hadi hayırlı olsun her şey gölünden geçen gibi olsun inşş
Maşallah maşallah, Allah uzun ömürler versin, Allah sağlıklı mutlu hayatlar versin, sevdikleri hiç bir zaman yanından ayrılmasın...
Çok tebrik ediyorum canım
Teyzesinden bir cumhuriyet
Eki Görüntüle 1163649
Hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur
Doktorum gebe kalmışsın gerek yok demişti ben o zaman bunu kesin çektireyim 👍 cevremdeki kişilerle bu konuyu konuşamıyorum burası bana çok iyi geldi
Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:
İnsallah guzel guzel yumiler cikar.hic stres olma,bence cok guzeldi,yatiyosun,igne yapiliyor,senle konusurken siziyorsun
harika yorum
Saka diil ya,son opu ile 4.narkozumu yedim son 6ayda..benim cok hosuma gitti.insanin agzina ilac kokusu geldi mi tik gidiyosun
kız uyanınca ben çok fena oluyom ya
opu sonrasıda çok komik hallerim varmış eşim videoya çekmiş gösterdi kendimi tanımadım
esip gürlüyorum ağrım var diyeeşime demişim ki söle hemşirelere de bida narkoz versinler diyorum bide
Ay keske beni de cekseymis yaa,ben histeroskopi sonrasi ameliyathanede uyanmami bekliyorlardi,ben kendimi hemsireye yoga nefesi yapiyorum derken buldumama bu nefes egzersizi ile hakkaten cabuk kendime geldim..en cok buna guluyorum ha bide opu da sokak cocugu olsam,hep boyle kafa bulurdum diyodum
sokak cocugu olsam hep böyle kafa mı bulurdum dedin hahahaaaa seninki harikaymış
Bak bide opu yu sevdim diyosun neler dedirtmiş sana
İnsallah guzel guzel yumiler cikar.hic stres olma,bence cok guzeldi,yatiyosun,igne yapiliyor,senle konusurken siziyorsun
Teşekkür ederim canim,hayırlısıyla olur insallah bu sefer.
Senin tedavin nasıl gidiyor güzelim?
Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 1163574 kızlar buda bıdıkım sünetliği ile
Yaaaa akıllı bıdıkmısın sen
valla öldüm gülmektennnnn :)))))
harika yorum
canım inşallah rabbim hepimize gönlümüzdekileri verir :) gönlümüzde ne olduğu belli zaten :)
ben yumi büyütüyorum :) hersey güzel gidiyordu sonra bir gün eşimle kavga ettik çok ağladım sonra güzel giden hersey ters döndü bir taraftakiler büyüyor diğerleri pek büyümüyorçok rahattım ama böyle olunca stres başladı nasıl kafamdan atacağım bilmiyorum
canım hayırlısı ile kaliteli kaliteli yumilerin olsun :) güzel güzel döllenip göbüşünü doldursun inşallah :)
canım maşallahpadişah gibi olmuş :) darısı senin kuzuna inşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?