Arkadaşlar bana da yardımcı olan olursa çok sevinirim. bugün 9. günüm.dün gece hafif pembe bi leke geldi. belki tutunma kanamasıdır diye düşündüm ama sabah kalktığımda baktım normal kan gelmeye başlamış. doktorumu aradım, pruloton iğnesini vur dedi. vurduktan sonra sanki kesildi gibi kanamam, öğleden sonra baktım yine kan geliyor. parlak kırmızı renkte. doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi, kanaman devam ediyorsa test yapmana da gerek yok, kanama devam eder, düşer zaten dedi. benim gibi bunları yaşayan var mı? kanaması olup pozitif sonuç alanı buralarda çok okudum ama benim başıma geleceğine ihtimal vermiyorum. sadece bu kanama neden olmuş olabilir. idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın kanda baktırıcam, çünkü iki dış gebelik hikayem var ve en çok bundan korkuyorum. Ne olur dua edin bana olur mu?
Kızlar bu şiddetli olmayan hafif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı normal mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende Benim canımı sıkma burda derdimi yazıyom kocamla kavga ettım dıye hıc bısey demıyon
Canım bu arada ben senın gıbı düşünmüyorum o bebek ıkımızın olacak o da yardım edecek bana yanı...ben de çalışıyorum herseyı benden bekleyemez sonuçta..gece ben emzırıyosam oda gazını çıkartacak hayat müşterek canım...
Bende en geç ekimde doğal gebe kalıcam
ben yeni yeni okudum canım
okudum da üzüldüm bile ne yazcagımı düşünüyordum
yorumları okuyordum sana yapılan
bu süreçte böyle bişey yaşamana üzüldüm
ama lütfen olayı daha fazla büyütüp arkadaşına gitmeyi yada kapıyı açmamk gibi bişey yapmayı düşünme
sakinliğini korumaya çalış neticede içerde bebeğin var onu düşün sakinleş tamam mı
İlaçlara rağmen erken kanama olabiliyor bu dönemde başlayan kanama genellikle negatifle sonuçlanıyor.
Dış gebelik olduğunu sanmıyorum...
Düşük önleyici iğneyide vermiş doktorun ona rağmen devam etmiş..
Muhtemelen negatif sonlanmış tedavin
Kanaması olup pozitif alanlarda oldu tabii ama nadir genelde test gününden sonra kanama yaşayan oluyor o da riskli gebelikle ilgili..
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Evet canım olması gereken bu bende isterim öyle olsun belkide olur ama olmazsada hayal kırıklığı yaşamayacam.
Hayat müşterek olmuyor genelde şöyle bir çevreye bak istersen
Evet canım olması gereken bu bende isterim öyle olsun belkide olur ama olmazsada hayal kırıklığı yaşamayacam.
Hayat müşterek olmuyor genelde şöyle bir çevreye bak istersen
Dedım ya akcaabat köfte almış gelmıs,actım kapıyı tabı.şimdi oturmuş maç seyredıyor...yağ belki herkesın yardımına koşan biri herseyı düşünür başkaları için bana da bugün yardım etmeyınce kendımı önemsiz hissettım ve patladım ... Ve yarın bızım nikah yıldönümümüz.hem ben kavga edıp barışmayı severim biraz manyagım mı ne
Yok kız herzaman söylerim kavga etsem bile...benım kocam cooook ıyı nıyetlı ve ıyı bırısı.hıc ağzından küfür çıkmaz ben ne dersem onu yapar.evde hep benım sözüm geçer,bütün arkadaslarım kavga ettıgımızde hepsı onun. Tarafını tutar sende sorun dıye ...ama ben Cook doldum bugün.ben kavga ettıgım bı ınsanla aynı yerde kalamam çıkıp gıderım vallahı evden kötü huy ama ne yapım...
çok güldümm yaaa nerden buluyorsun bu lafları ya
Off Güldenim şu pazartesi bi gelse de doktorumu sorularımla boğsam :))) herşeye takarım ben şimdi...iyi ki varsın vallahi yemiştim kafayı yoksa :)))
oooo çok iddalısın editörcüğümayy inşallahhhhhh Rabbim versinnn sana ikiz ikizzzzzz
ama ben senden daha iddialı çıktım bu ay gebe oldugumu düşünüyorum
hani bi inanışa göre tüp bebek sonrası ilk aylarda şans artması ona inandım ben yürekten
hissediyorumm içimde bişi var
sırf barışcam diye mi bu kadar kavga ettin
Tey Allam
senden fırçayı yiyince eve geldiğini okuyamadan cevap yazmaya koyuldum benim suçum ne
Allah dağına göre kış vermiş o zaman genelde tam tersi olur erkek çeker gider
Birileri alttan almazsa evlilik yürümez zaten..
