2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım neden ayrılacaksın kiii

Eşimin işi dolayı Boluya taşınacağız Eylülde ve bende işi bırakmak zorundayım. Evlenmeden önce bilgisayar öğretmenliği yapıyordum evlendim eşim Bursada yaşıyordu ve ben işi bırakmak zorunda kaldım sonra kandırdım onu memlekete döndük Belediyede iş buldum 3 yıldır çalışıyorum eşim üni. değiştirdi bende mecbur gene işi bırakacağım

ne diyeyim canım yaa inşallah olur diyorum ama bu çok küçük ihtimal..
Daha önce ilk evlendiğim zamanlardada kaç kezbaşıma geldi böyle testler

allahın mucizesinin bizleri ne zaman bulacağı belli olmaz belkide senin mucizenle buluşma zamanın gelmiştir

hayırlısı olsun hakında canımmm inşşş boludada iş bulursun

cevabın rahatlattı beni inşallah herşey yolunda gider bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatı olan yavrularımıza kavuşuruz

rahatla tabii bu iyi bişey..
güzel gidiyor sonuda güzel olacak inşallah..
bu arada merkezdeki değişikliği yaptım

Cesaretimi toplarsam bu gün başkana çıkıp işten ayrılacağımı söyleyeceğim ama hiç cesaret edemiyorum

Sebebini yazmışsın okudum..
Bugün söylemek zorundamısın daha taşınmanıza zaman var kendini hazır hissettiğinde söyle olmazmı..

Biliyorum dağ başında olduğunu ama ne biliim işte yapaydın iyiydi..
Eskiden kurbağa testi yaparlarmış o nasıl oluyorsa sende bi kurbik yakala ve yap

allahın mucizesinin bizleri ne zaman bulacağı belli olmaz belkide senin mucizenle buluşma zamanın gelmiştir
amin canım yaaa inşallah öyledir inşallah
hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır yeni yer yeni umutlar olsun inşallah

TEŞEKÜREDERİM CANIM EVET YA BİZMKİSİ ARTIK YÜRÜYOR SARILIYOR VS

Biliyorum dağ başında olduğunu ama ne biliim işte yapaydın iyiydi..
Eskiden kurbağa testi yaparlarmış o nasıl oluyorsa sende bi kurbik yakala ve yap
kurbaga testi varmıs idrara soda mı ne katıp bakarlarmıs daa neler neler varr bulursam bi kurbik yapayımmı nee

kurbaga testi varmıs idrara soda mı ne katıp bakarlarmıs daa neler neler varr bulursam bi kurbik yapayımmı nee

Nasıl yapılıyo acaba kurbağa testi hayvanceğize zarar vermeyecek şekilde yapmak lazım tabii önce kurbiki bulup rızasını almak lazım

Zaten bu gidişle öyle olacak çünkü ben daha hazır değilim galiba, ramazanda da insanlar aksi oluyor biliyorsun o zamanda bu nedenle söylemek istemiyorum ama mecburum

Nasıl yapılıyo acaba kurbağa testi hayvanceğize zarar vermeyecek şekilde yapmak lazım tabii önce kurbiki bulup rızasını almak lazım
bilmemki
kızz üzerine ç... damlatılacak sen izin verirmisin kurbikte vermezzz

anammmm bizimkide öylre olacak Rabbim sağlık veirse..
anneme diorum ben gelirken ararım o cana cıkar ''hala bana ne aldınnn'' der diyorum

ALLAHIN İZİNİ İLE DER CANIMMM SEN NE KADAR SEVERSEN SENİ O KADAR ÇOK SEVİYOR ÇOCUKLAR

amin canım yaaa inşallah öyledir inşallah

hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır yeni yer yeni umutlar olsun inşallah

İnşallah canım benim inşallah senin testlerde pozitif sonucu gösteriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…