2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu ayda kirmizilari gordum ne yazik ki doktorum bi sonraki adetinde kontrole gel demisti yarin gidicem..mayista ilk gittigimde bir suru hormon testi yaptirmistim kizlar o gunden beride b12 c vitamini vs.ilaclarini kullaniyorum..yarin kontrol icin gittigimde ne ile karsilasirim sizce..ilaclara devam mi der yoksa yumurta islemlerine baslanir mi..nasil devam ediyor bu surec..?

canım doktorun gecen seferinde başlayalım dediyse başlar.adetin 2.günü sanırım ultrasonla muayene ister bide belki hormon tahlili tekrar ister bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarsınız.

Eki Görüntüle 1163574 kızlar buda bıdıkım sünetliği ile

MAŞALLAH
Allah ım bizlere de böyle telaşlar yaşamayı nasip etsin
sizlerde damatlıgınıda görün inşallah

burdayımmmmmmmm

5dk kuralı varya ondan beklettim atıyorum şimdi

Son düzenleme:
KIZLAR YAAA BEN YEĞENİMİN FOTSUNU KOYDUM HEPİNİZ NE KADAR GÜZEL DİLEKLER DİLEDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN VE DİLERİMKİ BU GÜZEL YÜREKLERİNİZ HER ZAMAN GÜZELİĞİNİN KARŞILIĞINI BULSUN

KIZLAR YAAA BEN YEĞENİMİN FOTSUNU KOYDUM HEPİNİZ NE KADAR GÜZEL DİLEKLER DİLEDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN VE DİLERİMKİ BU GÜZEL YÜREKLERİNİZ HER ZAMAN GÜZELİĞİNİN KARŞILIĞINI BULSUN

canımmm gönlümüzden geçenleri söyledik
Allah senden de razı olsun
sende bizde,hatta nerde isteyen varsa Allah ım versin evlatlarını
herkes evlatlarının bu özel günlerini görsün

canımmm Gönlümüzden geçenleri söyledik
allah senden de razı olsun
sende bizde,hatta nerde isteyen varsa allah ım versin evlatlarını
herkes evlatlarının bu özel günlerini görsün
amin inşş canım

Doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi

Mesajını aldım fakat mesaj sayımdan dolayı cevap yazamadım
Muayene ücreti tüp bebek ücret bilgisi konusunda da yardımcı olabilirmisiniz

Doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi

Dogumdan sonrada yapışma vs olabiliyormuş.bende çektirmiştim bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…