Benim adet tarihim test tarihimden 1 hafta önceydi aynen adet ağrıları çektim hatta ped ile dolaştım...Kızlar da şahidim...Hemen moralini bozma
canım mutlaka yaptır
iyi geliyor tabi ya insan herşeyi rahat rahat konuşuyor burda
hiç çekinme aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
hsg konusunu gerçekten bilmiyordum sayenizde bunu yaptırmadan başlamayacağım. Ailemde sadece benim başıma gelen bir durum onların çocukları var ve hep bana ne zaman yaptıracaksın artık zamanı geldi diyorlar ben ise biraz zamanı var diyorum.. Bu sorular beni okadar çok üzüyor kiburda benimle aynı duyguları yaşayan sizlere konuşmak beni çok rahatlatıyor
Tabi tabi Ankaraya sık sık geleceğim 2 teyzem 2 tanede annemin teyzesi dayıları var, hem çalışmayacağımdan rahat edeceğim sağ sola rahatlıkla gideceğim seninlede kesin buluşuruz
Akıntı ve adet olcakmış gibi ağrı belirti diğil bunlar(((
Buluşalım canım gerçekten ne iyi olur aklımdasınbu arada sağlığın nasıl bir sorun var mı?
ohh süperrr...
nasıl belirti değil bunlar gayet belirti yaşıyorsun umut verici lütfen üzme kendini..
olumlu yorumlar okudum genelde iyi bir merkez eşinle birlikte içinize sinmesi önemli doktorla olan diyalog hemşireler herşey etken olabiliyr seçimde..
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
yok arkadaşım baya düzeldi daha iyi parmağım , bu ay tedaviye başlıyoruz inşallah kanım düzelirse önümüzdeki ay hemen tüp bebek yapılıcak
Kafam çok karışıkne yapacağımı bilmiyorum iyi diyenlerde kötü diyenlerde var offf
Ama dediğin çok doğru gidip görüşüp karar vermek en doğrusu
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
güzel sonuçlar alırsın inşş canım için rahat devam edersin tedvine
geldiğim ilk günden güzel bi haber tebrik ederim canım484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
hadi bakalım sendende güzel haberler alalım inşşş
Benim adet tarihim test tarihimden 1 hafta önceydi aynen adet ağrıları çektim hatta ped ile dolaştım...Kızlar da şahidim...Hemen moralini bozma
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
âmin 😊
çok zengin değilim sürekli yaptırabileceğim bir tedavi değil o yüzden ince eliyip sık dokumam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?