2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar çıktım dışarı çıkacağım ben faturalar beni bekler

canım mutlaka yaptır

iyi geliyor tabi ya insan herşeyi rahat rahat konuşuyor burda
hiç çekinme aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım

Hsg konusunu gerçekten bilmiyordum sayenizde bunu yaptırmadan başlamayacağım. Ailemde sadece benim başıma gelen bir durum onların çocukları var ve hep bana ne zaman yaptıracaksın artık zamanı geldi diyorlar ben ise biraz zamanı var diyorum.. Bu sorular beni okadar çok üzüyor ki burda benimle aynı duyguları yaşayan sizlere konuşmak beni çok rahatlatıyor

biz elimizden geldiğince tecrübelerimzi payaşırız inş faydalıda oluruz sana ama sende kendini üzme bu bir seçim tercih değil kader kısmet inşşşşş daha fazla beklemeden anne olursun

Tabi tabi Ankaraya sık sık geleceğim 2 teyzem 2 tanede annemin teyzesi dayıları var, hem çalışmayacağımdan rahat edeceğim sağ sola rahatlıkla gideceğim seninlede kesin buluşuruz

ohh süperrr...

Akıntı ve adet olcakmış gibi ağrı belirti diğil bunlar(((

nasıl belirti değil bunlar gayet belirti yaşıyorsun umut verici lütfen üzme kendini..

Buluşalım canım gerçekten ne iyi olur aklımdasın bu arada sağlığın nasıl bir sorun var mı?

yok arkadaşım baya düzeldi daha iyi parmağım , bu ay tedaviye başlıyoruz inşallah kanım düzelirse önümüzdeki ay hemen tüp bebek yapılıcak

olumlu yorumlar okudum genelde iyi bir merkez eşinle birlikte içinize sinmesi önemli doktorla olan diyalog hemşireler herşey etken olabiliyr seçimde..

Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum iyi diyenlerde kötü diyenlerde var offf

Ama dediğin çok doğru gidip görüşüp karar vermek en doğrusu

yok arkadaşım baya düzeldi daha iyi parmağım , bu ay tedaviye başlıyoruz inşallah kanım düzelirse önümüzdeki ay hemen tüp bebek yapılıcak

hadi bakalım sendende güzel haberler alalım inşşş

Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum iyi diyenlerde kötü diyenlerde var offf

Ama dediğin çok doğru gidip görüşüp karar vermek en doğrusu

Gidip görüşmeden ordan burdan duyduklarınla karar vermen doğru olmaz..
Genel olarak eleme yapabilirsin önceden daha fazla tercih edilen merkezleri sıralarsın ve aklına ilk aşamada yatanlarla gider görüşürsün..
Cidden doktorla olan ilk görüşme çok belirleyici oluyor..

âmin 😊

çok zengin değilim sürekli yaptırabileceğim bir tedavi değil o yüzden ince eliyip sık dokumam gerekiyor.

hiç birimiz zengin değiliz canım ama malesef başka şeylerden keserek biriktirip yaptırıyoruz bu tedavileri keşke tedvilere hiç gerek kalmasydı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…