2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

güzel olacak her şey inşşş

seni ne zamandır görmüyordum özlemişim kız
evet canım uzun zamandır yoktum bende özlemişm sizleri
nasılsın iyimisin

ayyyy çok heyecanlandııımmmmmmm
belkide geldi nazlı kuzuuuuu...
nasıl duruyorsun bugün bi daha yap..
2 gün niye bekliyorsun..
yaa hemen yapmıyım biraz bekleyeyim dedim varsa eger beta yükselir diye ne bileyim belkide test bozuk yaa ne bileyim o yüzden cok umutlanmıyorum testi yapıp lavaboyoa koymustum unutmusum eşimde farketmiş ama ne bileyim bozuktur o yaa bozuksada 2 gün mutlu olayım bari..

inşallah arkadaşım rabbim cümlemize nasip ederde hep beraber seviniriz...

bu arada ben ankalife tüp bebek merkezine başladım canım listede değişikli yaparsan aklında bulunsun doktorum gurur polat

Ankalife da tüp bebek yapan ilk hatunsun merakla gelişmeleri takip edicem..

günaydınlarrrrrrr

günaydın matmazel..

çok teşekrederim kuzum çok mutluyum biliyormusun yeniden teyze olacağım inşşş yeğenim geliyor bu gün dr gideceğiz dualrınızı bekliyorum

çok teşekrederim kuzum çok mutluyum biliyormusun yeniden teyze olacağım inşşş yeğenim geliyor bu gün dr gideceğiz dualrınızı bekliyorum
ayy hadi yaa cok sevindim canım yeğen cok baskaymıs mutluluğunuzu cok iyi anlıyorum bzim sıpa bile 4 aylık oldu evlat hasretim dindi bi nebze ama yinede bazen cok üzülüyorum onu severken...
hangi kardeşinin olaccak canım bebeği...

tamam işte test bozuk ya da değil bu belirsizlik netleşsin lütfen bi daha yap belirgin çıkmasa bile önceki testin doğru olduğunu anlarız ve o zaman bekleriz bir iki gün sonra kan verirsin..
bak gel sen beni dinle ve yap şu testi...

sende haklısın en iyisi öyle yapmak...
bugün işten cıkınca alayım testi yarın sabah gelmeden yaparım sonucu söylerim şuan buralarda hiç bi yer yok alabileceğim

cevabın rahatlattı beni inşallah herşey yolunda gider bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatı olan yavrularımıza kavuşuruz

Cesaretimi toplarsam bu gün başkana çıkıp işten ayrılacağımı söyleyeceğim ama hiç cesaret edemiyorum

bugün işten cıkınca alayım testi yarın sabah gelmeden yaparım sonucu söylerim şuan buralarda hiç bi yer yok alabileceğim

Çatla şimdi meraktan teeee yarın sabah çok uzun..Neyse artık bugün güzel bir haber duyasım varmış demek...

TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLAN KARDEŞİM İNŞŞ SAĞLIKLA OLUR ÇÜNKİ DEFALARCA DÜŞÜĞÜ OLDU DAHA ÖNCE:26: YEĞEN CANDIR BEN CİMCİMEYE DÜN BİR TANE TİŞÖRT ALDIM DADE DİYOR (bu teyze demekmiş annemiz öle dedi)SONRA BAŞINA KOYUYOR ELİNE ALIYOR SALIYOR GÜLÜYOR DAHA 1 YAŞINDA AMA HEDİYE ALINCA MUTLU OLUYOR SONRA YANIMA GELİP BAŞINI DİZİME KOYDU NASIL SEVEMEZSİN BÖYLE BİR GÜZELİĞİ MÜMKÜNMÜ

Bugün işten cıkınca alayım testi yarın sabah gelmeden yaparım sonucu söylerim şuan buralarda hiç bi yer yok alabileceğim

hadi bakalım patlat yarın güzel haberi inşşş

Çatla şimdi meraktan teeee yarın sabah çok uzun..Neyse artık bugün güzel bir haber duyasım varmış demek...
kuzum valla seni kırmayıp alayım desem bile test alabileceğim bi yer yok burda dağ basındayım
bu haber inşallah güzel olur canım ama hiç zannetmiyorum kesin test bozuk
dün geceden beri ya doğruysa diyorum bi görmen lazım beni
ayy işte buna daha cok sevindim canım o kardeşinin olmasına darısı sana inşallah

evet yaa can onlar can bizimki benm sesimi alyo artık bi gülüyo bi gülüyo görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…