Zaten bu gidişle öyle olacak çünkü ben daha hazır değilim galiba, ramazanda da insanlar aksi oluyor biliyorsun o zamanda bu nedenle söylemek istemiyorum ama mecburum
bilmemki
kızz üzerine ç... damlatılacak sen izin verirmisin kurbikte vermezzz
yok canım cimcimenin annesi değil bu kardeşimin bebişi yok 9 yıllık evli
Güzel haberle geliceksin canım hiç şüphen olmasın...
Bi de ikizler malum yüksek yüksek gelcek değerin
mutlaka uygun bir zaman dek gelecektir şimdi düşünme bunu lütfen..
Ayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen
aynen canım katılıyorum bunaALLAHIN İZİNİ İLE DER CANIMMM SEN NE KADAR SEVERSEN SENİ O KADAR ÇOK SEVİYOR ÇOCUKLAR
amin canım inşallah öyledir ama yanılma payıda var ya o yüzden beklicem ve görücem..İnşallah canım benim inşallah senin testlerde pozitif sonucu gösteriyordur
evet öyledir herhaldeayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen
Kanı verdik sıra beklemede:18::18::18:
VALLA EGUŞAKATILIYORUM BENCEDE İKİZ
mutlaka uygun bir zaman dek gelecektir şimdi düşünme bunu lütfen..
ayyyy yazııkkk kurbiğe idrar testi gibi işeyecekmisin olmaz yarın sabahı bekle sen
Aaaa olmuyor muydu çocuğu yoksa istemiyorlar mıydı?
Anammmm hep evdemiydin vallahi ben ilk bi gün dinlensin ertesi gün okula gitmedim ama evde hep biseyler yaptım.acaba ben kendime dikkat etmedim mi;(((
ahahahahahha öyle olursa kocamın surat ifadesi bu olur heralde
kız yazık enişteye ama seni üzdüğü u günleri unutma at bebişi üzerine baksın hele birde ikiz olursa ikisini birliKte at üzerineeee al intikamını
Canim şimdi baktimda tutunmayı desteklemek ve kendi hormonlarinizdan yararlnamk icin,birde kan seviyesi düşük ve yumurta sayınsi az olan hastalara uygulanır demiş bi dr...sen hergün mu vuruluyorsun.?
Hem bak hatiye de dru farklı farklı iğneler vurdu etti şimdi hamile,bence biraz sabırlı ol kanda test yap..
Kanı verdik sıra beklemede:18::18::18:
Bencede doğru söylüyorsun canım hep kendimeböyle stres yapıyorum, amaaan ne düşüneceğim zaten yıllardır yani 15 yıllık iş deneyimim var kıytırık işimde hiç olmadı ama hep asgari ücret sanki bana milyarlar veriyorlar da bende söylemeye zorlanıyorum ha bide her yıl sözleşme yenileniyor tazminat almasınlar diye bende kalkmışım onlar için üzülüyorum.
değer 500 civarı gelirse 2 gün sonra 1000 küsür olur cuma günü keseleri görürsün
ben denk gelmiştim daha öncede okudum olabiliyor
her dr un her hastaya göre farklı prosedürleri var
ona yapıldı bana niye yapılmadı,bana niye o ilacı vermedi gibi soru işaretlerine yer vermeyellim bence
herkesin tedavisi kişiye özel bir nevi
bende tedavi sürecinde kapıda dr u beklerken bir çok kişiyle sohbet ettim onlarda da farklı ilaçlar farklı dozlar vs vardı yani
SEBEBPSİZN İNFRTLİTE CANIMM 3 AŞILAMA 3 TÜP BEBEK 5 DÜŞÜĞÜ VAR (düşük 5 6 hatırlamıyorum )İSİTYORLAR CANIMMM İSTEMEZMİİ
Ay hadi inşallah
değer 500 civarı gelirse 2 gün sonra 1000 küsür olur cuma günü keseleri görürsün
aynen öyle kimseyi düşünecek kendisi kasacak bir durum yok ortada sadece iş arkadaşların ve ortam için üzülebilirsin o kadar..
çok anlam yüklememek lazım profesyonel düşünmek en güzeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?