merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
Amin canım
sağol canım inşallah ya narkoz olduğu için stres olmuyorum nasıl olcak diye ama sonucu iyi olsun diye ister istemez stres oluyo insan
Ya kizlar arada karnima aybasi sancisi gibi sanci gelip gidiyor bu ne bilen varmi kizlarrrrrr
sanırım herkez uyudu yarın yazışalım bende yatim bari herkeze iyi uykular
Merhaba canım hoş geldin fakat biraz geç saate kaldınBiraz kendinden bahseder misin? Yeni katılanlara klasik sorumuz
tşk ederim canım. ben konyadayım konyada merkezde oldu. sizde konyada mısınız? transferim 3. gün oldu. 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transfer edilmişti. 1 tanesi tuttu şükür. siz ne aşamadasınız?
teşekkür ederim, ben de konyadayım merkez araştırıyorum, 3 defa novada yaptırdım tutmadı bir defa oldu o da düştü,hayırlısı artık.sizin ilk denememiydi, dr.nuz kimdi?kusura bakmayın çok soru sordum ama
Doktordan sana mail geldi mi?
Aklima ne geldi,ben yurtta kalirken koridorda sigara icerdik,ayakta yorulunca da duvara yaslanip comerdik.eger yeni birileri varsa sen neden dustun buralara derdik okudugu bolumu kastederekcok eglenirdik.yurt bi nevi hapis gibi gelirdi bize gece girisleri 11diye,hey gidi gunler,genclik iste
Maşallah yakisikliyaEki Görüntüle 1163574 kızlar buda bıdıkım sünetliği ile
Maşallah yakisikliyaRabbim nazardan saklasin darısı damatliga inşallah
Eki Görüntüle 1163809 Eki Görüntüle 1163809
Bunlarda Teyzesinden ufak bir hediye
evet yaa gerçekten çok geç oldu şimdiye kadar hiç zamanım yoktu ama inşallah artık bol bol olucak 32 yaşındayım eskişehirden yazıyorum sizlerden bilşgi almak istiyorum inşallah tüp bebege başlıcam çok heycanlıyım ama birazda korkuyorum
canım inşallah rabbim hepimize gönlümüzdekileri verir :) gönlümüzde ne olduğu belli zaten :)
ben yumi büyütüyorum :) hersey güzel gidiyordu sonra bir gün eşimle kavga ettik çok ağladım sonra güzel giden hersey ters döndü bir taraftakiler büyüyor diğerleri pek büyümüyorçok rahattım ama böyle olunca stres başladı nasıl kafamdan atacağım bilmiyorum
canım hayırlısı ile kaliteli kaliteli yumilerin olsun :) güzel güzel döllenip göbüşünü doldursun inşallah :)
canım maşallahPadişah gibi olmuş :) darısı senin kuzuna inşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
maşallah maşallah, allah uzun ömürler versin, allah sağlıklı mutlu hayatlar versin, sevdikleri hiç bir zaman yanından ayrılmasın...
çok tebrik ediyorum canım
teyzesinden bir cumhuriyet
Eki Görüntüle 1163649
Canim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın
Hiç umudum olmayarak bugün kan vermeye gideceğim...Sonucu buraya yazarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydın
Hiç umudum olmayarak bugün kan vermeye gideceğim...Sonucu buraya yazarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?