bende kavga ettım kocamla bıle demek ıstemıyom.resmen evden kovdum,üstunede kapıyı kılıtleyıp surgusunu cektım,acmamda ama dıyorum kı arkadaşımı arayım gelsın alsın benı onda kalayım..
Bu dönemde bu şekilde kötü bir olay yaşamana üzüldüm
Tam olarak ne yaşandı bilemiyorum ama telefonu kırdıracak kadar sinirlendiysen ciddi bir sebebi vardır..
Bir yandan da hormon ilaçları kullanıyoruz acaba etkileri yüzünden normalde fazla tepki vermeyeceğin bir olaya fazlamı tepki verdin diye aklıma geliyor..Büyük laflar etme canım..Eve döndüğünde de almamazlık etme..Çok acayip bişi yapmadıysa tabii tamamen tahminen yorum yapıyorum..
Eşine neden kızdığını bilmiyorum ve o yüzden asla affedilmeyecek bir şey olmadığını düşünerek sana şunu söylemek istiyorum karnında onun bebeğini taşıyorsun eve almamak gibi veya evden gitmek gibi birşey hele hele şu sıralar asla böyle bir üzüntüye neden olma
Amin inşallah dediğin gibi olur canımcanım hiç üzülme inşallah 2.denemende tutar allahım isteyen herkeze versin inan sizlerle yazışırken gözlerim dolu dolu oluyo bizler çok yol kathederek bebek sahibi olucaz alahım bizleri geri çevirmez seninde çok güzel bi bebegin olucak hepimizin yüzü gülücek
Sende ekim bende ekim melindam da ekimmoh oh gelsin bebeler
Ya bana hiç yardımcı olmuyor bende bağırdım çağırdım,ama haklıydım evde bi işin ucundan tutacak,neyse benım sınırdan gozlerım doldu ağlayacaksın başka yerde ağla demez mı sanki bıktıgı bı sevgılısıyım, aldım yere çaldım telını,sonra bu gıttı işte aradan zaman gectı kapı çalıyor baktım o manyak tabı elinde bi paket,akçaabat köfte aldım sana diye uzatıyor...bide benım kocamda su sıkıntım var kavga edılmıyor kovsan bacadan gıdıyor bağırsan hiç üstüne alınmıyor..kendı kendını kavga edıyorsun.
İnşallah canım inşallah.
ekim ayı bizim ayımız olsun ozaman
hoşbulduk cnm. benim annemde maalesef 38yaşında menepoza girmiş. izmir.de yaşıyorum ben. dün panikle ege üniversitesine gün aldım ama oda ileri tarihe verdi. sanırım irenbe.ye gideceğim. vaktim çok önemli. zaman kaybetmek istemiyorum. senin durumun nedir? tüp tedavisi oluyormusun kaçıncı denemen?
phala sanırım burdasın. yardım et lütfen bilgilerine ihtiyacım var.
Çünkü o da kavga etse senin daha fazla kavgaya gireşeceğini biliyor, aslında seni frenliyor canım. Aslında düşünürsen iyi bir şey neyse sinirlendiğin zaman kızmadan sakinleş yapılacak işi sende yapma bırak kalsın hem bak sana yemek alıp gelmiş suçunu bilşyor. Yanındaysa hadi git barış öp senin bir tanecik kocan var başka koca mı var
ekim ayı bizim ayımız
Ekim ayı bizim ayımız
haziranda doğum
Ya bana hiç yardımcı olmuyor bende bağırdım çağırdım,ama haklıydım evde bi işin ucundan tutacak,neyse benım sınırdan gozlerım doldu ağlayacaksın başka yerde ağla demez mı sanki bıktıgı bı sevgılısıyım, aldım yere çaldım telını,sonra bu gıttı işte aradan zaman gectı kapı çalıyor baktım o manyak tabı elinde bi paket,akçaabat köfte aldım sana diye uzatıyor...bide benım kocamda su sıkıntım var kavga edılmıyor kovsan bacadan gıdıyor bağırsan hiç üstüne alınmıyor..kendı kendını kavga edıyorsun.
