2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi

iyi geliyor tabi ya insan herşeyi rahat rahat konuşuyor burda
hiç çekinme aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım

Saka diil ya,son opu ile 4.narkozumu yedim son 6ayda..benim cok hosuma gitti.insanin agzina ilac kokusu geldi mi tik gidiyosun

kız uyanınca ben çok fena oluyom ya
opu sonrasıda çok komik hallerim varmış eşim videoya çekmiş gösterdi kendimi tanımadım
esip gürlüyorum ağrım var diye eşime demişim ki söle hemşirelere de bida narkoz versinler diyorum bide

Ay keske beni de cekseymis yaa,ben histeroskopi sonrasi ameliyathanede uyanmami bekliyorlardi,ben kendimi hemsireye yoga nefesi yapiyorum derken buldum ama bu nefes egzersizi ile hakkaten cabuk kendime geldim..en cok buna guluyorum ha bide opu da sokak cocugu olsam,hep boyle kafa bulurdum diyodum

sokak cocugu olsam hep böyle kafa mı bulurdum dedin hahahaaaa seninki harikaymış
Bak bide opu yu sevdim diyosun neler dedirtmiş sana

sokak cocugu olsam hep böyle kafa mı bulurdum dedin hahahaaaa seninki harikaymış
Bak bide opu yu sevdim diyosun neler dedirtmiş sana

Kiz ne yapayim herseyden mutluluk cikariyorum,rahat insanim:)) oyle kendimi geremem,narkozunda keyfini ciaririm ben

Teşekkür ederim canim,hayırlısıyla olur insallah bu sefer.
Senin tedavin nasıl gidiyor güzelim?

canım inşallah rabbim hepimize gönlümüzdekileri verir :) gönlümüzde ne olduğu belli zaten :)
ben yumi büyütüyorum :) hersey güzel gidiyordu sonra bir gün eşimle kavga ettik çok ağladım sonra güzel giden hersey ters döndü bir taraftakiler büyüyor diğerleri pek büyümüyor çok rahattım ama böyle olunca stres başladı nasıl kafamdan atacağım bilmiyorum

Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:

canım hayırlısı ile kaliteli kaliteli yumilerin olsun :) güzel güzel döllenip göbüşünü doldursun inşallah :)

Eki Görüntüle 1163574 kızlar buda bıdıkım sünetliği ile

canım maşallah padişah gibi olmuş :) darısı senin kuzuna inşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)

aminnnn canım inşallah sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…