2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Zaten bu gidişle öyle olacak çünkü ben daha hazır değilim galiba, ramazanda da insanlar aksi oluyor biliyorsun o zamanda bu nedenle söylemek istemiyorum ama mecburum

mutlaka uygun bir zaman dek gelecektir şimdi düşünme bunu lütfen..

bilmemki
kızz üzerine ç... damlatılacak sen izin verirmisin kurbikte vermezzz

ayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen

Ayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen

rahat bırakın gariban kurbağayı idrar testi yapın olmadı kan testti yapın

ALLAHIN İZİNİ İLE DER CANIMMM SEN NE KADAR SEVERSEN SENİ O KADAR ÇOK SEVİYOR ÇOCUKLAR
aynen canım katılıyorum buna

İnşallah canım benim inşallah senin testlerde pozitif sonucu gösteriyordur
amin canım inşallah öyledir ama yanılma payıda var ya o yüzden beklicem ve görücem..
ayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen
evet öyledir herhalde

ayyyy yok yok sabahı beklerim kesin çünkü bide kurbik aramaya gideemem

Bencede doğru söylüyorsun canım hep kendimeböyle stres yapıyorum, amaaan ne düşüneceğim zaten yıllardır yani 15 yıllık iş deneyimim var kıytırık işimde hiç olmadı ama hep asgari ücret sanki bana milyarlar veriyorlar da bende söylemeye zorlanıyorum ha bide her yıl sözleşme yenileniyor tazminat almasınlar diye bende kalkmışım onlar için üzülüyorum.

Aaaa olmuyor muydu çocuğu yoksa istemiyorlar mıydı?

SEBEBPSİZN İNFRTLİTE CANIMM 3 AŞILAMA 3 TÜP BEBEK 5 DÜŞÜĞÜ VAR (düşük 5 6 hatırlamıyorum )İSİTYORLAR CANIMMM İSTEMEZMİİ

Anammmm hep evdemiydin vallahi ben ilk bi gün dinlensin ertesi gün okula gitmedim ama evde hep biseyler yaptım.acaba ben kendime dikkat etmedim mi;(((

evet evdeydim 2. gün ile 4. gün evin yanındaki kuaföre gidip saçlarımı yıkatıp fönlettim ama evin için hep yatmadım yemegimi meyve mi abur curlarımı hazırlayıp yedim mutfak tezgahını topladım yatağımı düzelttim çamaşırları makineye attım sadece wc için kalkmadım evin içinde yapabileceklerimi yaptım cnm.. Bence herşey bahaneee kimler neler yapıyor tutuveriyor hiç bişey yapmayanın tutmuyo bacım. Hiç kafana takmaaaa bakarsın benimki olmaz senin ki olur ama benimde olsun yinedeee kızz

ahahahahahha öyle olursa kocamın surat ifadesi bu olur heralde

kız yazık enişteye ama seni üzdüğü u günleri unutma at bebişi üzerine baksın hele birde ikiz olursa ikisini birliKte at üzerineeee al intikamını

Son düzenleme:

Her gün akşam vuruyorum canım. Ne bileyim ya umarım çektiğimiz sıkıntılara değerr benim ilk 4 gün adet sancılarım vardı resmen şimdi iyiyim biraz farklı batmalar ve rahim içi hareketlilik hissettim bu kez ama diğer tedavimde iğne yoktu onun etkiside olabilir diye umutlanamıyorum. Dün iğneyi tamamen unutarak saçma bi test girişiminde bulundum en mantıklısı kanda baktırmak. Peki bi sorum olacak şimdi kanda da baktırsam 9. günde iğne vurulmuş olacam belki iğnenin etkisiyle sonuç yüksek çıkacak onu nasıl ayırt edicem ki:26: ben

Kanı verdik sıra beklemede:18::18::18:

değer 500 civarı gelirse 2 gün sonra 1000 küsür olur cuma günü keseleri görürsün

aynen öyle kimseyi düşünecek kendisi kasacak bir durum yok ortada sadece iş arkadaşların ve ortam için üzülebilirsin o kadar..
çok anlam yüklememek lazım profesyonel düşünmek en güzeli..

Canım benim yanımda bi kız daha vardı onada ilacı alın dediler transfer günü. Hastanemiz bunu uygulamaya yeni koydu dedi ama mesela desdo da benim hastanede ona vermemişler. Bi de bulmuyor nasıl bi ilaçsa 1500 lüğü heryerde yok çok aramış insanlar almak için. Keşke faydalı olsada herkes kullansa... Ah ahhhh

Doğru söylüyorsun canım. İnan ne düşünüyorum biliyor musun Bolu'ya gideceğim ya yalnız kalacağım iyi ki topik arkadaşlarım var yalnız kalmayacağım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…