2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya çok sıcak koktum vallahı banyo yapsam ne olur acaba dün öğlen 11.30-12.00 gıbı transfer oldu bısey olurmu ya

Ben sordugumda 1 gün sonra yapabilirsin demişlerdi.çokkalmadan ılık bir suyla duş alabilirsin bu sıcaklarda beklemek zor

Tatlim banada yollasana su fali kahve ictim cektim bekliyorum bi denicem

kızlar hepimizin Allah yardımcısı olsun..
benim geçen cuma transferim oldu...cumadan 3 4 gün sonra bende regl ağrıları başladı.ve devam ediyor...gün boyu ağrılarım var ama bildiğiniz regl sancısı..
sizlerde de böyle bişey var mı?
yakın bir arkadaşım da tüp bebek tedavisi gördü, onda da aynı ağrılar olmuş,tutunmaktadır diyor.
doktorum olabilir,leke bile olsa korkma dedi..ama leke falan yok..
gün boyu sancı çekiyorum,Rabbim hayretsin sonumuzu

Ya çok sıcak koktum vallahı banyo yapsam ne olur acaba dün öğlen 11.30-12.00 gıbı transfer oldu bısey olurmu ya

cano ben 3 gün olmadım ama sonra ılık su diyolar ya bi güzel sıcak suyla oldum hemde 3 günden sonra hergün canım sana tavsiyem biraz dayan ıslak mendille hallet vücudunu

Ben sordugumda 1 gün sonra yapabilirsin demişlerdi.çokkalmadan ılık bir suyla duş alabilirsin bu sıcaklarda beklemek zor

Canım banada öylen dediler ben ılkınde 5 gün banyo yapmadım amaz şimdi kalkıp yaptım sacımı sampuanladım ama vücuduma sabun degırmedım

cano ben 3 gün olmadım ama sonra ılık su diyolar ya bi güzel sıcak suyla oldum hemde 3 günden sonra hergün canım sana tavsiyem biraz dayan ıslak mendille hallet vücudunu

Geç kaldın yaptım bıle dayanamadım vallahı ılık soğuk arası suyla yaptım.

Inşallah canım benım tutunma belırtısıdır...ben yorum yapamayacam maalesef

valla benimde öyle 3.günüm sıcak basıyo tır geçmiş gibi üstümden

Aşılama öncesi testler yapılmıştı ayrıca eşiminde spermi ilgili bir sorun yok sebepsiz kısırlıkmış öyle dedi doktorumuz yada doktorumuz sorun bulamadığı için öyle söylüyor.

Offf

Medistate doktorun kimdi?

kızlar naparsınızzzzzzzzzzzzzzz ben çok yoruldum:26::26::26: ya bıdıkım sünnet yemeği(hepinizi beklerim sünet yemeğimize ) var yarın bu gün onun hazırlıklarıyla uğraştık :26::26::26:yeni geldim evime çayımı alıp sizin yanınıza yorgunluk atmaya geldim

Aşılama yapan doktorum evlendiğim yıl 8 haftalık bir gebelik kaybım olduğu için hsg istemedi

Acaba HSG çektirsen mi?

Son düzenleme:

maaşallah canım. hayırlı olsun inşaallah. Rabbim hayırlısıyla en kısa sürede kendi evlatların içinde güzel telaşlar için koşuşturmayı nasip etsin inş.

Anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin için :44::44::44::44::44::44:

Çok fena yorgunum..
Anneme geçtim sabah saat 11 gibi çıktık evden yarım saat önce evin yolunu bulduk...
Zalım kadın

Son düzenleme:
Aşılama yapan doktorum evlendiğim yıl 8 haftalık bir gebelik kaybım olduğu için hsg istenmedi

Acaba HSG çektirsen mi?

CANIM BENCE ÇEKTİRMELİSİN BAK NE ANLATACAĞIM BENİM KIZ KARDEŞİM OĞLUNU DOĞURDUKTAN SONRA 2. BEBEĞİ HEMEN İSTEDİ AMA OLMADI ARADAN 5 YIL GEÇTİ YOK OLMUYOR BİZ BİR DR GİTTİ (ilçede )YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİ BEN (tüm bilmişliğimle )HOCAM OLURMU HİÇ HADİ TÜPLER TIKALIYSA DEDİM GÜLDÜ VE BU KADIN DOĞUM YAPMIŞ ÖNCEDEN DEDİ TAKİP YAPALIM TAKİP DEDİ EVE GELDİK BEN O KADAR ÇOK BASKI YAPTIM Kİ KARDEŞİME İNFERTİLİTE BÖLÜMÜ OLAN BİR YERE GİDELİM DİYE BANA SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ KARDEŞİM:99::99::99::99::99::99::99: DR HSG DEDİ (tabi kardeşim hala söyleniyor)ZAR ZOR GETİRDİK RANDEVU GÜNÜ HSG ÇEKİLDİ:44::44: HOOOPPPPPPPPPP KIZIN TÜPLERİNİN İKİSİ DE TIKALI SONRA İNFERTİLİTE BÖLÜMÜNDEKİ BİR DR GİTTİK (bize hsg isteyen değilde başka bir dr )KIZ KARDEŞİME SİZE AŞILAMA YAPALIM DEDİ BEN (Yine tüm bilmişliğimle )OLURMU HİÇ TÜPLERİ TIKALI BİRİNE AŞILAMA YAPILDIĞI NERDE GÖRÜLMÜŞ DEDİM SİZ BİLİRİSN HANFENDİ DEDİ BOZULARAK BANA KIZARAK BEN AYNI MERKEZDE GÜVENDİĞİM BAŞAK BİR DR GÖTÜRDÜM KARDEŞİMİ SONUCA BAKTI VE LAPARSKOPİ YAPACAĞIZ BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK YADA TÜP BEBK DEDİ KARDEŞİMDE TÜP BEBEK İSTEMİYORUM BENİM BİR OĞLUM VAR DEDİ :44::44::44:1 HAFTA SONRA LAPARSKOPİ OLDU DR 3 AY BEKLE GEBELİK OLMASSA GEL YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİ:44::44::44: 2. AY KIZ KARDEŞİM HAMİLE KALDI VE GÜZELLER GÜZELİ CİMCİMEM DÜNYAY GELDİ ŞİMDİ KIZ KARDEŞİM İYİKİ O ZAMAN ISRAR ETMİŞSİN DR GİTMEM İÇİN DİYOR YOKSA BU CADI OLMAYACAKTI DİYOR

maaşallah canım. Hayırlı olsun inşaallah. Rabbim hayırlısıyla en kısa sürede kendi evlatların içinde güzel telaşlar için koşuşturmayı nasip etsin inş.
teşekürederim canımmm aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…