2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bılmıyorum sadece fıyat taplosu koymuslardı..bende acaba tüm özel hastanelerde mı artacak dıye dusundum

ama olmasın ama yaaa:84::84::84:
valla bak şimdi bu haber hiç iyi gelmedi
zaten pahalı bide daha nesine zam gelcekmiş hayret bişi

Canım bu arada 3. Gün 8 hucrelıyse 1. Kalıte oluyor...gecen bı yerde yazı okudum,normalde tüp bebek yapıldığından cinsel ılıskı yasak oluyor ya yapılan bı araştırmada transferden 2 gün sonra yapılsan cinsel ılıskı embrıyonun tutunmasını saglıyormus,erkegın spermınde bulunan bı şey kadındakı bağışıklık sıstemını baskılıyormus boylelıkle vücudu embriyoyu kabul edıyormus ben denesem mı dıyorum ne edim:26::26:

bişey diyemiyorum
ama şöyle diyim ben olsam denemezdim öyle bi yazı okusam da
sonra tutmazsa diyeceğim bu sefer ondan olmadı yani bu yüzden dr umun dediğini yapardım

Bahaneye bak

Gıdecegın hastaneyi ara bı sor olmadı,Ağustos da başla tedavıye

agustosta mümkün değil
eşim vitamin alıyor 3 ay snra deneyeceğiz demiştik:26:
erken olursa ilaçların etkisini görmeden denemiş olacağız
tabi o da eger etki etmişse
olmadı görüşüp onaylatırım ona göre belki bi güzellik yaparlar zam gelceksede
önceden konuşup halledince olur mu bence olurrrrrr

herkese hayırlı cumlar
mübarek günlerde açılan eller ,edilen dualar geri çevrilmesin inşlhh..
hayırlar ve güzellikler hep bizimle olsun..

Kızlar günaydın
:) kan testi yaptıramadım dün yarın yaptırıcam çünkü ben ısrar edince eşim doktorumu aradı sağolsun dr'um da 10 gün bekledi 2 gün daha beklesin dedi dün 4 saat idrarımı tutmadan predictor early yaptım ince ama koyu bir çizgi vardı :) Allahımm nolur kimyasal olmasın yarabbimmm (((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar

yaaaaaaaaaaaa yapma ama bu kadar kimyasal deme canım kimyasal falan değil bebeğin seninle sımsıkı tutundu sana ayrıca dr ve eşinin söylediğide çok doğru 10. günü beklemelisin lütfen akışına bırak ama en önemlisi kendini bir bırak relax ol her şey güzel olacak göreceksin 9 ay sonra meleğini kucağına alınca biz sana bu günleri hatırlatacağız

yarın dimi senin test günün
ilkinde kimyasal oldu diye hepsi öyle olcak değil dimi ama
bence artık biraz rahatla son 1 gün tadını çıkar

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar

Amin!

yarın dimi senin test günün
ilkinde kimyasal oldu diye hepsi öyle olcak değil dimi ama
bence artık biraz rahatla son 1 gün tadını çıkar

Di mi ama? inşallah canım! evet yarın test günüm eşim olmayacak gidip vericem kanımı ve hiç heyecanlanmadan beklicem bakalım ne olacak?

Di mi ama? inşallah canım! evet yarın test günüm eşim olmayacak gidip vericem kanımı ve hiç heyecanlanmadan beklicem bakalım ne olacak?

illaki heycan olacaktır ama madem eşin yarın yok bugün beraber gidip verseydin ya
sen azcık heycanlan :18: ama biz burda senin heycanını paylaşıyor olacağız

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar pıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…