2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende kavga ettım kocamla bıle demek ıstemıyom.resmen evden kovdum,üstunede kapıyı kılıtleyıp surgusunu cektım,acmamda ama dıyorum kı arkadaşımı arayım gelsın alsın benı onda kalayım..

Eşine neden kızdığını bilmiyorum ve o yüzden asla affedilmeyecek bir şey olmadığını düşünerek sana şunu söylemek istiyorum karnında onun bebeğini taşıyorsun eve almamak gibi veya evden gitmek gibi birşey hele hele şu sıralar asla böyle bir üzüntüye neden olma

Ya bana hiç yardımcı olmuyor bende bağırdım çağırdım,ama haklıydım evde bi işin ucundan tutacak,neyse benım sınırdan gozlerım doldu ağlayacaksın başka yerde ağla demez mı sanki bıktıgı bı sevgılısıyım, aldım yere çaldım telını,sonra bu gıttı işte aradan zaman gectı kapı çalıyor baktım o manyak tabı elinde bi paket,akçaabat köfte aldım sana diye uzatıyor...bide benım kocamda su sıkıntım var kavga edılmıyor kovsan bacadan gıdıyor bağırsan hiç üstüne alınmıyor..kendı kendını kavga edıyorsun.

Amin inşallah dediğin gibi olur canım
Çok sağol güzel dileklerin için
bende dua ederken hepimiz için ediyorum hep Rabbim dualarımızı kabul etsin

Çünkü o da kavga etse senin daha fazla kavgaya gireşeceğini biliyor, aslında seni frenliyor canım. Aslında düşünürsen iyi bir şey neyse sinirlendiğin zaman kızmadan sakinleş yapılacak işi sende yapma bırak kalsın hem bak sana yemek alıp gelmiş suçunu bilşyor. Yanındaysa hadi git barış öp senin bir tanecik kocan var başka koca mı var

bende geçtiğimz mayıs ilk denememi yaptım
İzmir Özel tınztepe hast. de tedavi gördüm malesef sonucum negatif oldu
2.deneme için ekimi düşünüyoruz şimdilik
bende amh eşimde de morfoloji sorunu var
Tabi git görüş merkezlerle içine neresi sinerse orda başla canım
Allah yardımcımız olsun

Vallahı ben sınırle senı boşayacam bile dedım,kaç gündür evdeyım annem ızmıtte transfer olacağı gunü donecekti güya donmedı orada gezip duruyor,babam kendı havasında dıdım de yazlıkta,kendımı yalnız hıssettım bugün ve patladım iyi de olda dıyecem ama çocuğuma üzülüyorum

Canım bu anlattıkların telefon kırmalık bir olay değil tamamen objektif gözle bakıyorum.
Erkeklerin bir işin ucundan tutmasını beklemek lükse giriyor yaparlarsa iyi tabii ama yapmalarını beklememek lazım.
Mesela ben hep şunu derim bebeğimin olmasını kendim için istiyorum eşimden ona bakmasını altını temizlemesini vs..beklemiyorum asla hiç bir beklentim olmadan bir bebek sahibi olacam..Yetmezmiş gibi hem bebeğimle ilgilenip hemde onunla ilgilenecem bunu çok iyi biliyorum o nedenle beklentimi asgari tutuyorum..Tanıyorum onu...Tartışılmıyor kapıdan kovsan bacadan geliyor olması zaman zaman sıksada bu da kötü birşey değil evine bağlı bir erkek..Eminim seni sıkan bizimle paylaşmadığın diyaloglar ve özelinizdeki davranışlar vardır birikimde olabilir..İnan bana bu anlattıkların büyütülecek gibi değil.Lütfen sakin ve huzurlu geçirmen gereken günlerde öfke besleyip kendine bebeğine ve yuvana zarar verme.Adamı kovmuşsun,arabanın anahtarını almışsın bi de arkadaşında kalmayı düşünüyorsun vs..bunlar doğru davranışlar değil..

Kızlar bu şiddetli olmayan hafif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı normal mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende Benim canımı sıkma burda derdimi yazıyom kocamla kavga ettım dıye hıc bısey demıyon

Kızlar bu şiddetli olmayan hafif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı normal mi?

normal tabii daha fazlada olabilir bebek büyüdükçe rahimde büyüyecek o zamanda ağrıların olacak..
lekelenme bile yaşabilirsin sakın korkma canım..

Kız şimdiden başlayalım saymaya süper olcak phala sen ben parsenide ikna edelim hep beraber gün sayıp beraber doguralim doğurgan hatunlar olarak

kığızzz haziranda dogum yapcakmışız ozaman phala hesaplamış bile
ozaman sayıyorum yakaşık son 100 gün
parsende gelsin valla daha da çıkar bize yoldaş merak etme ekimde

Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?

Yok kız herzaman söylerim kavga etsem bile...benım kocam cooook ıyı nıyetlı ve ıyı bırısı.hıc ağzından küfür çıkmaz ben ne dersem onu yapar.evde hep benım sözüm geçer,bütün arkadaslarım kavga ettıgımızde hepsı onun. Tarafını tutar sende sorun dıye ...ama ben Cook doldum bugün.ben kavga ettıgım bı ınsanla aynı yerde kalamam çıkıp gıderım vallahı evden kötü huy ama ne yapım...

çok güldümm yaaa nerden buluyorsun bu lafları ya

normal tabii daha fazlada olabilir bebek büyüdükçe rahimde büyüyecek o zamanda ağrıların olacak..
lekelenme bile yaşabilirsin sakın korkma canım..

Off Güldenim şu pazartesi bi gelse de doktorumu sorularımla boğsam :))) herşeye takarım ben şimdi... iyi ki varsın vallahi yemiştim kafayı yoksa :)))

Canım bu arada ben senın gıbı düşünmüyorum o bebek ıkımızın olacak o da yardım edecek bana yanı...ben de çalışıyorum herseyı benden bekleyemez sonuçta..gece ben emzırıyosam oda gazını çıkartacak hayat müşterek canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…