Ama alttan alan hep aynı kişide olursa o evlilikten hayır gelmez..
Lütfen sivri taraflarını azcık törpüle..
Eşin bulunmaz hint kumaşı gibi göründü gözüme
Evliliğimde bende çok renkliyimdir ondan.
Hadi inşallah canım benim.
Ey herşeyde gücü yeten Kadir,arkadaşlarıma ve bana sağlıklı evlatlar nasip et
oooo çok iddalısın editörcüğümayy inşallahhhhhh Rabbim versinnn sana ikiz ikizzzzzz
ama ben senden daha iddialı çıktım bu ay gebe oldugumu düşünüyorum
hani bi inanışa göre tüp bebek sonrası ilk aylarda şans artması ona inandım ben yürekten
hissediyorumm içimde bişi var
bende hayal kırıklıgı yaşamam
çünkü bizde müşterek bi hayat yaşamıyoruz
eşim yapması gerekenleri yapıyor , bende aynı şekilde rutin yani
Canım bendeki arkadaşların eşini görecek yemek yaparlar,ev supururler,cocuk bakarlar bı benım ki öyle ev işine yardım etmez.bır ınsanı nasıl alıştırırsan öyle devam eder canım.yaptıracaksın..
Amin inşallah nasip eder.
yok kız ben şaka diyorum bişey hissettiğim yok inan
çok isterim öyle bi süpriz mucizem olsun ama yok yani
Hadi inşallah canım benim.
Ey herşeyde gücü yeten Kadir,arkadaşlarıma ve bana sağlıklı evlatlar nasip et
renkli oldugun kesin canım harikasın valla
topikde senli ve sensizlik arasında fark var bide onu farkettim bugün
ayrıca yorumuna da katılıyorumAllah dagına göre kış verirmiş dogru kesinlikle
Bak sana üzücü bı haberi verim ben bugünün Sarayı'sı dıye bı sızı var onuda seyredıyom
Kızla adam bı gecelıkilişki yasadılar ve kız hamileeeeeeee
Hakikaten sadece fılmlerde oluyormuş böyle seyler
napıcan işte cidden çok kırgın ve üzgünüm lakin anne olmak için yapmayacağım şey yok
seninde çatlama günün olsaydı misafir falan dinlemezdin bence...
Tahliller yapıldımı rahim filmi çekildinmi...
Bahçeciye iyi bir merkez inşallah ilk denemede bebeğin gelir..
sana bol aşermeli günler diliyorum canım..
gerçi artık manavlarda yaz kış herşey bulunuyor zor olmaz ama yinede aşer sen
moralini bozma sakın önemli olan amh değerin şahane..
bazıları bir kerede 40 tane yumi çıkarıyor bazılarıda 10 tane...
yumurta olduktan sonra gerisini düşünme nolur..
hem gayet iyi bir sayı bu hepsinin toplanıp olgunluğa aynı zamanda gelebilmesi içinde iğne verilmiş tamamdır..
bir zamanlar her opusunda 30 civarı yumurta toplanan bir arkadaşımız vardı ama 5.denemesinde hamile kaldı çok sayı değil embriyo kalitesi önemli..sakın canını sıkma..bu doktorlarda azcık moral verici konuşsa nolur sanki
etti 3
sen ,ben melindamm koca mağduruyuz
evden ayrılma sakın olmaz...
İddialı olmasam küskene bebek için bu gece verici olmazdım yani
Bu ay olur diye düşünüyorum seninle birlikte gebe kalırız ekimde gebe kalacaklarda kendileri düşünsün artık
Bende tam anlattığın oldu işte..
Kimyasal gebelik yaşadım tüpte sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ancak adresi yanlış vermişiz karı koca ekşında bebek adresi şaşırmış başka yere yerleşmiş sonuç dış gebelik
dediğin gibi bu ay değerli...
gerçek olan bu işte
Bak sana üzücü bı haberi verim ben bugünün Sarayı'sı dıye bı sızı var onuda seyredıyom
Kızla adam bı gecelıkilişki yasadılar ve kız hamileeeeeeee
Hakikaten sadece fılmlerde oluyormuş böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?