2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İlaçlara rağmen erken kanama olabiliyor bu dönemde başlayan kanama genellikle negatifle sonuçlanıyor.
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum...
Düşük önleyici iğneyide vermiş doktorun ona rağmen devam etmiş..
Muhtemelen negatif sonlanmış tedavin
Kanaması olup pozitif alanlarda oldu tabii ama nadir genelde test gününden sonra kanama yaşayan oluyor o da riskli gebelikle ilgili..
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Sende Benim canımı sıkma burda derdimi yazıyom kocamla kavga ettım dıye hıc bısey demıyon

ben yeni yeni okudum canım
okudum da üzüldüm bile ne yazcagımı düşünüyordum
yorumları okuyordum sana yapılan
bu süreçte böyle bişey yaşamana üzüldüm
ama lütfen olayı daha fazla büyütüp arkadaşına gitmeyi yada kapıyı açmamk gibi bişey yapmayı düşünme
sakinliğini korumaya çalış neticede içerde bebeğin var onu düşün sakinleş tamam mı

Evet canım olması gereken bu bende isterim öyle olsun belkide olur ama olmazsada hayal kırıklığı yaşamayacam.
Hayat müşterek olmuyor genelde şöyle bir çevreye bak istersen

Bende en geç ekimde doğal gebe kalıcam

oooo çok iddalısın editörcüğüm ayy inşallahhhhhh Rabbim versinnn sana ikiz ikizzzzzz
ama ben senden daha iddialı çıktım bu ay gebe oldugumu düşünüyorum
hani bi inanışa göre tüp bebek sonrası ilk aylarda şans artması ona inandım ben yürekten
hissediyorumm içimde bişi var

Son düzenleme:

Dedım ya akcaabat köfte almış gelmıs,actım kapıyı tabı.şimdi oturmuş maç seyredıyor...yağ belki herkesın yardımına koşan biri herseyı düşünür başkaları için bana da bugün yardım etmeyınce kendımı önemsiz hissettım ve patladım ... Ve yarın bızım nikah yıldönümümüz.hem ben kavga edıp barışmayı severim biraz manyagım mı ne

Evet canım olması gereken bu bende isterim öyle olsun belkide olur ama olmazsada hayal kırıklığı yaşamayacam.

bende hayal kırıklıgı yaşamam
çünkü bizde müşterek bi hayat yaşamıyoruz
eşim yapması gerekenleri yapıyor , bende aynı şekilde rutin yani

Canım bendeki arkadaşların eşini görecek yemek yaparlar,ev supururler,cocuk bakarlar bı benım ki öyle ev işine yardım etmez.bır ınsanı nasıl alıştırırsan öyle devam eder canım.yaptıracaksın..

sırf barışcam diye mi bu kadar kavga ettin
Tey Allam
senden fırçayı yiyince eve geldiğini okuyamadan cevap yazmaya koyuldum benim suçum ne

Allah dağına göre kış vermiş o zaman genelde tam tersi olur erkek çeker gider
Birileri alttan almazsa evlilik yürümez zaten..
Ama alttan alan hep aynı kişide olursa o evlilikten hayır gelmez..
Lütfen sivri taraflarını azcık törpüle..
Eşin bulunmaz hint kumaşı gibi göründü gözüme

çok güldümm yaaa nerden buluyorsun bu lafları ya

Evliliğimde bende çok renkliyimdir ondan

Off Güldenim şu pazartesi bi gelse de doktorumu sorularımla boğsam :))) herşeye takarım ben şimdi... iyi ki varsın vallahi yemiştim kafayı yoksa :)))

Daha yolun başındasın kucağına alana kadar ne soruların ne tedirginliğin bitecek..
Şimdiki derdin değerinin ikiye katlanıp katlanmayacağı..
Değer bitecek kese görülecekmi acaba kese bitecek kalp atışı derdine düşeceksin sonrasında ikili üçlü testler vs..
Sana tavsiyem anın tadını çıkar keyfini çıkarma zamanı..
Rahat olmaya çalış netten bişi araştırma başkalarının gebeliği ile kendini kıyaslama onda olmuş bende neden olmuyor vs..gibi sorular sorma..Herkesin gebeliği vücudunun verdiği tepki ayrı..Doktorunla aklına takılanları konuş tabii ama çok didikleme herşeyi..

