günü ne zaman:18::18::18::18:

canım memorialda tedavi gören arkadaşlarımız da var sana yardımcı olurlar
tam olarak öğrenmek istediğin şey nedir? sen tlfnla falan öngörüşme yaptın mı merkezle peki?
sayfa başında liste var memorialda yaptıran varmı bi göz gezdir istersen

Evet kuzum dün transfer yapıldı,insallah olur bu defa çok dua ettim.
Ayın 30 unda hastaneye gelin yapalim.dediler ama 29 pazar gunude yaptırabilirsiniz dediler geriye 9 gün kaldı yani:18::18:
Bu sefer taktik degistirtim,oyle idrara sıkışık değildim hatta sonda yapacaklardı yok ben sikisigim hissediyorum dedim allahtan sonra rahmin içini gördüler,odaya geçtikten yarım saat sonra felan kalkıp lavoboya gittim.. bunu bukadar uzun anlattım çünkü en büyük kabusumdu

Ben pazartesi hemsirelerle gorustum "yetkili biri size geri donup bilgilendirecek "dedi henuz arayan kimse yok ( basarili bi merkez mi? Sen nerden tedavi goruyon? Bana memorial disinda onerebilecegin bi merkez varmi?

Herkese Hayırlı Cumalar
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...

yok yok iyi yaptın anlatcaksın tabi yahu
bize anlatmıcan da kime anlatacan
Hadi bakalım hayırlısı canımmmm 9 gün sonra burda hamiş haberini kutlarız inşallah
Rabbim ol desin ve olsun inşallah hayırlısıyla
eee sıkışık olup olmadıgına bakmadan mı sonda takcaklardı

AAMMIINnn canim eline diline saglik.

Ben pazartesi hemsirelerle gorustum "yetkili biri size geri donup bilgilendirecek "dedi henuz arayan kimse yok ( basarili bi merkez mi? Sen nerden tedavi goruyon? Bana memorial disinda onerebilecegin bi merkez varmi?

canım ben izmirde tedavi gördüm ama malesef negatif
bizim sorunumuz eşimde morfolojiydi, bunun için IMSI ile sperm seçimi yapılsa belki sonuç daha farklı olurdu
ama o da gittiğim hastanede yoktu,bilemiyorum belkide nasip değilmiş.....
yani bende merkez arayışındayım anlayacağın şuan
sen ki yurtdışından geleceksin iyice araştır mutlaka
Rabbim yardımcın olsun.
peki sizde sorun neydi neden tedavi gördünüz?

Rahimin içini goremedi o yüzden sonda takacaktı laf aramızda çok sıkışık degildim ama ben sikisgim diyince hemşire biraz daha sıkı bastırdı ultrasonla karnıma.sonra çok şükür gördüler.sonra bir ışık husmesi oraya yerlesti

tamam aramızda bu bir sır kalıcak
bir ışık husmesi sabah sabah yine güldürdün yaaa
işe gitcekmisin peki izinlimisin? öğretmendin diye hatırlıorum:44:

Esimde sperm hareketsizligi var ( bendede adet gecikmesi oluyo kimi doktor cikolata kisti var diyo kimisi yok diyo.bana memoriali.tavsiye ettiler gidenler memnun olarak geri donuyolar.bilmiyorum kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…