aynen öyle oldu
canım yaa o gerginlikleri napıcaz bilmiyorum bizde bu aralar bi öyleyiz bi böyleyiz daha doğrusu o lafını söyleyip her zamanki durumuna geçiyo ama ben yapamıyorum tartıstıysak bitti hemen alım gülüm olamam...
bu arada bende testle ilgili bişey dicem ama olma olasılıgı cok düşük gibime geliyo
dün sabah bi geelik test yaptım çok ama çok hafif belli bi silik çizgi cıktı önceki testlerimden farklı yani onlara göre belli oluyor2 gün daha ekleyip bi daha yapıcam test ne bileyim belkide oldu
netten mi bakıyorsun eğer öyleyse bana bilgilerini ver ben bakıcam bu kez bu heyecanı ben yaşamak istiyorum banane yaaaa ben öğrencem önce
ay canııım inşallah göbeğinde ki o bebeğini hiç kaybetmez
Doğru söylüyorsun canım. İnan ne düşünüyorum biliyor musun Bolu'ya gideceğim ya yalnız kalacağım iyi ki topik arkadaşlarım var yalnız kalmayacağım diyorum
Yok beybi arıyolar :18::18: bir de aradıktan sonra nete koyuyolar çok saçma değil mi?
canım mutlaka yaptır
evet çok saçma nete koymaları lazım önce..
bence pozitifte arıyorlardır biz gebe bıraktık havasıyla sonrada nete koyuyorlardır..
negatif olsa ararlarmı bilemiyorum önce nete koyarlar diye düşünüyorum
canım yaa bilmiyorum sadece cok AMACOK HAFİF Bİ ÇİZGİ gördük test bzuktur diyorum ama bellide olmaz tabiki...nafişim inşallah hayırlısıyla hamilemisin kız çok sevinirim inan kan testi yapsana akıllım ne bekliyosun iki günü bizede müjde ver umut ol
önümüzdeki ay başlarım demiştim ama önce bunu çektireceğim😊
Doğru söylüyorsun canım. İnan ne düşünüyorum biliyor musun Bolu'ya gideceğim ya yalnız kalacağım iyi ki topik arkadaşlarım var yalnız kalmayacağım diyorum
yok negatifte aramıyolar mesela geçen sefer ben netten öğrenmiştim
sen nereye biz oraya bana daha da yakınlaşıyorsun belkide görüşürüz dimi ama
İnşallah güzel haberler alırsın bizede müjdeni verirsin
az kalmış az daha sabırrr
İnsallah tutunmustur Canim...klasik soru bi belirtin varmı)))
Akıntı ve adet olcakmış gibi ağrı belirti diğil bunlar(((
günaydın kızlar herkese iyi haftalarrr
bana yakınlaşıyorsun arkadaşım ben kazandayım kızılcıhamam gerede ve bolu aramızdaki mesafe en fazla 2,30 saat arabayla bide eşim sürerse 1, 30 saat gibi inşallah kısmet olur görüşmeye birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?