ne diyeyim canım yaa inşallah olur diyorum ama bu çok küçük ihtimal..hadi bakalım patlat yarın güzel haberi inşşş
canım neden ayrılacaksın kiii
ne diyeyim canım yaa inşallah olur diyorum ama bu çok küçük ihtimal..
Daha önce ilk evlendiğim zamanlardada kaç kezbaşıma geldi böyle testler
eşimin işi dolayı boluya taşınacağız eylülde ve bende işi bırakmak zorundayım. Evlenmeden önce bilgisayar öğretmenliği yapıyordum evlendim eşim bursada yaşıyordu ve ben işi bırakmak zorunda kaldım sonra kandırdım onu memlekete döndük belediyede iş buldum 3 yıldır çalışıyorum eşim üni. Değiştirdi bende mecbur gene işi bırakacağım
cevabın rahatlattı beni inşallah herşey yolunda gider bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatı olan yavrularımıza kavuşuruz
Cesaretimi toplarsam bu gün başkana çıkıp işten ayrılacağımı söyleyeceğim ama hiç cesaret edemiyorum
kuzum valla seni kırmayıp alayım desem bile test alabileceğim bi yer yok burda dağ basındayım
bu haber inşallah güzel olur canım ama hiç zannetmiyorum kesin test bozuk
dün geceden beri ya doğruysa diyorum bi görmen lazım beni
ayy işte buna daha cok sevindim canım o kardeşinin olmasına darısı sana inşallah
evet yaa can onlar can bizimki benm sesimi alyo artık bi gülüyo bi gülüyo görmen lazım
amin canım yaaa inşallah öyledir inşallahallahın mucizesinin bizleri ne zaman bulacağı belli olmaz belkide senin mucizenle buluşma zamanın gelmiştir
hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır yeni yer yeni umutlar olsun inşallahEşimin işi dolayı Boluya taşınacağız Eylülde ve bende işi bırakmak zorundayım. Evlenmeden önce bilgisayar öğretmenliği yapıyordum evlendim eşim Bursada yaşıyordu ve ben işi bırakmak zorunda kaldım sonra kandırdım onu memlekete döndük Belediyede iş buldum 3 yıldır çalışıyorum eşim üni. değiştirdi bende mecbur gene işi bırakacağım
allah sağlıkla gelmeyi nasip eder inşallah
kuzum valla seni kırmayıp alayım desem bile test alabileceğim bi yer yok burda dağ basındayım
bu haber inşallah güzel olur canım ama hiç zannetmiyorum kesin test bozuk
dün geceden beri ya doğruysa diyorum bi görmen lazım beni
ayy işte buna daha cok sevindim canım o kardeşinin olmasına darısı sana inşallah
evet yaa can onlar can bizimki benm sesimi alyo artık bi gülüyo bi gülüyo görmen lazım
kurbaga testi varmıs idrara soda mı ne katıp bakarlarmıs daa neler neler varr bulursam bi kurbik yapayımmı neeBiliyorum dağ başında olduğunu ama ne biliim işte yapaydın iyiydi..
Eskiden kurbağa testi yaparlarmış o nasıl oluyorsa sende bi kurbik yakala ve yap
EVETTTTTTTTTTTTTTTBU GÜN DR GİDECEĞİZ MERCİMEĞE BAKMAYA NASIL DİYEE İNŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLA GELİR
hayırlısı olsun hakında canımmm inşşş boludada iş bulursun
kurbaga testi varmıs idrara soda mı ne katıp bakarlarmıs daa neler neler varr bulursam bi kurbik yapayımmı nee
anammmm bizimkide öylre olacak Rabbim sağlık veirse..TEŞEKÜREDERİM CANIM EVET YA BİZMKİSİ ARTIK YÜRÜYOR SARILIYOR VS
amin canım yaaa inşallah öyledir inşallah
hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır yeni yer yeni umutlar olsun inşallah
rahatla tabii bu iyi bişey..
güzel gidiyor sonuda güzel olacak inşallah..
bu arada merkezdeki değişikliği yaptım
Sebebini yazmışsın okudum..
Bugün söylemek zorundamısın daha taşınmanıza zaman var kendini hazır hissettiğinde söyle olmazmı..
Biliyorum dağ başında olduğunu ama ne biliim işte yapaydın iyiydi..
Eskiden kurbağa testi yaparlarmış o nasıl oluyorsa sende bi kurbik yakala ve yap
bilmemkiNasıl yapılıyo acaba kurbağa testi hayvanceğize zarar vermeyecek şekilde yapmak lazım tabii önce kurbiki bulup rızasını almak lazım
anammmm bizimkide öylre olacak Rabbim sağlık veirse..
anneme diorum ben gelirken ararım o cana cıkar ''hala bana ne aldınnn'' der diyorum
Pek çalışmayı düşünmüyorum orada yoksa ikide bir her canım istediğimde ailemi ziyaret edemem
amin canım yaaa inşallah öyledir inşallah
hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır yeni yer yeni umutlar olsun inşallah
maşallah 3. çocuğu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?