bende geçtiğimz mayıs ilk denememi yaptım
İzmir Özel tınztepe hast. de tedavi gördüm malesef sonucum negatif oldu
2.deneme için ekimi düşünüyoruz şimdilik
bende amh eşimde de morfoloji sorunu var
Tabi git görüş merkezlerle içine neresi sinerse orda başla canım
Allah yardımcımız olsun
Kızlar bu şiddetli olmayan hafif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı normal mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız şimdiden başlayalım saymayasüper olcak phala sen ben parsenide ikna edelim hep beraber gün sayıp beraber doguralim doğurgan hatunlar olarak
kığızzz haziranda dogum yapcakmışız ozaman phala hesaplamış bile
ozaman sayıyorum yakaşık son 100 gün
parsende gelsin valla daha da çıkar bize yoldaş merak etme ekimde
Canım bu anlattıkların telefon kırmalık bir olay değil tamamen objektif gözle bakıyorum.
Erkeklerin bir işin ucundan tutmasını beklemek lükse giriyor yaparlarsa iyi tabii ama yapmalarını beklememek lazım.
Mesela ben hep şunu derim bebeğimin olmasını kendim için istiyorum eşimden ona bakmasını altını temizlemesini vs..beklemiyorum asla hiç bir beklentim olmadan bir bebek sahibi olacam..Yetmezmiş gibi hem bebeğimle ilgilenip hemde onunla ilgilenecem bunu çok iyi biliyorum o nedenle beklentimi asgari tutuyorum..Tanıyorum onu...Tartışılmıyor kapıdan kovsan bacadan geliyor olması zaman zaman sıksada bu da kötü birşey değil evine bağlı bir erkek..Eminim seni sıkan bizimle paylaşmadığın diyaloglar ve özelinizdeki davranışlar vardır birikimde olabilir..İnan bana bu anlattıkların büyütülecek gibi değil.Lütfen sakin ve huzurlu geçirmen gereken günlerde öfke besleyip kendine bebeğine ve yuvana zarar verme.Adamı kovmuşsun,arabanın anahtarını almışsın bi de arkadaşında kalmayı düşünüyorsun vs..bunlar doğru davranışlar değil..
Kendimi terapiye aldım lakin işe yaramıyor..
Kocam kişisiyle nasıl ekşın yaşarım bu kafayla kendisini boğmak isterken..
Yumurta çatlıyor resmen hissediyorum..
Az önce aradım bi de sanki hata bendeBana bak dedim akşama işimiz var beni daha fazla germe bu halde verici olcam alıcı olarak öncesinde beni gerecek bir hamlede daha bulunma dedim kapattım Romantiklik tavan yapmış hale bak
normal tabii daha fazlada olabilir bebek büyüdükçe rahimde büyüyecek o zamanda ağrıların olacak..
lekelenme bile yaşabilirsin sakın korkma canım..
Canım bu anlattıkların telefon kırmalık bir olay değil tamamen objektif gözle bakıyorum.
Erkeklerin bir işin ucundan tutmasını beklemek lükse giriyor yaparlarsa iyi tabii ama yapmalarını beklememek lazım.
Mesela ben hep şunu derim bebeğimin olmasını kendim için istiyorum eşimden ona bakmasını altını temizlemesini vs..beklemiyorum asla hiç bir beklentim olmadan bir bebek sahibi olacam..Yetmezmiş gibi hem bebeğimle ilgilenip hemde onunla ilgilenecem bunu çok iyi biliyorum o nedenle beklentimi asgari tutuyorum..Tanıyorum onu...Tartışılmıyor kapıdan kovsan bacadan geliyor olması zaman zaman sıksada bu da kötü birşey değil evine bağlı bir erkek..Eminim seni sıkan bizimle paylaşmadığın diyaloglar ve özelinizdeki davranışlar vardır birikimde olabilir..İnan bana bu anlattıkların büyütülecek gibi değil.Lütfen sakin ve huzurlu geçirmen gereken günlerde öfke besleyip kendine bebeğine ve yuvana zarar verme.Adamı kovmuşsun,arabanın anahtarını almışsın bi de arkadaşında kalmayı düşünüyorsun vs..bunlar doğru davranışlar değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?