Sabahın 7:30'unda hortladım :)) 9 gibi gidicem kan testine kızlar...Vallahi çok rahatım artık herşey nasib kısmet...Ama dualarınızı esirgemeyin lütfen :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım uzun zamandır yoktum bende özlemişm sizleriseni ne zamandır görmüyordum özlemişim kız
yaa hemen yapmıyım biraz bekleyeyim dedim varsa eger beta yükselir diye ne bileyim belkide test bozuk yaa ne bileyim o yüzden cok umutlanmıyorum testi yapıp lavaboyoa koymustum unutmusum eşimde farketmiş ama ne bileyim bozuktur o yaa bozuksada 2 gün mutlu olayım bari..
ayyyy çok heyecanlandııımmmmmmm
belkide geldi nazlı kuzuuuuu...
nasıl duruyorsun bugün bi daha yap..
2 gün niye bekliyorsun..
slm danseden resmi çok beğendim sonucum olumlu olursa benim içinde tekrar bu mesajı yayınlarmısın
inşallah arkadaşım rabbim cümlemize nasip ederde hep beraber seviniriz...
bu arada ben ankalife tüp bebek merkezine başladım canım listede değişikli yaparsan aklında bulunsun doktorum gurur polat
günaydınlarrrrrrr
evet canım uzun zamandır yoktum bende özlemişm sizleri
Nasılsın iyimisin
yaa hemen yapmıyım biraz bekleyeyim dedim varsa eger beta yükselir diye ne bileyim belkide test bozuk yaa ne bileyim o yüzden cok umutlanmıyorum testi yapıp lavaboyoa koymustum unutmusum eşimde farketmiş ama ne bileyim bozuktur o yaa bozuksada 2 gün mutlu olayım bari..
ankalife da tüp bebek yapan ilk hatunsun merakla gelişmeleri takip edicem..
Günaydın matmazel..
ayy hadi yaa cok sevindim canım yeğen cok baskaymıs mutluluğunuzu cok iyi anlıyorum bzim sıpa bile 4 aylık oldu evlat hasretim dindi bi nebze ama yinede bazen cok üzülüyorum onu severken...çok teşekrederim kuzum çok mutluyum biliyormusun yeniden teyze olacağım inşşş yeğenim geliyor bu gün dr gideceğiz dualrınızı bekliyorum
evet canım uzun zamandır yoktum bende özlemişm sizleri
nasılsın iyimisin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NE DEMEK İSKELET BİLE OYNATIRIM İNŞŞŞ SEN HAMİŞ OL
sende haklısın en iyisi öyle yapmak...tamam işte test bozuk ya da değil bu belirsizlik netleşsin lütfen bi daha yap belirgin çıkmasa bile önceki testin doğru olduğunu anlarız ve o zaman bekleriz bir iki gün sonra kan verirsin..
bak gel sen beni dinle ve yap şu testi...
cevabın rahatlattı beni inşallah herşey yolunda gider bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatı olan yavrularımıza kavuşuruzcanım çok normal hatta sevinmelisin uzayan akıntı yumurtanın kaliteli olduğunuda gösterir..
çatlama zamanından bir kaç gün öncesinden başlar...
daha var yani çatlamaya merak etme yeni başlamış...
bundan sonrada yumiler hızlı büyür zaten ilk 5 güne göre..
sende haklısın en iyisi öyle yapmak...
bugün işten cıkınca alayım testi yarın sabah gelmeden yaparım sonucu söylerim şuan buralarda hiç bi yer yok alabileceğim
ayy hadi yaa cok sevindim canım yeğen cok baskaymıs mutluluğunuzu cok iyi anlıyorum bzim sıpa bile 4 aylık oldu evlat hasretim dindi bi nebze ama yinede bazen cok üzülüyorum onu severken...
hangi kardeşinin olaccak canım bebeği...
sende haklısın en iyisi öyle yapmak...
Bugün işten cıkınca alayım testi yarın sabah gelmeden yaparım sonucu söylerim şuan buralarda hiç bi yer yok alabileceğim
cesaretimi toplarsam bu gün başkana çıkıp işten ayrılacağımı söyleyeceğim ama hiç cesaret edemiyorum
çok teşekrederim kuzum çok mutluyum biliyormusun yeniden teyze olacağım inşşş yeğenim geliyor bu gün dr gideceğiz dualrınızı bekliyorum
kuzum valla seni kırmayıp alayım desem bile test alabileceğim bi yer yok burda dağ basındayımÇatla şimdi meraktan teeee yarın sabah çok uzun..Neyse artık bugün güzel bir haber duyasım varmış demek...
ayy işte buna daha cok sevindim canım o kardeşinin olmasına darısı sana inşallahTÜP BEBEK TEDAVİSİ OLAN KARDEŞİMİNŞŞ SAĞLIKLA OLUR ÇÜNKİ DEFALARCA DÜŞÜĞÜ OLDU DAHA ÖNCE:26: YEĞEN CANDIR BEN CİMCİMEYE DÜN BİR TANE TİŞÖRT ALDIM DADE DİYOR (bu teyze demekmiş annemiz öle dedi)SONRA BAŞINA KOYUYOR ELİNE ALIYOR SALIYOR GÜLÜYOR DAHA 1 YAŞINDA AMA HEDİYE ALINCA MUTLU OLUYOR SONRA YANIMA GELİP BAŞINI DİZİME KOYDU NASIL SEVEMEZSİN BÖYLE BİR GÜZELİĞİ MÜMKÜNMÜ
Kardeşin hamile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?