Enişteme selamlar
Çocuğun tutunmasını engeller dediği konunun neden icabına bakmadı bende onu merak ediyorum...
Hidrosalpenks gerçekten tutunmayı engelliyor ve ağrıda yapabilir..
Ama kötüyü düşünmeyelim biz aynı ağrıyı gebeliktende yaşıyor olabilirsin..
Net birşey diyemem risk almışsınız..
Tamam canım sakinleşmeye çalışıcam
Arkadaşlar son 5 günüm sonuç için dua edin nolur çok heyecanlıyım
Arkadaşlar son 5 günüm sonuç için dua edin nolur çok heyecanlıyım
Canim.zaten dr tupe mudahale etmek istedi ama biz izin vermedik çünkü belli belirsizdi.dr tüpü alacam diyince ben hsg filmini çeken dra sordum aynı zamanda histereskopimi yapmıştı o tüpün sis değil dedi,başka bi dra daha gittim oda değil dedi.ben kendi druma ısrarcı bi şekilde istemiyorum diyince yandaki dr arkadasna danışdi oda ben bu tupe müdahale etmem dedi.bizde bu sefer deneyelim sonra laporoskopi yapıp tüp bebek yaparız dedik 3. Deneme olacağından da 2 tane embriyo koyacaklar..
Seviyom sizi beeesizin gibi sanal da olsa dostu olunca insanın sırtı yere gelmez...Dana'nın kuyruğunu dün kopardım zaten yarın da 2'ye katlayacak şu an rahat hissediyorum kendimi...
o kadar doktor görmüş canım endişelenmene gerek yok..geriye bir tek sebebi kalıyor gebelik
Allah içine ferahlık versin rahat ve iyi ol inşallah
İnsallah dediğin gibi gebeliktendir bebisim yerlesiyordur..yoksa şu jelden mi diyorum....
Benim çok sevdiğim.arkadaşlarım var,gülbin,gülzade bide sen oldun gülden)))
İnşallah güzel haberler alırsın bizede müjdeni verirsin
az kalmış az daha sabırrr
Offff bu koca beni delirtecekkkkk sinirimden gebericem yaaaaa!!! Karnım belim ağrıyoooo bu çocuk bu adama fazlaaaaaaa!! Şimdi gelip yemek isteyecek ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YEEEEEE diycem içimin yağları eriyecek!! Allahın belasıııı pislik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
topiği yarın açıyorum kızlar isim önerileri devam etsin lütfen..
GEL ABLA GEYİĞEeeeeeeeeeeee GEL olsunnnn
TÜPÇÜ GELDİ HANİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM olsun
TÜPÇÜLER GEYİKTE olsunnn
şimdilik bu kadar
Havalı bi isim olsun mahalle ağzıyla yazılmış bişi olmasın lütfen..
o ne öyle pazarcı abiler gibi geeellll abla geellll
daha yaratıcı ol şekerim...
Salo cnm Ankara anatoliaalevcim inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsın sitres yapma bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsun minigin seninle tüp bebegi nerde yaptırdın canım herkeze soruyorum iyi bi merkez secicez bizde
Arkadaşlar iyi akşamlar,o kadar huzursuz ve mutsuzum ki.10 aydır deniyoruz bebeğimiz olmuyor.psikolojim bozuldu.çikolata kisti var bende.bu ay o kadar çok ümitliydim ki eşimden gizli gizli ağlamaktan bıktım.onu daha çok üzmek istemiyorum ama elimde değil.bugün adetimin 3. günü.bir sonraki adette tüp bebek yapmayı planladfık.ama ankara mı istanbul mu nerde ve hangi merkezde yapacağız.ikimizde bilgi kirliliği içinde boğulduk.yardımcı olmanızı bekliyorummm
aklımda ankara da ANATOLİ a tüp bebek merkezi var.internette hep karşıma çıkıyor ama sırf reklam ile de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?