Eki Görüntüle 1163382
Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sahil canım benım,inşallah bende pozitif sonuc yazarım buraya....hayırlısıyla olur ınsallah
Eurofertil :26:tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum önerirmisiniz
Canim insallah guzel sonuc alirsin,inaniyorumkendini yorma,umutlu ol.kabiz olma,ceviz incir ye,ust raflara uzanma,bikac gun yatarak dinlen oturmak yerine ama yuruyus yap.senden de guzel haber bekliyorum.
700 adet oldu kızlar
Hahahahagezz gezzz ohh misss bende pazara çıkcam şimdi
kızzz ne bileyim yaa banada 2 gün önce telefon görüşmende tartışma yaşıcaksın dedi
bi arkadaşım vardı onla tartıştım bende ona şok oldum
bilmiyom yani telefonumuzu mu dinlliyo napıyo töbe töbeebiliyo bi şekilde
yada atıyo tutuyo iştee amann fal işte
GönderiyorumKız şu fala nerden gönderiyorsunuz bana özelden atsanıza adresi yerim sizi
Dur kız ben bunu doktoruma mail atayım ne diyecek
Yaaaaa ama ben ayağa kalkıyorum çok annem bu sefer oğlunun yanına gıttı,evde tekim eşimde öğle arası felan uğruyor gıdıyor ıslerımı kendım yapıyorum.allahtan yemek yapıp buzluga koymuştum ondan sanslıyım bıde cooook güzel arkadaslarım var habire arayıp gelelim diyorlar ben gelmeyın ben size hızmet etmeye çalışırım dıyorum...bak ama canım sıkıldı ufffffffff
Canim,orda merveaydin nickli arkadas yaptirmisti ve pek tavsiye etmiyordu.detayi kendisine sorabilirsin.sizin sorun ne,yasin kac,ilk kez mi yaptircan?
Eurofertil :26:tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum önerirmisiniz
Korkuyorum bilgisayarımdan çıkıp beni döveceksin diye :))) tamam ama kimyasal gebelik geçirdiğin için beni anlarsın beybi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence hamilesin sıkıntı yapma inşallah kan testindede alırsın pozitifi hayırlı olsunEki Görüntüle 1163382
yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba eurofertili görünce yorum yapmak istedim İstanbul Altunizade Eurofertil mi? Eğer orası ile tavsiye etmiyorum.Detaylı olarak da anlatabilirim tatlım memnunuiyetsizliğimi yardımcı olmak isterim
Canim niye canin sikildine guzel isini yap,ben herseyimi kendim yaptim,ev supurdum,utu yaptim.sadece kendini zorlama dedim,kotu bisii demedim ki.tutacagi varsa tutuyo zaten.ben iyi niyetten seyettiydim:26: ben ilk bikac gun cok gezindim ama oturmak yerine uzun oturdum,yatar gibi..ay neyse herseyi normal yapan monica da hamile,demek ki bisii farketmiyor.ben sadece gonulden inandim olacak diye..
anlıyorum ama ben sonucu aldığımda uçtum sonra 2 .kan sonucu çok önemliydi düşmemesi gerekirdi hamdolsun düşmedi.o yzden ilk testten korkma ikincisinden kork
huu huuuHahahahaay çok haklısınkesin bizim telefonları dinliyor
Eki Görüntüle 1163513
Insallah yukleyebıldım
huu huuu
ben geldimmmm
neden giyiyomuş ya
Doktorlar hiçbir sorunumun olmadığını söylüyorlar ama bebekte yok
Ilk deneme olacak
İşte ne kadar çok yediğini göstermek için
Doktorlar hiçbir sorunumun olmadığını söylüyorlar ama bebekte yok
Ilk deneme olacak
Evet orasını düşünüyordum :18:ilk denemem olacak lütfen yardımcı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?