2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

nafişim inşallah hayırlısıyla hamilemisin kız çok sevinirim inan kan testi yapsana akıllım ne bekliyosun iki günü bizede müjde ver umut ol

netten mi bakıyorsun eğer öyleyse bana bilgilerini ver ben bakıcam bu kez bu heyecanı ben yaşamak istiyorum banane yaaaa ben öğrencem önce

Yok beybi arıyolar :18::18: bir de aradıktan sonra nete koyuyolar çok saçma değil mi?

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun canım. İnan ne düşünüyorum biliyor musun Bolu'ya gideceğim ya yalnız kalacağım iyi ki topik arkadaşlarım var yalnız kalmayacağım diyorum

sen nereye biz oraya bana daha da yakınlaşıyorsun belkide görüşürüz dimi ama

Yok beybi arıyolar :18::18: bir de aradıktan sonra nete koyuyolar çok saçma değil mi?

evet çok saçma nete koymaları lazım önce..
bence pozitifte arıyorlardır biz gebe bıraktık havasıyla sonrada nete koyuyorlardır..
negatif olsa ararlarmı bilemiyorum önce nete koyarlar diye düşünüyorum

yok negatifte aramıyolar mesela geçen sefer ben netten öğrenmiştim

nafişim inşallah hayırlısıyla hamilemisin kız çok sevinirim inan kan testi yapsana akıllım ne bekliyosun iki günü bizede müjde ver umut ol
canım yaa bilmiyorum sadece cok AMACOK HAFİF Bİ ÇİZGİ gördük test bzuktur diyorum ama bellide olmaz tabiki...
burada kan testi 3 gün sonra geliyor canım bursayada gidemem malesef..
bu aksam eve gidince testi alıp bi yarın sabahta bakıcam..
inşallah gönlümden gecendir diyorum ama kötüsüde aklımdan cıkmıyo tabiki...
sen nasılsın

Doğru söylüyorsun canım. İnan ne düşünüyorum biliyor musun Bolu'ya gideceğim ya yalnız kalacağım iyi ki topik arkadaşlarım var yalnız kalmayacağım diyorum

bana yakınlaşıyorsun arkadaşım ben kazandayım kızılcıhamam gerede ve bolu aramızdaki mesafe en fazla 2,30 saat arabayla bide eşim sürerse 1, 30 saat gibi inşallah kısmet olur görüşmeye birgün

sen nereye biz oraya bana daha da yakınlaşıyorsun belkide görüşürüz dimi ama

Tabi tabi Ankaraya sık sık geleceğim 2 teyzem 2 tanede annemin teyzesi dayıları var, hem çalışmayacağımdan rahat edeceğim sağ sola rahatlıkla gideceğim seninlede kesin buluşuruz

bana yakınlaşıyorsun arkadaşım ben kazandayım kızılcıhamam gerede ve bolu aramızdaki mesafe en fazla 2,30 saat arabayla bide eşim sürerse 1, 30 saat gibi inşallah kısmet olur görüşmeye birgün

Buluşalım canım gerçekten ne iyi olur aklımdasın bu arada sağlığın nasıl bir sorun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…