2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tamam aramızda bu bir sır kalıcak
bir ışık husmesi sabah sabah yine güldürdün yaaa
işe gitcekmisin peki izinlimisin? öğretmendin diye hatırlıorum:44:

Allah yüzünüzü hep guldursun datlummmmm.doğru hatirliyon ogretmnim gitsekde bişey yapmiyoz bu sene bize seminer diye bişey getirdiler.evde uzaniyim ama kalkıyorum vallahi dünden beri su almaya,tuvalete,o odadan odaya kalkıp yürüyorum vallahi.o ilk dakikalar ayağa kalkmadim ya benim için o önemliydi.burda bi tüp bebek dr embriyo 15 dakika içinde tutunur demisti

Esimde sperm hareketsizligi var ( bendede adet gecikmesi oluyo kimi doktor cikolata kisti var diyo kimisi yok diyo.bana memoriali.tavsiye ettiler gidenler memnun olarak geri donuyolar.bilmiyorum kafam cok karisik

anladım canım,geçmş olsun.çikolata kistinin tanısı bu kdr zor mu bilemiyorum, inşallah yoktur.
en pahalı tüp bebek merkezi memorial canım
bende çok duydum ismini başarısını ama istanbulda tedavi görme şansım olmadıgından araştırmadım
ensu nickli bi arkadaş var o orda tedavi görücek sanırım o da gelirse onla görüşürsün olur mu

ayyy aklım karıştııı okullar kapandı yaaa kığızzzzzzzzz
onu unuttum ben
ama olsun bak seminer varmış yinede varmış
ilk 15dk mı çok ilginçmiş hiç duymamıştım bende 40dk yatmıştım
sende güzelce dinlen madem evdesin tadını çıkar bebişin göbüşünde

Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim canim.senin ilk denemenmiydi?

Tskr ederim canim sen hangi hastanede tedavi goruyosun yada gordun? Bana tavsiye edebilecegin bi yer varmi ?

Canım ben Bursa Acıbademde tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Bursa da kalma durumun varsa tavsiye ederim.

500 yaptım canım dün akşam Birde ben bizden 2,5 saat uzaklıkta bir yere cenazeyede gittim çok sevdiğim komşumuzun annesi vefat etti e oralarda ağladık e birde geri dön yemek yap valla kudüm genede

Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim canim.senin ilk denemenmiydi?

ne demek canım burda bunun için bulunuyoruz
elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz
sevinçlerimiz üzüntülerimiz ortak

evet benimde ilk denememdi çok umutluydum ama malesef tutmadı
şimdi 2.deneme için eylül ekim gibi düşünüyoruz
bende laporoskopi oldum tek tüp tıkalıydı
histeroskopi oldum tüp bebek öncesi polip alındı
sana histeroskopi yapıldı mı peki? çizik falan atılıyo rahime emriyonun tutunması kolaylaşsın diye
ALLAH karşımıza hayırlı dr lar merkezler çıkarsın inşallah

500 yaptım canım dün akşam Birde ben bizden 2,5 saat uzaklıkta bir yere cenazeyede gittim çok sevdiğim komşumuzun annesi vefat etti e oralarda ağladık e birde geri dön yemek yap valla kudüm genede

hoşgeldin kuzumm
evet sonradan okudum 500 okumuşsun valla çok iyi
ben okuyamamıştım günde 500 tane
Ağzına yüreğine sağlık Rabbim kabul etsin İnşallah.
Allah rahmet eylesin komşunuzada

hoşgeldin kuzumm
evet sonradan okudum 500 okumuşsun valla çok iyi
ben okuyamamıştım günde 500 tane
Ağzına yüreğine sağlık Rabbim kabul etsin İnşallah.
Allah rahmet eylesin komşunuzada

Sağolasın canım, çok iyi teyzeydi çok tatlıydı, çok konuşkan neşeliydi, evlenirken çeyizime neler neler almıştı Allahım nur içinde yatırsın

tüm kalbimizle amin cuma gününün hürmetine

Amin canim.rabbim kismet ederse bende o siralar dusunuyom.hayir malesef bana oyle bisey yapilmadi.senin kac yumurtan olustu, kaci dollendi ve kac hucreliydi???

Ben bursa başkente gidiyorum ve eylül 1 den sonra fiyatlar artiyormus şimdi 3000 felmdi herhalde hastaneye ödenen eylülden sonra 4000 dondurulmuş transfer 1000 lira eylülden sonra 2000 olaakmis

Amin canim.rabbim kismet ederse bende o siralar dusunuyom.hayir malesef bana oyle bisey yapilmadi.senin kac yumurtan olustu, kaci dollendi ve kac hucreliydi???

14 yumi toplandı,6 sı döllendi 2 si gelişti,gerisi malesef gitti boşa
dondurulmuşumda kalmadı haliyle, 2 si transfer edildi 3.gün 8 hücreli kalitesini bilemiyorum
spermden dolayı döllenmediğini düşünüyoruz
peki ya senin?

Ben bursa başkente gidiyorum ve eylül 1 den sonra fiyatlar artiyormus şimdi 3000 felmdi herhalde hastaneye ödenen eylülden sonra 4000 dondurulmuş transfer 1000 lira eylülden sonra 2000 olaakmis

tüm hastanelerin mi fiyatları artacakmışşşşşşşş

Benimde 15 tanesi gelisti ikisi dollenebildi ve 3 gunluk 4 hucreliydi.drtorum spermden dolayi oldugunu soyledi.

canım ozaman sende mutlaka IMSI ile spermi seçtir
bazı hastanelerde var bu cihaz istanbulda da çok var hatta
normalde spermi 600 kat büyütüp seçiyorlar
IMSI ıle 6000-8000 kat büyütüp baş anomalisi vs herşeyi daha net görünüyor bi araştır
bende IMSİ olan merkez arıyorum bu yüzden izmirde tek bir merkezde var onuda ben istemiorum
bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

sağol canım çok teşekkür.inşallah sen de bebişine kavuşursun..bilgilendirmen için çok sağol en azından önceden bilgim onuyor ona göre davranıyorum

İstanbula gel canım burada çok var

Bılmıyorum sadece fıyat taplosu koymuslardı..bende acaba tüm özel hastanelerde mı artacak dıye dusundum

İstanbula gel canım burada çok var

istanbuluda isterim tabi ki de orda kalıcak yer sıkıntısı var
belki ozamana bi hal çaresi bulunur canım kim bilir
araştırıyoruz hala daha bakalım
ayy belki eylüle kadr kendiliğinden gelir bebişlerrr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…