2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet yaa gerçekten çok geç oldu şimdiye kadar hiç zamanım yoktu ama inşallah artık bol bol olucak 32 yaşındayım eskişehirden yazıyorum sizlerden bilşgi almak istiyorum inşallah tüp bebege başlıcam çok heycanlıyım ama birazda korkuyorum

sağol canım inşallah ya narkoz olduğu için stres olmuyorum nasıl olcak diye ama sonucu iyi olsun diye ister istemez stres oluyo insan

E illaki sonrasi ne olacak diye merak ediyoruz biz de,bitmiyo zaten bu merak opu sonrasi pek az bi kasik agrisi olur sadece,2 gune geciyor.tabi sen dollenmeyi kastediyorsun:)) insallah iyi olacak deyip yatacaksin..ben de simdi kese gorebilecek miyim diye merak ediyorum:18:

Merhaba canım hoş geldin fakat biraz geç saate kaldın Biraz kendinden bahseder misin? Yeni katılanlara klasik sorumuz

Aklima ne geldi,ben yurtta kalirken koridorda sigara icerdik,ayakta yorulunca da duvara yaslanip comerdik.eger yeni birileri varsa sen neden dustun buralara derdik okudugu bolumu kastederek cok eglenirdik.yurt bi nevi hapis gibi gelirdi bize gece girisleri 11diye,hey gidi gunler,genclik iste

tşk ederim canım. ben konyadayım konyada merkezde oldu. sizde konyada mısınız? transferim 3. gün oldu. 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transfer edilmişti. 1 tanesi tuttu şükür. siz ne aşamadasınız?

teşekkür ederim, ben de konyadayım merkez araştırıyorum, 3 defa novada yaptırdım tutmadı bir defa oldu o da düştü,hayırlısı artık.sizin ilk denememiydi, dr.nuz kimdi?kusura bakmayın çok soru sordum ama

Dediğin gibi hayırlısı, nasip canım. Novada ilk denememdi doktorum Dilek Hanım'dı. Estağfirullah her zaman cevaplarım

kizz ben sinir olurdum koridorda sigara icenlere kokusu odaya geliyordu:)) demek sendin o hain koftee:) ay bizim yurt cok eglenceliydi acaba karma yurt oldugu icinmi ay bizim giris 9 du be hepten fenaymis anca hafta sonu 11..

hoş geldin aramıza inşş tüp bebeğe gerek kalmadan en doğalından anne olursun

teşekür ederim canım inşş rabbim hepimize kendi evlatlarımızn güzel günlerini yaşamayı nasip eder

phalam darısıda sana inş ssenin kuzuyun güzel günlerinide buradan kutlarız canım

Kızlar günaydın
Hiç umudum olmayarak bugün kan vermeye gideceğim...Sonucu buraya yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın
Hiç umudum olmayarak bugün kan vermeye gideceğim...Sonucu buraya yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hay Allahım yaaa olumsuz diye diye kötüyü çağırdın o bebek sana inat geldi annesi kabul et artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…