Günaydın canim parmağının iyileşmesine sevindim vallahi nasıl zordur kimbilir,insallah tedavimde hayırlısıyla baslar ve allah gönlüne göre verir.şimdiden allah kabul etsin dualarını canim.o kadar yıpratıcı sitelerden geçiyoruz insallah sonunda hepimizin yüzü güler
canlarr hepinizi cok özledim nasılsınız iyiisinizdir inşallah ne var ne yok bakalımm
iyiyim canım uzun zamandır yoktum bende iş yerinin neti kesildi sonra dzimden ameliyat oldum izinlerim vardı onları kullandım dçnüşte işler yıgılmıstı onları yapıyorum ama sizlere selam veereyim dedim..günaydın arkadaşım bizler iyiz sen nasılsın napıyosun
iyiyim canım uzun zamandır yoktum bende iş yerinin neti kesildi sonra dzimden ameliyat oldum izinlerim vardı onları kullandım dçnüşte işler yıgılmıstı onları yapıyorum ama sizlere selam veereyim dedim..
ne var ne yok canım..
geçmiş olsun eline nooldu???
bu arada tedaviye başlayacaksın galiba canım sonu bebişli olsun inşallah
tekrar cok geçmiş olsun canım Rabbim daha beterinden korumuş...sana da çok geçmiş olsun arkadaşım....sol elimin küçük serçe parmağı tırnak altından kesildi bahçede k.babama yardım ederken matgap kopardı çok şükür ki tırnak altı...evet bu ay başlıyorum hata buğun öğlen randevum var ( kanda bazı değerlerde hücre sayım yüksek bazılarında da düşük çıktı ) bunu dengeleyip tüp bebeğe öbür ay başlıyacaım inşallah kısmet olursa
sana da allah kolaylık versin canım işe başlamışsın
iyiyim canım uzun zamandır yoktum bende iş yerinin neti kesildi sonra dzimden ameliyat oldum izinlerim vardı onları kullandım dçnüşte işler yıgılmıstı onları yapıyorum ama sizlere selam veereyim dedim..
ne var ne yok canım..
geçmiş olsun eline nooldu???
bu arada tedaviye başlayacaksın galiba canım sonu bebişli olsun inşallah
Günaydınnnnnn
Güzel haberler aldığımız dertsiz sıkıntısız bir hafta olsun inşallah
günaydın inşallah inşallah diyorum
Sabahın 7:30'unda hortladım :)) 9 gibi gidicem kan testine kızlar...Vallahi çok rahatım artık herşey nasib kısmet...Ama dualarınızı esirgemeyin lütfen :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım burdayım inşallah..cok saol canım gedi ve geçti..Geçmiş olsun datlum ameliyat olmuşsun...
Artık netiniz var dimi burdasın..
evet canım burdayım inşallah..cok saol canım gedi ve geçti..
dış menisküs yırtıgı ve çarpraz bagda kısmı yırtıklık vardı...
sende ne var ne yok canım
aynen öyle olduFutbolcu sakatlığı gibi olmuş
canım yaa o gerginlikleri napıcaz bilmiyorum bizde bu aralar bi öyleyiz bi böyleyiz daha doğrusu o lafını söyleyip her zamanki durumuna geçiyo ama ben yapamıyorum tartıstıysak bitti hemen alım gülüm olamam...Dün gece bebek falan yapamadık çünkü tartıştık
Malum gergindik üst üste 2 gün kendisine tahamül edemedim patladım yine..
Zaten dün ki tek taraflı ağrım bugün çift taraflı olarak devam ediyor hiç bişi anlamadım bu işten..
İlk kez bu ay bu kadar muallakta kaldım..
Ya 2 gün önceki birliktelik sonuç veriyor ya da ben yumiyi hala çatlatamadım ve kist olma yolunda ilerliyor..
tedavi zamanı belli olmuş canım hayırlı olsun..
mübarek ayda gelicek kuzun Allahın izniyle
seni ne zamandır görmüyordum özlemişim kızevet canım burdayım inşallah..cok saol canım gedi ve geçti..
dış menisküs yırtıgı ve çarpraz bagda kısmı yırtıklık vardı...
sende ne var ne yok canım
aynen öyle oldu
canım yaa o gerginlikleri napıcaz bilmiyorum bizde bu aralar bi öyleyiz bi böyleyiz daha doğrusu o lafını söyleyip her zamanki durumuna geçiyo ama ben yapamıyorum tartıstıysak bitti hemen alım gülüm olamam...
bu arada bende testle ilgili bişey dicem ama olma olasılıgı cok düşük gibime geliyo
dün sabah bi geelik test yaptım çok ama çok hafif belli bi silik çizgi cıktı önceki testlerimden farklı yani onlara göre belli oluyor2 gün daha ekleyip bi daha yapıcam test ne bileyim belkide oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?