Eki Görüntüle 1163574 kızlar buda bıdıkım sünetliği ile
allah bağışlasın maşallah kuzuya,darısı kep törenine ve damatlığına olsun
burdamısn ? özeline yazıyorum hemenTatlim banada yollasana su fali kahve ictim cektim bekliyorum bi denicem
Bu ayda kirmizilari gordum ne yazik kidoktorum bi sonraki adetinde kontrole gel demisti yarin gidicem..mayista ilk gittigimde bir suru hormon testi yaptirmistim kizlar o gunden beride b12 c vitamini vs.ilaclarini kullaniyorum..yarin kontrol icin gittigimde ne ile karsilasirim sizce..ilaclara devam mi der yoksa yumurta islemlerine baslanir mi..nasil devam ediyor bu surec..?
kızlar naparsınızzzzzzzzzzzzzzzben çok yoruldum:26::26::26: ya bıdıkım sünnet yemeği(hepinizi beklerim sünet yemeğimize ) var yarın bu gün onun hazırlıklarıyla uğraştık :26::26::26:yeni geldim evime çayımı alıp sizin yanınıza yorgunluk atmaya geldim
burdayımmmmmmmm
maşallah
Allah ım bizlere de böyle telaşlar yaşamayı nasip etsin
sizlerde damatlıgınıda görün inşallah
5dk kuralı varya ondan beklettim atıyorum şimdi
KIZLAR YAAABEN YEĞENİMİN FOTSUNU KOYDUM HEPİNİZ NE KADAR GÜZEL DİLEKLER DİLEDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN VE DİLERİMKİ BU GÜZEL YÜREKLERİNİZ HER ZAMAN GÜZELİĞİNİN KARŞILIĞINI BULSUN
amin inşş canımcanımmmGönlümüzden geçenleri söyledik
allah senden de razı olsun
sende bizde,hatta nerde isteyen varsa allah ım versin evlatlarını
herkes evlatlarının bu özel günlerini görsün
pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:
CANIM BENCE ÇEKTİRMELİSİNBAK NE ANLATACAĞIM BENİM KIZ KARDEŞİM OĞLUNU DOĞURDUKTAN SONRA 2. BEBEĞİ HEMEN İSTEDİ AMA OLMADI ARADAN 5 YIL GEÇTİ YOK OLMUYOR BİZ BİR DR GİTTİ (ilçede )YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİ BEN (tüm bilmişliğimle )HOCAM OLURMU HİÇ HADİ TÜPLER TIKALIYSA DEDİM GÜLDÜ VE BU KADIN DOĞUM YAPMIŞ ÖNCEDEN DEDİ TAKİP YAPALIM TAKİP DEDİ EVE GELDİK BEN O KADAR ÇOK BASKI YAPTIM Kİ KARDEŞİME İNFERTİLİTE BÖLÜMÜ OLAN BİR YERE GİDELİM DİYE BANA SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ KARDEŞİM:99::99::99::99::99::99::99: DR HSG DEDİ (tabi kardeşim hala söyleniyor)ZAR ZOR GETİRDİK RANDEVU GÜNÜ HSG ÇEKİLDİ:44::44: HOOOPPPPPPPPPP KIZIN TÜPLERİNİN İKİSİ DE TIKALI SONRA İNFERTİLİTE BÖLÜMÜNDEKİ BİR DR GİTTİK (bize hsg isteyen değilde başka bir dr )KIZ KARDEŞİME SİZE AŞILAMA YAPALIM DEDİ BEN (Yine tüm bilmişliğimle )OLURMU HİÇ TÜPLERİ TIKALI BİRİNE AŞILAMA YAPILDIĞI NERDE GÖRÜLMÜŞ DEDİM SİZ BİLİRİSN HANFENDİ DEDİ BOZULARAK BANA KIZARAK BEN AYNI MERKEZDE GÜVENDİĞİM BAŞAK BİR DR GÖTÜRDÜM KARDEŞİMİ SONUCA BAKTI VE LAPARSKOPİ YAPACAĞIZ BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK YADA TÜP BEBK DEDİ KARDEŞİMDE TÜP BEBEK İSTEMİYORUM BENİM BİR OĞLUM VAR DEDİ :44::44::44:1 HAFTA SONRA LAPARSKOPİ OLDU DR 3 AY BEKLE GEBELİK OLMASSA GEL YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİ:44::44::44: 2. AY KIZ KARDEŞİM HAMİLE KALDI VE GÜZELLER GÜZELİ CİMCİMEM DÜNYAY GELDİ ŞİMDİ KIZ KARDEŞİM İYİKİ O ZAMAN ISRAR ETMİŞSİN DR GİTMEM İÇİN DİYOR YOKSA BU CADI OLMAYACAKTI DİYOR
Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:
doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi
Hahahahaay çok haklısınkesin bizim telefonları dinliyor
Gönderiyorum
Kız cevap gelince banada yaz
Doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?