Hadi inşallah canım benim.
Ey herşeyde gücü yeten Kadir,arkadaşlarıma ve bana sağlıklı evlatlar nasip et

renkli oldugun kesin canım harikasın valla
topikde senli ve sensizlik arasında fark var bide onu farkettim bugün
ayrıca yorumuna da katılıyorum Allah dagına göre kış verirmiş dogru kesinlikle

Amin inşallah nasip eder.
yok kız ben şaka diyorum bişey hissettiğim yok inan
çok isterim öyle bi süpriz mucizem olsun ama yok yani

İddialı olmasam küskene bebek için bu gece verici olmazdım yani
Bu ay olur diye düşünüyorum seninle birlikte gebe kalırız ekimde gebe kalacaklarda kendileri düşünsün artık
Bende tam anlattığın oldu işte..
Kimyasal gebelik yaşadım tüpte sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ancak adresi yanlış vermişiz karı koca ekşında bebek adresi şaşırmış başka yere yerleşmiş sonuç dış gebelik
dediğin gibi bu ay değerli...

bende hayal kırıklıgı yaşamam
çünkü bizde müşterek bi hayat yaşamıyoruz
eşim yapması gerekenleri yapıyor , bende aynı şekilde rutin yani

gerçek olan bu işte

siz nerde yaşıyorsunuz:44: bu erkeklerin hangi türü:44:nesli tükenmesin acil üremeye geçin bu olsun sonra bi daha yapın eşinin çoğalması lazım

Amin inşallah nasip eder.
yok kız ben şaka diyorum bişey hissettiğim yok inan
çok isterim öyle bi süpriz mucizem olsun ama yok yani

Bak sana üzücü bı haberi verim ben bugünün Sarayı'sı dıye bı sızı var onuda seyredıyom
Kızla adam bı gecelıkilişki yasadılar ve kız hamileeeeeeee
Hakikaten sadece fılmlerde oluyormuş böyle seyler

Amin

renkli oldugun kesin canım harikasın valla
topikde senli ve sensizlik arasında fark var bide onu farkettim bugün
ayrıca yorumuna da katılıyorum Allah dagına göre kış verirmiş dogru kesinlikle

Canım benim çok sağol
Bende sürekli sizinle olmak istiyorum anne olma yolunda birlikte yürüyoruz çok değerli ve unutulmayacak zamanlar paylaşıyoruz..
Eski kızçelerimden biri derdiki gülden ben yeni transfer olmuş ve çok umutsuzdum sıkıntılarım vardı sen bana öyle bir yazı yazdın ki o gün gebe olduğumu hissetim ve anne olacağıma inandım gerçekten de hamileydi ve geçenlerde evimde yaptığımız tüp günümüzde kızıyla birlikte bendeydi..Bunun gibi çok hikaye var sizinle olmak bana çok iyi geliyor..Eski yeni tüm kızçelerimi çok seviyorum

yok yok sadece dizilerde olmuyor ben şahsen bir çiftte şahidim..
tayinleri gereği farklı yerlerdeydi bu çift birgün bir araya geldiler ve kız o gece hamile kaldı

evet editörüm tahliller yapıldı rahim filmi de çekildi. hatta başladım tedaviye kaç gündür iğne yemekten göbek delik deşik oldu. çarşamba opu var bakalım hayırlısı:44:

ahahahha :)) ekimdekilere satışşşşşşşşş ha
ozaman biz bu ay şansımızı deneyelim
haziranda doguracağımıza martta dogururuz

tekrar çok geçmiş olsun dış gebelik geçirmişsin
en yakın zaman da(hatta bu geceki ekşinda) sağlıklı hamiş kalırsın inşallah

eee filmlere bakarsan hamile olduklarını hep önce bayılıp sonra hastanede gözlerini açtıklarında öğreniyorlar
hatta kendilerinden önce ailesi öğreniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…