tamam aramızda bu bir sır kalıcak
bir ışık husmesisabah sabah yine güldürdün yaaa
işe gitcekmisin peki izinlimisin? öğretmendin diye hatırlıorum:44:
Esimde sperm hareketsizligi var( bendede adet gecikmesi oluyo kimi doktor cikolata kisti var diyo kimisi yok diyo.bana memoriali.tavsiye ettiler gidenler memnun olarak geri donuyolar.bilmiyorum kafam cok karisik
Allah yüzünüzü hep guldursun datlummmmm.doğru hatirliyon ogretmnim gitsekde bişey yapmiyoz bu sene bize seminer diye bişey getirdiler.evde uzaniyim ama kalkıyorum vallahi dünden beri su almaya,tuvalete,o odadan odaya kalkıp yürüyorum vallahi.o ilk dakikalar ayağa kalkmadim ya benim için o önemliydi.burda bi tüp bebek dr embriyo 15 dakika içinde tutunur demisti
anladım canım,geçmş olsun.çikolata kistinin tanısı bu kdr zor mu bilemiyorum, inşallah yoktur.
en pahalı tüp bebek merkezi memorial canım
bende çok duydum ismini başarısını ama istanbulda tedavi görme şansım olmadıgından araştırmadım
ensu nickli bi arkadaş var o orda tedavi görücek sanırım o da gelirse onla görüşürsün olur mu
Tskr ederim canim sen hangi hastanede tedavi goruyosun yada gordun? Bana tavsiye edebilecegin bi yer varmi ?
Anladım canım ozaman bidahakine beraber okuruz.
Allah kabul etsin Allah razı olsun
yine 350 iyi okumuşsun bence okdr işin arasında
destooocanımmm transfer olmuşsun
Rabbim sımsıkı tutunmasını nasip etsin.
bugün, yarın , 9 ay ve sonra ömür boyu Allah ayırmasın
eee test günü ne zaman:18::18::18::18:
Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim canim.senin ilk denemenmiydi?
500 yaptım canım dün akşamBirde ben bizden 2,5 saat uzaklıkta bir yere cenazeyede gittim çok sevdiğim komşumuzun annesi vefat etti e oralarda ağladık e birde geri dön yemek yap valla kudüm genede
hoşgeldin kuzumm
evet sonradan okudum 500 okumuşsun valla çok iyi
ben okuyamamıştım günde 500 tane
Ağzına yüreğine sağlık Rabbim kabul etsin İnşallah.
Allah rahmet eylesin komşunuzada
Herkese Hayırlı Cumalar
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
ne demek canım burda bunun için bulunuyoruz
elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz
sevinçlerimiz üzüntülerimiz ortak
evet benimde ilk denememdi çok umutluydum ama malesef tutmadı
şimdi 2.deneme için eylül ekim gibi düşünüyoruz
bende laporoskopi oldum tek tüp tıkalıydı
histeroskopi oldum tüp bebek öncesi polip alındı
sana histeroskopi yapıldı mı peki? çizik falan atılıyo rahime emriyonun tutunması kolaylaşsın diye
ALLAH karşımıza hayırlı dr lar merkezler çıkarsın inşallah
Ben bursa başkente gidiyorum ve eylül 1 den sonra fiyatlar artiyormus şimdi 3000 felmdi herhalde hastaneye ödenen eylülden sonra 4000 dondurulmuş transfer 1000 lira eylülden sonra 2000 olaakmisne demek canım burda bunun için bulunuyoruz
elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz
sevinçlerimiz üzüntülerimiz ortak
evet benimde ilk denememdi çok umutluydum ama malesef tutmadı
şimdi 2.deneme için eylül ekim gibi düşünüyoruz
bende laporoskopi oldum tek tüp tıkalıydı
histeroskopi oldum tüp bebek öncesi polip alındı
sana histeroskopi yapıldı mı peki? çizik falan atılıyo rahime emriyonun tutunması kolaylaşsın diye
ALLAH karşımıza hayırlı dr lar merkezler çıkarsın inşallah
Amin canim.rabbim kismet ederse bende o siralar dusunuyom.hayir malesef bana oyle bisey yapilmadi.senin kac yumurtan olustu, kaci dollendi ve kac hucreliydi???
Ben bursa başkente gidiyorum ve eylül 1 den sonra fiyatlar artiyormus şimdi 3000 felmdi herhalde hastaneye ödenen eylülden sonra 4000 dondurulmuş transfer 1000 lira eylülden sonra 2000 olaakmis
tüm kalbimizle amin cuma gününün hürmetine
14 yumi toplandı,6 sı döllendi 2 si gelişti,gerisi malesef gitti boşa
dondurulmuşumda kalmadı haliyle, 2 si transfer edildi 3.gün 8 hücreli kalitesini bilemiyorum
spermden dolayı döllenmediğini düşünüyoruz
peki ya senin?
Benimde 15 tanesi gelisti ikisi dollenebildi ve 3 gunluk 4 hucreliydi.drtorum spermden dolayi oldugunu soyledi.
Benimde 15 tanesi gelisti ikisi dollenebildi ve 3 gunluk 4 hucreliydi.drtorum spermden dolayi oldugunu soyledi.
benim baska yerlerde dahil kacinci denemem zaten sperm sayisi 600 bine dusmus hareket % 10 morfoloji 0.. Aret beye imsi istiyorum demistim ilk gittigimde ok demisti transferden sonra verilen kagitta baktimki icsi yapmislar cok uzuldum.. sonrakinde embriyologla gorustum nasil olur bu diye atlanmis diyorlar.. ondan sonrakinde imsi yaptilar.. raporlu 2500 canim.. son ikiyi orada oldum cnm. insallah guzell haberlerin gelir cnmm hayirlisi olsun..
bu arada suleymaniye 2. rapora alti ay icinde basvurursan bir haftada veriyor hicbirsey istemeden aklinda olsun...
canım ozaman sende mutlaka IMSI ile spermi seçtir
bazı hastanelerde var bu cihaz istanbulda da çok var hatta
normalde spermi 600 kat büyütüp seçiyorlar
IMSI ıle 6000-8000 kat büyütüp baş anomalisi vs herşeyi daha net görünüyor bi araştır
bende IMSİ olan merkez arıyorum bu yüzden izmirde tek bir merkezde var onuda ben istemiorum
bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
14 yumi toplandı,6 sı döllendi 2 si gelişti,gerisi malesef gitti boşa
dondurulmuşumda kalmadı haliyle, 2 si transfer edildi 3.gün 8 hücreli kalitesini bilemiyorum
spermden dolayı döllenmediğini düşünüyoruz
peki ya senin?
tüm hastanelerin mi fiyatları artacakmışşşşşşşş
İstanbula gel canım burada çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?