Bılmıyorum sadece fıyat taplosu koymuslardı..bende acaba tüm özel hastanelerde mı artacak dıye dusundum
14 yumi toplandı,6 sı döllendi 2 si gelişti,gerisi malesef gitti boşa
dondurulmuşumda kalmadı haliyle, 2 si transfer edildi 3.gün 8 hücreli kalitesini bilemiyorum
spermden dolayı döllenmediğini düşünüyoruz
peki ya senin?
tüm hastanelerin mi fiyatları artacakmışşşşşşşş
ama olmasın ama yaaa:84::84::84:
valla bak şimdi bu haber hiç iyi gelmedi
zaten pahalı bide daha nesine zam gelcekmiş hayret bişi
İstanbula gel canım burada çok var
Canım bu arada 3. Gün 8 hucrelıyse 1. Kalıte oluyor...gecen bı yerde yazı okudum,normalde tüp bebek yapıldığından cinsel ılıskı yasak oluyor ya yapılan bı araştırmada transferden 2 gün sonra yapılsan cinsel ılıskı embrıyonun tutunmasını saglıyormus,erkegın spermınde bulunan bı şey kadındakı bağışıklık sıstemını baskılıyormus boylelıkle vücudu embriyoyu kabul edıyormus ben denesem mı dıyorum ne edim:26::26:
Canım bu arada 3. Gün 8 hucrelıyse 1. Kalıte oluyor...gecen bı yerde yazı okudum,normalde tüp bebek yapıldığından cinsel ılıskı yasak oluyor ya yapılan bı araştırmada transferden 2 gün sonra yapılsan cinsel ılıskı embrıyonun tutunmasını saglıyormus,erkegın spermınde bulunan bı şey kadındakı bağışıklık sıstemını baskılıyormus boylelıkle vücudu embriyoyu kabul edıyormus ben denesem mı dıyorum ne edim:26::26:
Gıdecegın hastaneyi ara bı sor olmadı,Ağustos da başla tedavıye
Kızlar günaydın
:) kan testi yaptıramadım dünyarın yaptırıcam çünkü ben ısrar edince eşim doktorumu aradı sağolsun dr'um da 10 gün bekledi 2 gün daha beklesin dedi dün 4 saat idrarımı tutmadan predictor early yaptım ince ama koyu bir çizgi vardı :) Allahımm nolur kimyasal olmasın yarabbimmm (((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı cumalar canımherkese hayırlı cumlar
mübarek günlerde açılan eller ,edilen dualar geri çevrilmesin inşlhh..
hayırlar ve güzellikler hep bizimle olsun..
Kızlar günaydın
:) kan testi yaptıramadım dünyarın yaptırıcam çünkü ben ısrar edince eşim doktorumu aradı sağolsun dr'um da 10 gün bekledi 2 gün daha beklesin dedi dün 4 saat idrarımı tutmadan predictor early yaptım ince ama koyu bir çizgi vardı :) Allahımm nolur kimyasal olmasın yarabbimmm (((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
yaaaaaaaaaaaa yapma ama bu kadar kimyasal deme canım kimyasal falan değil bebeğin seninle sımsıkı tutundu sana ayrıca dr ve eşinin söylediğide çok doğru 10. günü beklemelisin lütfen akışına bırak ama en önemlisi kendini bir bırak relax ol her şey güzel olacak göreceksin 9 ay sonra meleğini kucağına alınca biz sana bu günleri hatırlatacağız
yarın dimi senin test günün
ilkinde kimyasal oldu diye hepsi öyle olcak değil dimi ama
bence artık biraz rahatla son 1 gün tadını çıkar
Di mi ama? inşallah canım! evet yarın test günüm eşim olmayacak gidip vericem kanımı ve hiç heyecanlanmadan beklicem bakalım ne olacak?
Bahaneye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?